Malum yep yeni yazılımımız olan vbulletin 5 beta olarak da olsa çıktı.Ve bir çok yenilikte eklendi eklenecek tabi ki artık eski vbulletin sürümlerinde kullandığımız Türkçe yama artık eksikler içermekte bu eksiklikler elimden geldiğince güncellenecektir. ve bu güncellemeleri vbulletin 5 connet sürümüne bağlı kalmadan burdan duyuracak ve yayınlayacağım.
ilk olarak üyelerin kullanım kolaylığını düşünerek onların yetki alanlarında kullandıkları sayfaları Türkçeleştiriyorum . Adım adım ilerlemekteyim.
05.10.2012 Mesaj,Konu oluşturma alanı tercümesi bitmiş durumda .
05.10.2012 Arama sistemi tercümesi bitmiş durumda .
06.10.2012 Arama sistemi tercümesi bitmiş durumda .
Malum yep yeni yazılımımız olan vbulletin 5 beta olarak da olsa çıktı.Ve bir çok yenilikte eklendi eklenecek tabi ki artık eski vbulletin sürümlerinde kullandığımız Türkçe yama artık eksikler içermekte bu eksiklikler elimden geldiğince güncellenecektir. ve bu güncellemeleri vbulletin 5 connet sürümüne bağlı kalmadan burdan duyuracak ve yayınlayacağım.
11.10.2012 Forum düzenleme çubuğu % 80 bitmiş durumda .
12.10.2012 Üye profil ayarı Türkçeleştimesi bitmiş durumda .
Forumlar
Blog
Store
Giriş & Kayıt ol
-
Hoş geldin Kayıtsız Üye
Facebook ile Baglan & Kayıt ol
Üyeliğinizi aktifleştirmek için e-posta iste
Üyeliğinizi aktif durma getirebilmek için e-posta adresinizin kontrol edilmesi gereklidir. Bu alandan kayıt sırasında vermiş olduğunuz e-posta adresinizi vererek tekrar aktifleştirme postası talep edebilirsiniz ve üyeliğinizi aktif hale getirebilirsiniz...
Facebook ile BaglanBize Yazin