Güncel
Siteme şu an giremiyorum
Konuyu değerlendir:
Geçerli Reyting :
Görüntüleme : 11117
Yorumlar : 4
Bilgilendirme : Bu konuya son mesaj 4357 gün önce yazıldı . Eğer yazınız doğrudan bu konu ile ilgili değil ise yeni bir konu başlatmanızı tavsiye ederiz.
-
Siteme şu an giremiyorum
siteye şu an giremiyorum 403 hata yazıyor bu hata neden kaynaklanıyor acaba bilğisi olan arkadaşlar bilği verirmi acaba
host olabilirmi
vbseo dendi o olabilirmi
nedir acaba
-
siteye şu an giremiyorum 403 hata yazıyor bu hata neden kaynaklanıyor acaba bilğisi olan arkadaşlar bilği verirmi acaba
host olabilirmi
vbseo dendi o olabilirmi
nedir acaba
-
Cevap: Siteme şu an giremiyorum
damlamarket2 Nickli Üyeden Alıntı
host olabilirmi
vbseo dendi o olabilirmi
nedir acaba
.htaccess içinde aşağıdaki kodları ekleyerek dener misiniz ..
-
damlamarket2 Nickli Üyeden Alıntı
host olabilirmi
vbseo dendi o olabilirmi
nedir acaba
.htaccess içinde aşağıdaki kodları ekleyerek dener misiniz ..
-
-
-
Bu hata web-server sistem kapatma hatasıdır.
Yane açıklamasi siteniz belirlenmiş CPU limitlerini ( Adil Kullanım %15) aştığından otomatik olarak gerçekleşmektedir.
Çözümü İçin vbulletin sistemini ve aşırı işlemci tüketen "vBseo" eklentisini optimize etmelisiniz.
Standart Litespeed Hostinglerde bu işlem yetersiz kalır.
Adil kullanım problemi yaşamak istemiyorsanız.
Yapmanız gereken sitenizi Daha üst bir host seviyesine yane " VDS veya VPS " sistemlerine İdeal RAM ihtiyacina göre bir cihaza taşimaktir.
bahsetmiş oldugunuz sistem benim host paketimde yer aliyor.Bunun açiklamasini size mail yoluyla yapmıştım ama açıklayıcı olamamiş sanırım 
Vps ve VDs dışı yüksek baglanti ve sistem özelliklerine sahip cihaz dışındaki host paketlerinde barindirdiğiniz sürece sisteminiz problemli olarak bu hatayi verecektir.
Çözüm Yolunu yukarida belirttim. Optimize yapılmalı.
-
Bu hata web-server sistem kapatma hatasıdır.
Yane açıklamasi siteniz belirlenmiş CPU limitlerini ( Adil Kullanım %15) aştığından otomatik olarak gerçekleşmektedir.
Çözümü İçin vbulletin sistemini ve aşırı işlemci tüketen "vBseo" eklentisini optimize etmelisiniz.
Standart Litespeed Hostinglerde bu işlem yetersiz kalır.
Adil kullanım problemi yaşamak istemiyorsanız.
Yapmanız gereken sitenizi Daha üst bir host seviyesine yane " VDS veya VPS " sistemlerine İdeal RAM ihtiyacina göre bir cihaza taşimaktir.
bahsetmiş oldugunuz sistem benim host paketimde yer aliyor.Bunun açiklamasini size mail yoluyla yapmıştım ama açıklayıcı olamamiş sanırım 
Vps ve VDs dışı yüksek baglanti ve sistem özelliklerine sahip cihaz dışındaki host paketlerinde barindirdiğiniz sürece sisteminiz problemli olarak bu hatayi verecektir.
Çözüm Yolunu yukarida belirttim. Optimize yapılmalı.
-
optimize yaptırmak için arkadaşı bekliyorum olmazsa başka yere taşıyacam yada kapatacam siteyi artık usandım ben
-
optimize yaptırmak için arkadaşı bekliyorum olmazsa başka yere taşıyacam yada kapatacam siteyi artık usandım ben