Üyeliğinizi aktif durma getirebilmek için e-posta adresinizin kontrol edilmesi gereklidir.
Bu alandan kayıt sırasında vermiş olduğunuz e-posta adresinizi vererek tekrar aktifleştirme postası talep edebilirsiniz ve üyeliğinizi aktif hale getirebilirsiniz...
Forumda Konulara Giriş için Mesaj Sınırlaması Getirme
Konuyu değerlendir:Geçerli Reyting :
Görüntüleme : 10674
Yorumlar : 8
Bilgilendirme : Bu konuya son mesaj 4355 gün önce yazıldı . Eğer yazınız doğrudan bu konu ile ilgili değil ise yeni bir konu başlatmanızı tavsiye ederiz.
Forumda Konulara Giriş için Mesaj Sınırlaması Getirme
Slm Arkadaşlar...
Forumumda herhangi bir konuya örnek vericek olursak 50 mesajın altındaki userlerin girmesini istemiyorum.50 ve üstü mesaja sahip userlerin o konuya girmesini istiyorum.Bunu nasıl sağlayabilirim ? vbulletin sürümü 4.2.Şimdiden teşekkürler.
Forumumda herhangi bir konuya örnek vericek olursak 50 mesajın altındaki userlerin girmesini istemiyorum.50 ve üstü mesaja sahip userlerin o konuya girmesini istiyorum.Bunu nasıl sağlayabilirim ? vbulletin sürümü 4.2.Şimdiden teşekkürler.
Cevap: Forumda Konulara Giriş için Mesaj Sınırlaması Getirme
Sanırım istediğiniz eklenti bu.
This product allows you to set permissions based on user’s post count for:
-viewing forum (threads listing),
-viewing threads content,
-creating new threads,
-replying to threads,
-viewing attachments,
-Viewing/Posting links/images and e-mail addresses,
-adding links to signatures
-voting on polls,
-sending private messages,
-sending e-mails,
-posting Visitor messages
-viewing Albums
-creating new Albums
-posting Picture comments
-viewing Social Groups
-creating new Social Groups
-posting Group messages
This product allows you to set permissions based on user’s post count for:
-viewing forum (threads listing),
-viewing threads content,
-creating new threads,
-replying to threads,
-viewing attachments,
-Viewing/Posting links/images and e-mail addresses,
-adding links to signatures
-voting on polls,
-sending private messages,
-sending e-mails,
-posting Visitor messages
-viewing Albums
-creating new Albums
-posting Picture comments
-viewing Social Groups
-creating new Social Groups
-posting Group messages
serhat önek olayını nereden çıkardın???
eTiKeT™ Nickli Üyeden Alıntı
Yani diyorsunuz ki 50 mesaj sahip olmadan Belirteceğiniz öneki kullanamasın ? sadece 50 yada üstü mesaj sahibi ise kullanabilsinler.
kısaca resmi sitelerde bir araştırma yaptım .
Bu tür bir uygulama dikkatimi hiç çekmedi normal şartlarda vbulletin default sisteminde Kullanıcı gruplarını yetkilendire biliyorsunuz. Ancak 50 mesaj sınırı ile otomatik olarak üye grubunu değiştirilmesi gerekli bunun içinde bir eklenti vb4 için yok .Bunu tekrar bir araştıracağım yapılabilcek bir şey var ise buradan tekrar yazarım..
Yani diyorsunuz ki 50 mesaj sahip olmadan Belirteceğiniz öneki kullanamasın ? sadece 50 yada üstü mesaj sahibi ise kullanabilsinler.
kısaca resmi sitelerde bir araştırma yaptım .
Bu tür bir uygulama dikkatimi hiç çekmedi normal şartlarda vbulletin default sisteminde Kullanıcı gruplarını yetkilendire biliyorsunuz. Ancak 50 mesaj sınırı ile otomatik olarak üye grubunu değiştirilmesi gerekli bunun içinde bir eklenti vb4 için yok .Bunu tekrar bir araştıracağım yapılabilcek bir şey var ise buradan tekrar yazarım..
Eline sağlık eklentiyi kurdum da bu ayarlar nasıl olmalı mesaj kısıtlaması koyacağım forum id ini nereye yazmalıyım ? Eklenti ingilizce olduğu için bir halt anlayamadım.
Eline sağlık eklentiyi kurdum da bu ayarlar nasıl olmalı mesaj kısıtlaması koyacağım forum id ini nereye yazmalıyım ? Eklenti ingilizce olduğu için bir halt anlayamadım.
ozeluye34 Nickli Üyeden Alıntı
Tamamını tr çeviririm ilk fırsatta size gerekli olan alanlar capsta bakarak ayarlarınız yapabilirsiniz
Tamamını tr çeviririm ilk fırsatta size gerekli olan alanlar capsta bakarak ayarlarınız yapabilirsiniz