Kullanım tekniği vbulletin bütün sürümlerinde tema,style nasıl kurulur ? videolu anlatım

Konuyu değerlendir: Geçerli Reyting :

Görüntüleme : 7400

Yorumlar : 5

Bilgilendirme : Bu konuya son mesaj 1513 gün önce yazıldı . Eğer yazınız doğrudan bu konu ile ilgili değil ise yeni bir konu başlatmanızı tavsiye ederiz.
  1. offline
    eTiKeT™ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    vbulletin bütün sürümlerinde tema,style nasıl kurulur ? videolu anlatım

    vbulletin bütün sürümlerinde tema,style nasıl kurulur ? videolu anlatım
    ================================================== ===========================


    KsK, Trafikci258, İsmail Esencan Bunu beğendi.
    Konu eTiKeT™ tarafından (13.Ocak.2016 Saat 11:50 ) değiştirilmiştir.
  2. #1
    vbulletin bütün sürümlerinde tema,style nasıl kurulur ? videolu anlatım
    ================================================== ===========================


    KsK, Trafikci258, İsmail Esencan Bunu beğendi.

  3. offline
    TC Emre Burak Avcı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Cevap: vbulletin bütün sürümlerinde tema,style nasıl kurulur ? videolu anlatım

    kardeş benm ücretsiz forumum var forumh.site50.net diye altta resmler gözkmyor yardmcı olurmusun lütfen
    eTiKeT™ Bunu beğendi.
  4. #2
    kardeş benm ücretsiz forumum var forumh.site50.net diye altta resmler gözkmyor yardmcı olurmusun lütfen
    eTiKeT™ Bunu beğendi.

  5. offline
    TC Emre Burak Avcı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Cevap: vbulletin bütün sürümlerinde tema,style nasıl kurulur ? videolu anlatım

    kardeşş allah razı olsun senden çOk alllah razı olsun senden yaptım olleyyy
    eTiKeT™, netr0n Bunu beğendi.
  6. #3
    kardeşş allah razı olsun senden çOk alllah razı olsun senden yaptım olleyyy
    eTiKeT™, netr0n Bunu beğendi.

  7. offline
    İsmail Esencan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Cevap: vbulletin bütün sürümlerinde tema,style nasıl kurulur ? videolu anlatım

    Hangi temayı yüklemeye kalkarsam aşağıdaki gibi bir sorun ile karşılaşıyorum. Bunun sebebi, 4.0.3 sürüm kullandığımdan dolayı olabilir mi.? Destek için şimdiden teşekkürler.

    Fatal error: Uncaught exception 'Exception' with message 'Unable to find a class to validate: vB_TemplateParser_Curlycssfile' in /home/turkba/domains/turkbalikavi.com/public_html/forum/includes/class_template_parser.php:1083 Stack trace: #0 /home/turkba/domains/turkbalikavi.com/public_html/forum/includes/class_template_parser.php(1019): vB_TemplateParser->validate_curly(Object(vB_CurlyNode), Array) #1 /home/turkba/domains/turkbalikavi.com/public_html/forum/includes/adminfunctions_template.php(2863): vB_TemplateParser->validate(Array) #2 /home/turkba/domains/turkbalikavi.com/public_html/forum/includes/adminfunctions_template.php(4171): compile_template('{vb:stylevar ht...') #3 /home/turkba/domains/turkbalikavi.com/public_html/forum/includes/adminfunctions_template.php(4089): xml_import_template_groups(111, 'vbulletin', Array, false) #4 /home/turkba/domains/turkbalikavi.com/public_html/forum/admincp/template.php(530): xml_import_style('<?xml version="...', -1, -1, '', 1, 1, 1, NULL, NULL) #5 {main} thrown in /home/turkba/domains/turkbalikavi.com/public_html/forum/includes/class_template_parser.php on line 1083
  8. #4
    Hangi temayı yüklemeye kalkarsam aşağıdaki gibi bir sorun ile karşılaşıyorum. Bunun sebebi, 4.0.3 sürüm kullandığımdan dolayı olabilir mi.? Destek için şimdiden teşekkürler.

    Fatal error: Uncaught exception 'Exception' with message 'Unable to find a class to validate: vB_TemplateParser_Curlycssfile' in /home/turkba/domains/turkbalikavi.com/public_html/forum/includes/class_template_parser.php:1083 Stack trace: #0 /home/turkba/domains/turkbalikavi.com/public_html/forum/includes/class_template_parser.php(1019): vB_TemplateParser->validate_curly(Object(vB_CurlyNode), Array) #1 /home/turkba/domains/turkbalikavi.com/public_html/forum/includes/adminfunctions_template.php(2863): vB_TemplateParser->validate(Array) #2 /home/turkba/domains/turkbalikavi.com/public_html/forum/includes/adminfunctions_template.php(4171): compile_template('{vb:stylevar ht...') #3 /home/turkba/domains/turkbalikavi.com/public_html/forum/includes/adminfunctions_template.php(4089): xml_import_template_groups(111, 'vbulletin', Array, false) #4 /home/turkba/domains/turkbalikavi.com/public_html/forum/admincp/template.php(530): xml_import_style('<?xml version="...', -1, -1, '', 1, 1, 1, NULL, NULL) #5 {main} thrown in /home/turkba/domains/turkbalikavi.com/public_html/forum/includes/class_template_parser.php on line 1083

  9. offline
    eTiKeT™ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Cevap: vbulletin bütün sürümlerinde tema,style nasıl kurulur ? videolu anlatım

       İsmail Esencan Nickli Üyeden Alıntı
    Hangi temayı yüklemeye kalkarsam aşağıdaki gibi bir sorun ile karşılaşıyorum. Bunun sebebi, 4.0.3 sürüm kullandığımdan dolayı olabilir mi.? Destek için şimdiden teşekkürler.

    Fatal error: Uncaught exception 'Exception' with message 'Unable to find a class to validate: vB_TemplateParser_Curlycssfile' in /home/turkba/domains/turkbalikavi.com/public_html/forum/includes/class_template_parser.php:1083 Stack trace: #0 /home/turkba/domains/turkbalikavi.com/public_html/forum/includes/class_template_parser.php(1019): vB_TemplateParser->validate_curly(Object(vB_CurlyNode), Array) #1 /home/turkba/domains/turkbalikavi.com/public_html/forum/includes/adminfunctions_template.php(2863): vB_TemplateParser->validate(Array) #2 /home/turkba/domains/turkbalikavi.com/public_html/forum/includes/adminfunctions_template.php(4171): compile_template('{vb:stylevar ht...') #3 /home/turkba/domains/turkbalikavi.com/public_html/forum/includes/adminfunctions_template.php(4089): xml_import_template_groups(111, 'vbulletin', Array, false) #4 /home/turkba/domains/turkbalikavi.com/public_html/forum/admincp/template.php(530): xml_import_style('<?xml version="...', -1, -1, '', 1, 1, 1, NULL, NULL) #5 {main} thrown in /home/turkba/domains/turkbalikavi.com/public_html/forum/includes/class_template_parser.php on line 1083
    İlk faktör sürüm uyuşmazlığı bunun olma olasılığı oldukça yüksek kendi sürümünüze uygun tema olduğunda emin olun. Ve son host değişiminden sonra tekrar kurmayı deneyin o değişimde etkileyebilir ...
    İsmail Esencan Bunu beğendi.
  10. #5
       İsmail Esencan Nickli Üyeden Alıntı
    Hangi temayı yüklemeye kalkarsam aşağıdaki gibi bir sorun ile karşılaşıyorum. Bunun sebebi, 4.0.3 sürüm kullandığımdan dolayı olabilir mi.? Destek için şimdiden teşekkürler.

    Fatal error: Uncaught exception 'Exception' with message 'Unable to find a class to validate: vB_TemplateParser_Curlycssfile' in /home/turkba/domains/turkbalikavi.com/public_html/forum/includes/class_template_parser.php:1083 Stack trace: #0 /home/turkba/domains/turkbalikavi.com/public_html/forum/includes/class_template_parser.php(1019): vB_TemplateParser->validate_curly(Object(vB_CurlyNode), Array) #1 /home/turkba/domains/turkbalikavi.com/public_html/forum/includes/adminfunctions_template.php(2863): vB_TemplateParser->validate(Array) #2 /home/turkba/domains/turkbalikavi.com/public_html/forum/includes/adminfunctions_template.php(4171): compile_template('{vb:stylevar ht...') #3 /home/turkba/domains/turkbalikavi.com/public_html/forum/includes/adminfunctions_template.php(4089): xml_import_template_groups(111, 'vbulletin', Array, false) #4 /home/turkba/domains/turkbalikavi.com/public_html/forum/admincp/template.php(530): xml_import_style('<?xml version="...', -1, -1, '', 1, 1, 1, NULL, NULL) #5 {main} thrown in /home/turkba/domains/turkbalikavi.com/public_html/forum/includes/class_template_parser.php on line 1083
    İlk faktör sürüm uyuşmazlığı bunun olma olasılığı oldukça yüksek kendi sürümünüze uygun tema olduğunda emin olun. Ve son host değişiminden sonra tekrar kurmayı deneyin o değişimde etkileyebilir ...
    İsmail Esencan Bunu beğendi.

  11. offline
    İsmail Esencan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Cevap: vbulletin bütün sürümlerinde tema,style nasıl kurulur ? videolu anlatım

       eTiKeT™ Nickli Üyeden Alıntı
    İlk faktör sürüm uyuşmazlığı bunun olma olasılığı oldukça yüksek kendi sürümünüze uygun tema olduğunda emin olun. Ve son host değişiminden sonra tekrar kurmayı deneyin o değişimde etkileyebilir ...
    Kendi sürümümdeki temaları yüklediğimde de aynı hatayı alıyorum. Bu gün sabahtan bu yana site aklımı başımı aldı gitti.
  12. #6
       eTiKeT™ Nickli Üyeden Alıntı
    İlk faktör sürüm uyuşmazlığı bunun olma olasılığı oldukça yüksek kendi sürümünüze uygun tema olduğunda emin olun. Ve son host değişiminden sonra tekrar kurmayı deneyin o değişimde etkileyebilir ...
    Kendi sürümümdeki temaları yüklediğimde de aynı hatayı alıyorum. Bu gün sabahtan bu yana site aklımı başımı aldı gitti.

Benzer Konular
  1. Kullanım tekniği vbulletin upgrade - Güncelleme nasıl yapılır videolu anlatım
    Konu Sahibi eTiKeT™ Forum vBulletin Kullanımı İçin Makaleler
    Cevap: 11
    Son Mesaj : 16.Mayıs.2017, 11:35
  2. vbseo nasıl kurulur - Videolu detaylı anlatım
    Konu Sahibi eTiKeT™ Forum vBulletin seo - vBseo - dbseo
    Cevap: 13
    Son Mesaj : 13.Nisan.2017, 05:52
  3. vbulletin dil yaması - paketi nasıl yüklenir videolu anlatım
    Konu Sahibi eTiKeT™ Forum vBulletin Kullanımı İçin Makaleler
    Cevap: 2
    Son Mesaj : 12.Haziran.2015, 05:30
  4. Vbulletin Kategori,Forumlar ve alt forum nasıl oluşturulur - Videolu anlatım
    Konu Sahibi eTiKeT™ Forum vBulletin Kullanımı İçin Makaleler
    Cevap: 2
    Son Mesaj : 13.Temmuz.2013, 12:36
  5. vBulletin 5 Connect nasıl Kurulur - Ayrıntılı videolu anlatım
    Konu Sahibi eTiKeT™ Forum vBulletin Kullanımı İçin Makaleler
    Cevap: 2
    Son Mesaj : 18.Ekim.2012, 17:22