foruma portal kurmak istiyorum
Konuyu değerlendir:
Geçerli Reyting :
Görüntüleme : 11165
Yorumlar : 5
Bilgilendirme : Bu konuya son mesaj 4298 gün önce yazıldı . Eğer yazınız doğrudan bu konu ile ilgili değil ise yeni bir konu başlatmanızı tavsiye ederiz.
-
foruma portal kurmak istiyorum
Selam vbulletin 3.8.4 forum sitem var bu siteme portal kurmak istiyorum bu konuda mk portla sitesi kapalı yardımcı olabilecek arkadaşların destegini bekliyorum.Forum siteme portalı eklemek istiyorum ama nasıl yapıldıgını tam olarak bilmiyorum .Hangi versiyon uyumlu ve resimli anlatım olursa menmun olurum.
Saygılar....
Şiran-Gümüşhane ili-Şiran ilçesi Web Sitesi - Şiran29 İlçemizin Forum Sitesi - vBulletin
-
Selam vbulletin 3.8.4 forum sitem var bu siteme portal kurmak istiyorum bu konuda mk portla sitesi kapalı yardımcı olabilecek arkadaşların destegini bekliyorum.Forum siteme portalı eklemek istiyorum ama nasıl yapıldıgını tam olarak bilmiyorum .Hangi versiyon uyumlu ve resimli anlatım olursa menmun olurum.
Saygılar....
Şiran-Gümüşhane ili-Şiran ilçesi Web Sitesi - Şiran29 İlçemizin Forum Sitesi - vBulletin
-
Cevap: foruma portal kurmak istiyorum
Ne Tür Bi Portal Kurmak İstiyorsunuz
vBadvanced CMPS Portal Sistemi vbulletin sistemi ile tam uyum halinde Çalişmakta.
Önerebilirim size bu portal sistemini
Bunun dışında Özel bir Portal isteğiniz varise 1 demo ile belirtirseniz yardımcı olabiliriz size.
-
Ne Tür Bi Portal Kurmak İstiyorsunuz
vBadvanced CMPS Portal Sistemi vbulletin sistemi ile tam uyum halinde Çalişmakta.
Önerebilirim size bu portal sistemini
Bunun dışında Özel bir Portal isteğiniz varise 1 demo ile belirtirseniz yardımcı olabiliriz size.
-
vbadvanced öneririm.. Forumlarda Desteği çoktur.
-
vbadvanced öneririm.. Forumlarda Desteği çoktur.
-
Arkadaşlar ilginize teşkkürler vbadvanced olabilir ama nasıl yapıldıgı konusunda yardımcı olursanız sevinirim.Resimli bir anlatım varsa menmun olurum.
Emege saygılar..........
-
Arkadaşlar ilginize teşkkürler vbadvanced olabilir ama nasıl yapıldıgı konusunda yardımcı olursanız sevinirim.Resimli bir anlatım varsa menmun olurum.
Emege saygılar..........
-
baretta29 Nickli Üyeden Alıntı
Emege saygılar..........
vBadvanced CMPS vbulletin entegrasyonu - Kurulumu videolu anlatım ve Türkçe yama
-
baretta29 Nickli Üyeden Alıntı
Emege saygılar..........
vBadvanced CMPS vbulletin entegrasyonu - Kurulumu videolu anlatım ve Türkçe yama
-
Üstat teşekkür ederim bir deneme yapayım bakalım yapabilirimiyim.
Saygılar.............
-
Üstat teşekkür ederim bir deneme yapayım bakalım yapabilirimiyim.
Saygılar.............