Çözüldü
notice_1_html-renk sorunu
Konuyu değerlendir:
Geçerli Reyting :
Görüntüleme : 9448
Yorumlar : 6
Bilgilendirme : Bu konuya son mesaj 3997 gün önce yazıldı . Eğer yazınız doğrudan bu konu ile ilgili değil ise yeni bir konu başlatmanızı tavsiye ederiz.
-
notice_1_html-renk sorunu
selam arkadaşlar vb4.2.0 ve tf-ideal skin kullanıyorum.
1- yardım ve kayıt ol bölümü var , diller ve cümlelerde arada (notice_1_html) olarak görünüyor. fakat bende alt taban siyah ve yazıda siyah oldugundan yazılar görünmüyor bunu nasıl düzeltebilirim yani yazı rengini nereden degiştirebilirim.
resim 1 -
resim 2 -
resimleri büyük görmek için =
1- http://www.worldclub.co/webdeneme/2.png
2- http://www.worldclub.co/webdeneme/1.png
yardımcı olursanız çok sevinirim. şimdiden çok teşekürler.
-
selam arkadaşlar vb4.2.0 ve tf-ideal skin kullanıyorum.
1- yardım ve kayıt ol bölümü var , diller ve cümlelerde arada (notice_1_html) olarak görünüyor. fakat bende alt taban siyah ve yazıda siyah oldugundan yazılar görünmüyor bunu nasıl düzeltebilirim yani yazı rengini nereden degiştirebilirim.
resim 1 -
resim 2 -
resimleri büyük görmek için =
1- http://www.worldclub.co/webdeneme/2.png
2- http://www.worldclub.co/webdeneme/1.png
yardımcı olursanız çok sevinirim. şimdiden çok teşekürler.
-
-
Öncelikle kullanacağımız kodlar;
Yazının başına; Yazının sonuna; Detaylı anlatım;
Diller & Cümleler
Cümlelerde Ara (Sizin yazınız eğer ingilizce ise şunu aratacaksınız; If this is your first visit, yani orada ne yazıyorsa oradan bir kıssa )
Umarım sorununuzu halledersiniz.. Eğer bir sorunla karşılaşırsanız, biz her zaman buradayız..
-
Cevap: notice_1_html-renk sorunu
teşekür ederim dostum çok sagolasın fakat renk kodu ekledim denedim daha önce fakat yine olmadı. ama şimdi farkettimki mozilla ile açınca sorun yok yazılar görünüyor explorer le açınca görünmüyor nasıl iş anlamadım, explorer 7 kullanıyorum. sorun nerde olabilir ?
-
teşekür ederim dostum çok sagolasın fakat renk kodu ekledim denedim daha önce fakat yine olmadı. ama şimdi farkettimki mozilla ile açınca sorun yok yazılar görünüyor explorer le açınca görünmüyor nasıl iş anlamadım, explorer 7 kullanıyorum. sorun nerde olabilir ?
-
Kardeşim, explorer 7 mi kaldı artık
Şu an yüksek versiyon Explorer ile girdiğimde sorun düzelmiş görülüyor..
Browserını yükselt.. 8-9-10 çıktı.. Html 5 ile gelen özelliklere adapte oldu browserler..
Mesela Explorer 7, Html 5 ile kodlanan özellikleri görmeyebilir.. Görmemesi de normal..
Explorer sürümünü ya yükselt, ya da chrome kullan.. Ben sana chrome tavsiye ederim..
Yani şu an için sitende herhangi bir sorun yok.
-
Kardeşim, explorer 7 mi kaldı artık
Şu an yüksek versiyon Explorer ile girdiğimde sorun düzelmiş görülüyor..
Browserını yükselt.. 8-9-10 çıktı.. Html 5 ile gelen özelliklere adapte oldu browserler..
Mesela Explorer 7, Html 5 ile kodlanan özellikleri görmeyebilir.. Görmemesi de normal..
Explorer sürümünü ya yükselt, ya da chrome kullan.. Ben sana chrome tavsiye ederim..
Yani şu an için sitende herhangi bir sorun yok.
-
ok sagolasın dostum haklısın. teşekürler.
Not= explorer i yükselttim 8 yapınca düzeldi olay. teşekür ederim.
Konu aciacur tarafından (26.Şubat.2013 Saat 22:32 ) değiştirilmiştir.
-
ok sagolasın dostum haklısın. teşekürler.
Not= explorer i yükselttim 8 yapınca düzeldi olay. teşekür ederim.
-
Arkaplan rengi ve resim koyma kodlarını verir misiniz?
-
Arkaplan rengi ve resim koyma kodlarını verir misiniz?
-
<table style="background-color:#FFFFFF;"></table> kodu koydum, tablo içinde beyaz bi tablo gözüktü. Bütün kodları sildim orjinal siyah tablo gözüktü
-
<table style="background-color:#FFFFFF;"></table> kodu koydum, tablo içinde beyaz bi tablo gözüktü. Bütün kodları sildim orjinal siyah tablo gözüktü