Üyeliğinizi aktif durma getirebilmek için e-posta adresinizin kontrol edilmesi gereklidir.
Bu alandan kayıt sırasında vermiş olduğunuz e-posta adresinizi vererek tekrar aktifleştirme postası talep edebilirsiniz ve üyeliğinizi aktif hale getirebilirsiniz...
Çözüldü
vbulletin navbar tabdaki linkler kayboldu nasıl geri getirebilirim?
Konuyu değerlendir:Geçerli Reyting :
Görüntüleme : 10377
Yorumlar : 6
Bilgilendirme : Bu konuya son mesaj 4330 gün önce yazıldı . Eğer yazınız doğrudan bu konu ile ilgili değil ise yeni bir konu başlatmanızı tavsiye ederiz.
Cevap: vbulletin navbar tabdaki linkler kayboldu nasıl geri getirebilirim?
Şimdi Öncelikle Sitenizin admin paneline giriş yapiniz.
daha sonra Admincp > vBulletin Seçenekleri > Navigation Manager > Forum (Tab) Kısmının sağ kısmından "Set Default " Seçin ve Alt kısımdan kayit edin bu şekilde
O bahsetmiş oldugunuz bölümler gelecek onlarin hepsini işaretleyip alttan kayit edin daha sonra tab menülerinizi ekleyiniz.
Şimdi Öncelikle Sitenizin admin paneline giriş yapiniz.
daha sonra Admincp > vBulletin Seçenekleri > Navigation Manager > Forum (Tab) Kısmının sağ kısmından "Set Default " Seçin ve Alt kısımdan kayit edin bu şekilde
O bahsetmiş oldugunuz bölümler gelecek onlarin hepsini işaretleyip alttan kayit edin daha sonra tab menülerinizi ekleyiniz.
saol son bir sorum daha olacak üstadım.
bu linkleri düzelttim.
ama mesela bunlar orjinalinde türkçe olarak çıkıodu.
şimdi ing. ben bunları bir bir adını mı değiştireyim yoksa mesela dil paketini tekrar yüklesem düzelir mi hemen
bu linkleri düzelttim.
şimdi ing. ben bunları bir bir adını mı değiştireyim yoksa mesela dil paketini tekrar yüklesem düzelir mi hemen
junior_l3oss Nickli Üyeden Alıntı
bu linkleri düzelttim.
Dil Paketiniz İle İlgili bir PRoblemdir.Bazı Dil dosyalarinda olmuyor ama Etiket Hocamizin dil dosyalarinda problemsiz türkçe cikmakta.
Var olan dil dosyanizin üzerine yazdiriniz düzelecektir.
bu linkleri düzelttim.
Dil Paketiniz İle İlgili bir PRoblemdir.Bazı Dil dosyalarinda olmuyor ama Etiket Hocamizin dil dosyalarinda problemsiz türkçe cikmakta.
Var olan dil dosyanizin üzerine yazdiriniz düzelecektir.