Üyeliğinizi aktif durma getirebilmek için e-posta adresinizin kontrol edilmesi gereklidir.
Bu alandan kayıt sırasında vermiş olduğunuz e-posta adresinizi vererek tekrar aktifleştirme postası talep edebilirsiniz ve üyeliğinizi aktif hale getirebilirsiniz...
Bilgilendirme : Bu konuya son mesaj 4339 gün önce yazıldı . Eğer yazınız doğrudan bu konu ile ilgili değil ise yeni bir konu başlatmanızı tavsiye ederiz.
Evet hatalı bir işlem yapmışsınız . Forumdaki linkinizde böyle birşey çıkıyor > hoşgeldiniz?
Benim şu anki ayarlarımdan bir caps sanırım yardımcı olur ...
Evet hatalı bir işlem yapmışsınız . Forumdaki linkinizde böyle birşey çıkıyor > hoşgeldiniz?
Benim şu anki ayarlarımdan bir caps sanırım yardımcı olur ...
An error has occurred. Please contact vBulletin Support for assistance. Module: final, Step 13 Error. Failed to write css files. Please make sure that the directory 'clientscript/vbulletin_css' is writable. If the folder is writable, you may need to set the misc/baseurl setting in your core config.php file.
clientscript/vbulletin_css klasör izinleri tamam config hatası nedir??
An error has occurred. Please contact vBulletin Support for assistance. Module: final, Step 13 Error. Failed to write css files. Please make sure that the directory 'clientscript/vbulletin_css' is writable. If the folder is writable, you may need to set the misc/baseurl setting in your core config.php file.
üstad bilirim tapatalk ne gerek var diceksinde lazım işte mobıquo forum ana dizine attım lakin tapatalktan forum anasayfası gelmiyor son açılan başlıklar gibi alttaki hata kodu :?
üstad bilirim tapatalk ne gerek var diceksinde lazım işte mobıquo forum ana dizine attım lakin tapatalktan forum anasayfası gelmiyor son açılan başlıklar gibi alttaki hata kodu :?