Çözüldü
Bir Eklenti Arıyorum
Konuyu değerlendir:
Geçerli Reyting :
Görüntüleme : 16445
Yorumlar : 10
Bilgilendirme : Bu konuya son mesaj 4215 gün önce yazıldı . Eğer yazınız doğrudan bu konu ile ilgili değil ise yeni bir konu başlatmanızı tavsiye ederiz.
-
Bir Eklenti Arıyorum
Merhaba,
Bir eklenti arıyorum arkadaşlar yardımcı olabilirmisiniz ?
Eklenti şöle özellikde olacak,
Bir üye grubuna ait üye atıyorum 15 gün siteye girmeyince benim belirlediğim bir üye grubuna kaydırılacak böle buna benzer bir eklenti varmı acaba ?
-
Merhaba,
Bir eklenti arıyorum arkadaşlar yardımcı olabilirmisiniz ?
Eklenti şöle özellikde olacak,
Bir üye grubuna ait üye atıyorum 15 gün siteye girmeyince benim belirlediğim bir üye grubuna kaydırılacak böle buna benzer bir eklenti varmı acaba ?
-
Cevap: Bir Eklenti Arıyorum
EKlenti Değilde vbulletin sisteminin içinde bu dediğinize yakin bir bölüm var,
Admincp> üye Gruplari > Giriş şartı ekle Bölümünden;
Uygun Ayarlari yaparsanız kendinize göre yapmak istediğinizi uygulamiş olursunuz.
-
EKlenti Değilde vbulletin sisteminin içinde bu dediğinize yakin bir bölüm var,
Admincp> üye Gruplari > Giriş şartı ekle Bölümünden;
Uygun Ayarlari yaparsanız kendinize göre yapmak istediğinizi uygulamiş olursunuz.
-
Re: Bir Eklenti Arıyorum
Yok puan vs olayı olmucak. Eklenti sadece databes üzerindeki belli üye gruplarındaki üyelere bakacak 15 gün siteye giriş yapmayan üye mi var onu alıp hemen belirlenilen grup üyesi yapıcak rütbesini değiştirecek
-
Yok puan vs olayı olmucak. Eklenti sadece databes üzerindeki belli üye gruplarındaki üyelere bakacak 15 gün siteye giriş yapmayan üye mi var onu alıp hemen belirlenilen grup üyesi yapıcak rütbesini değiştirecek
-
-
-
Ama bunu nasıl kullanacam bilgi verirmisiniz ? Kurulum vs değil ayarlamalar konusunda
-
Ama bunu nasıl kullanacam bilgi verirmisiniz ? Kurulum vs değil ayarlamalar konusunda
-
Cevap: Re: Bir Eklenti Arıyorum
dexterous Nickli Üyeden Alıntı
vbulletin sürümünüz nedir ?
-
vbulletin sürümünüz nedir ?
-
-
-
Cevap: Bir Eklenti Arıyorum
Cutoff Point (Days) --- Üye grubunun değiştirileceği süre
List of Checked Groups --- Hareketsizlikleri kontrol edilecek üye grupları ( bir kaç üye grubu var ise ID Virgül ile ayırın Ör:5,6,3
Inactive Group ----- Aktif olmayan olarak belirlenen üye grubu yani aktif olmayarak belirlenen üyelerin taşınacagı grup
Enable Restore Feature : Geri dönüşü etkileştir aktif olmayıp da grup değiştirildikten sonra tekra aktif olursalar geri farklı bir üye grubuna taşınma işlemini açar
Restore Group : Geri dönen üyelerin taşınacağı grup
-
Cutoff Point (Days) --- Üye grubunun değiştirileceği süre
List of Checked Groups --- Hareketsizlikleri kontrol edilecek üye grupları ( bir kaç üye grubu var ise ID Virgül ile ayırın Ör:5,6,3
Inactive Group ----- Aktif olmayan olarak belirlenen üye grubu yani aktif olmayarak belirlenen üyelerin taşınacagı grup
Enable Restore Feature : Geri dönüşü etkileştir aktif olmayıp da grup değiştirildikten sonra tekra aktif olursalar geri farklı bir üye grubuna taşınma işlemini açar
Restore Group : Geri dönen üyelerin taşınacağı grup
-
Eklentiyi aktif eder etmez direk online olmayanlar belirtilen gruba taşınacakmı yoksa eklenti aktif edildikten sonra mı bu uygulama günü işleyecek ?
-
Eklentiyi aktif eder etmez direk online olmayanlar belirtilen gruba taşınacakmı yoksa eklenti aktif edildikten sonra mı bu uygulama günü işleyecek ?
-
Cevap: Re: Bir Eklenti Arıyorum
Onu tam bilmiyorum ama mantıklısı eklenti kurulumdan sonra sayacaktır ...
-
Onu tam bilmiyorum ama mantıklısı eklenti kurulumdan sonra sayacaktır ...