Çözüldü
PostBit Özel Alan Ekleme
Konuyu değerlendir:
Geçerli Reyting :
Görüntüleme : 27222
Yorumlar : 19
Bilgilendirme : Bu konuya son mesaj 3625 gün önce yazıldı . Eğer yazınız doğrudan bu konu ile ilgili değil ise yeni bir konu başlatmanızı tavsiye ederiz.
PostBit Özel Alan Ekleme
Arkadaşlar Mesela ben kayıt olurken Telefon Numarası Girmeyi Zorunlu Tutacagım Orda Girilen Telefon Numarası nasıl Postbitte gözükcek acaba?
Arkadaşlar Mesela ben kayıt olurken Telefon Numarası Girmeyi Zorunlu Tutacagım Orda Girilen Telefon Numarası nasıl Postbitte gözükcek acaba?
böyle birşey yaparsında kimse oraya numarasını yazmaz.
Admin panelden profil alanı bölümÜnden profil ekle yi seçip TEK SATIRLI YAZI yı seçip aşağıdaki resmi uygula sonra
postbit_legacy şablonunda şu düzenlemeyi yapman lazım
BUL
ALTINA EKLE
X yazan yere gösterdiğim resimdeki numaraları yazıcaksın ama tabi senin profil yönetiminde yazan değeri yazıcaksın.
Eklenen Resimlerin Önizlemeleri
Konu kfyonur tarafından (06.Şubat.2013 Saat 13:42 ) değiştirilmiştir.
böyle birşey yaparsında kimse oraya numarasını yazmaz.
Admin panelden profil alanı bölümÜnden profil ekle yi seçip TEK SATIRLI YAZI yı seçip aşağıdaki resmi uygula sonra
postbit_legacy şablonunda şu düzenlemeyi yapman lazım
BUL
ALTINA EKLE
X yazan yere gösterdiğim resimdeki numaraları yazıcaksın ama tabi senin profil yönetiminde yazan değeri yazıcaksın.
Eklenen Resimlerin Önizlemeleri
Teşekkürler Bide Şu resime baksan ?
Teşekkürler Bide Şu resime baksan ?
poatbit_legacy ni paylaşır mısın ?
poatbit_legacy ni paylaşır mısın ?
postbit_legacy de bunu bulup silersek üyelik tarihini siler.
<vb:if condition="$post['joindate']"><dt>{vb:rawphrase join_date}</dt> <dd>{vb:raw post.joindate}</dd></vb:if>
postbit_legacy de bunu bulup silersek üyelik tarihini siler.
<vb:if condition="$post['joindate']"><dt>{vb:rawphrase join_date}</dt> <dd>{vb:raw post.joindate}</dd></vb:if>
Postibitm bu Burdan üye no , Üye olma tarihi , mesaj sayısı bunları kaldırmak istiyorum
Postibitm bu Burdan üye no , Üye olma tarihi , mesaj sayısı bunları kaldırmak istiyorum
Ben Düzenledimde Bana sadece Konular yazan yeri kaldırma lazim diğerlerini yaptım bi o nu yapamadim
Ben Düzenledimde Bana sadece Konular yazan yeri kaldırma lazim diğerlerini yaptım bi o nu yapamadim
postbitinde bi hata var sitene baktığımda nerden diye kısım ayrı bir yerde duruyor son halini tekrar paylaş.
postbitinde bi hata var sitene baktığımda nerden diye kısım ayrı bir yerde duruyor son halini tekrar paylaş.
mymurat1 Nickli Üyeden Alıntı
Sanırım bunun için bir eklenti kurmuş olmalısınız bu eklentiyi bulun ve kaldırın
mymurat1 Nickli Üyeden Alıntı
Sanırım bunun için bir eklenti kurmuş olmalısınız bu eklentiyi bulun ve kaldırın