mozillaki uyum bozuklugu
Konuyu değerlendir:
Geçerli Reyting :
Görüntüleme : 10023
Yorumlar : 8
Bilgilendirme : Bu konuya son mesaj 3950 gün önce yazıldı . Eğer yazınız doğrudan bu konu ile ilgili değil ise yeni bir konu başlatmanızı tavsiye ederiz.
-
mozilladaki uyum bozuklugu
Selamunaleykum
Forumda yalnızca Mozilla da karşılaştıgım bi taşma söz konusu
dikkat ettim serhat abi (eTiKeT™) senin temadada aynı problemi konu istatisklerin tema dışına taşma yapmış. (Mozilladan bakında öyle görünüyor)
acaba aşagıdaki resimlerdeki sorunu mozillada nasıl çözebiliriz biraz fikir sahibi olabilirmiyim ?
Konu istatistiklerindeki taşma
Chatbox daki taşma sorunu
Konu aydaki_iz tarafından (04.Ocak.2013 Saat 17:55 ) değiştirilmiştir.
-
Selamunaleykum
Forumda yalnızca Mozilla da karşılaştıgım bi taşma söz konusu
dikkat ettim serhat abi (eTiKeT™) senin temadada aynı problemi konu istatisklerin tema dışına taşma yapmış. (Mozilladan bakında öyle görünüyor)
acaba aşagıdaki resimlerdeki sorunu mozillada nasıl çözebiliriz biraz fikir sahibi olabilirmiyim ?
Konu istatistiklerindeki taşma
Chatbox daki taşma sorunu
-
Bendeki taşma biraz farklı bir durumda tema ile ve ya benimle alakalı bir durum değil eklentideki salaklıktan dolayı . Siz bu sorunu birde defaul temanızda denermisin bakalım aynımı sorun ...
-
Bendeki taşma biraz farklı bir durumda tema ile ve ya benimle alakalı bir durum değil eklentideki salaklıktan dolayı . Siz bu sorunu birde defaul temanızda denermisin bakalım aynımı sorun ...
-
Default da sorun yok abi çalışıyor.
diger tarayıcılardada sorun yapmıyor çalışıyor yalnızca mozillada problem var,çok ilginç
-
Default da sorun yok abi çalışıyor.
diger tarayıcılardada sorun yapmıyor çalışıyor yalnızca mozillada problem var,çok ilginç
-
Kardeşim birde şu yolu dener misin? Admin panelinden temalarda ara aşağıdaki kodu arat
Bununla değiş
Ben yaptım oldu
-
Kardeşim birde şu yolu dener misin? Admin panelinden temalarda ara aşağıdaki kodu arat
Bununla değiş
Ben yaptım oldu
-
mysimsek Nickli Üyeden Alıntı
Bununla değiş
Ben yaptım oldu
Deniyorum deneyeince hemen geri dönüyorum
Denedim ve sorun çözüldü hay allah senden razı olsun
umarım chatbox içinde bi öneriniz vardır abi
Konu aydaki_iz tarafından (04.Ocak.2013 Saat 17:48 ) değiştirilmiştir.
-
Bununla değiş
Ben yaptım oldu
Deniyorum deneyeince hemen geri dönüyorum
Denedim ve sorun çözüldü hay allah senden razı olsun
umarım chatbox içinde bi öneriniz vardır abi
-
Sonunda buldum Aşağıdaki kodu bul
Bununla değiş
-
Sonunda buldum Aşağıdaki kodu bul
Bununla değiş
-
Sonunda buldum
Aşağıdaki kodu bul
Bununla değiş
Abi sen mükemmel bir insansın teşekkür ederim allah sizden razı olsun
-
Sonunda buldum
Aşağıdaki kodu bul
Bununla değiş
Abi sen mükemmel bir insansın teşekkür ederim allah sizden razı olsun
-
Allah hepimizden razı olsun kardeşim elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz bunu başarabiliyorsak ne mutlu bize
-
Allah hepimizden razı olsun kardeşim elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz bunu başarabiliyorsak ne mutlu bize
-
Cevap: mozillaki uyum bozuklugu
-