Çözüldü
Vbulletin 4.2.0 İNDEX.PHP LAZIM
Konuyu değerlendir:
Geçerli Reyting :
Görüntüleme : 9574
Yorumlar : 5
Bilgilendirme : Bu konuya son mesaj 4385 gün önce yazıldı . Eğer yazınız doğrudan bu konu ile ilgili değil ise yeni bir konu başlatmanızı tavsiye ederiz.
-
Vbulletin 4.2.0 İNDEX.PHP LAZIM
merhaba Vbulletin 4.2.0 puplıc_html ye atılan ilk index.php lazım bu şerefsizler yıne oynamışlar site ile ( HACK ) index.phpyı sildim kolay gelsin
Konu bylorci tarafından (19.Mart.2013 Saat 07:03 ) değiştirilmiştir.
-
merhaba Vbulletin 4.2.0 puplıc_html ye atılan ilk index.php lazım bu şerefsizler yıne oynamışlar site ile ( HACK ) index.phpyı sildim kolay gelsin
-
Cevap: Vbulletin 4.2.0 İNDEX.PHP LAZIM
-
-
eTiKeT™ Nickli Üyeden Alıntı
YA BEN KAFAYI YIYECEM
ben 3 tane browser kullanıyorum
1-mozilla mozillada site düzgün çalışıyor
2-chrome
Warning: require_once(./install/includes/class_upgrade.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/gforum/public_html/index.php on line 25
Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required './install/includes/class_upgrade.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/gforum/public_html/index.php on line 25
internet explorer de :Warning: require_once(./install/includes/class_upgrade.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/gforum/public_html/index.php on line 25
Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required './install/includes/class_upgrade.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/gforum/public_html/index.php on line 25
bu hatayı verıyor yoksa ben mı kafayı yıyorum...
anlamadım gitti...
- - - - - - - - - -
ayrca index için çok saol
-
eTiKeT™ Nickli Üyeden Alıntı
YA BEN KAFAYI YIYECEM
ben 3 tane browser kullanıyorum
1-mozilla mozillada site düzgün çalışıyor
2-chrome
Warning: require_once(./install/includes/class_upgrade.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/gforum/public_html/index.php on line 25
internet explorer de :Warning: require_once(./install/includes/class_upgrade.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/gforum/public_html/index.php on line 25
bu hatayı verıyor yoksa ben mı kafayı yıyorum...
anlamadım gitti...
- - - - - - - - - -
ayrca index için çok saol
-
KÜÇÜK BİR NOT :
Türkiye'nin İlk 4G Yardım Platformu BU ŞEKILDE FORUM AÇILIYOR
http://www.4gforuM.net bu şekılde yukarıdakı hatayı veriyor..
-
KÜÇÜK BİR NOT :
Türkiye'nin İlk 4G Yardım Platformu BU ŞEKILDE FORUM AÇILIYOR
http://www.4gforuM.net bu şekılde yukarıdakı hatayı veriyor..
-
-
-
sağ olasın dostum eline koluna bilgine sağlık
-
sağ olasın dostum eline koluna bilgine sağlık