vBulletin 4 İçin En İyi Reklam - Adsense Yerleşimi Ve Nasıl Yerleştirilecegi
vBulletin 4 İçin En İyi Reklam - Adsense Yerleşimi Ve Nasıl Yerleştirilecegi
- vB Sürümü:Bilinmiyor
- Değerlendirme:
(3 oy, 5.00 puan.)
- Kurulan:1
- Yayınlanış:23.Mart.2012
- Son Güncelleme:Belirsiz
- İndirme: 0
vBulletin 4 İçin En İyi Reklam - Adsense Yerleşimi Ve Nasıl Yerleştirilecegi Hakkında Bir Kaç Bilgi Verecegim Sizlere Şimdiden İyi Kazançlar Dilerim
1. Yerleşim Alanı Ve Nasıl Yerleştirilecegi >> İlk Mesaj Yanı Konunun Tam Altına
- Adım 1 Yukarıdaki Şekilde Bir Yerleştirme İçin Temanızın postbit_legacy Şablonu Açın Ve En Altına Aşagıdaki Kodları Düzenleyerek Ekleyin Kaynak
- Adım 2 Tekrar Aynı Temanızda additional.css Şablonunu Açın Ve En Üstüne Ekleyin Kaynak
Seçenek 2
Misafirler İçin Hoş Geldin Mesajı İle Birlikte Adsense Yayınla
Kaynak
- Yukarıdaki Ekran Alıntısındaki gibi Bir Yerleştirme İçin Temanıznın navbar Şablonu Açın Ve Aşagıdkai Kodları Bulun Kaynak
- Hemen Alttaki Kodları Yukarıdaki Kodun Altına Kendinize Göre Düzenleyerek Yerleştirin Kaynak
- Adım 2 Tekrar Aynı Temanızda additional.css Şablonu Açın Ve Aşagıdaki Kodları En Üstüne Ekleyin Kaynak
Seçenek 3
İlk Mesaj Konu Altında Konu Görünümünde Adsense Reklam Alanı Eklemek İçin postbit_legacy Şablonu Açın Ve Aşagıdaki Kodu Bulun
Hemen Altıdaki Aşagıki Kodları Düzenleyerek Ekleyin
Kaynak
Seçenek 4
- Mesaj -Konu İçinde Altında Mesaj İle Bütün Adsense Yerleşimi İçin Temanızın postbit_legacy Şablonu Açın Ve Bulun
- Hemen Altına Aşagıdaki Kodları Düzenleyerek Ekleyin
Seçenek 5
- Profil Alanında Adsense için Temanızın memberinfo_block_visitormessaging Şablonu Açın Ve Aşagıdaki Kodu Bulun Kaynak
- Adım 2 Hemen Üstüne Kodları Kendiniz Göre Düzenleyerek Ekleyin Kaynak
__________________________________________________ __________________________________________________ ______________________________
Seçenek 6
- Yukarıdaki Ekran Altıntısınsaki Gibi Benzer Konuların Üstüne Adsense Eklemek İçin SHOWTHREAD Açın Ve Bulun Kaynak
- Hemen Altına Aşagıdaki Kodları Düzenleyerek Ekleyin Kaynak
Adım 2 Aynı Temanın
additional.css Şablonunu Açın En Üstüne Ekleyin
Kaynak
Ekran görüntüleri
Destek sistemi
- Bu mod, kopyalanamaz, çoğaltılamaz veya yazarın izni olmaksızın başka bir yerde yayınlanamaz.