Üyeliğinizi aktif durma getirebilmek için e-posta adresinizin kontrol edilmesi gereklidir.
Bu alandan kayıt sırasında vermiş olduğunuz e-posta adresinizi vererek tekrar aktifleştirme postası talep edebilirsiniz ve üyeliğinizi aktif hale getirebilirsiniz...
Bilgilendirme : Bu konuya son mesaj 4327 gün önce yazıldı . Eğer yazınız doğrudan bu konu ile ilgili değil ise yeni bir konu başlatmanızı tavsiye ederiz.
anladım bende tuhaflık var ozaman nasıl bir tarayıcı kullanıyordunuz acaba ben exporler ve chorme kullanıyorum her ikisi ilede baksam hep aynı bu enterasan bişey çok tuhaf oldum
bir format mı atsam acaba?
Konu karakaplan tarafından (07.Nisan.2013 Saat 23:26 ) değiştirilmiştir.
anladım bende tuhaflık var ozaman nasıl bir tarayıcı kullanıyordunuz acaba ben exporler ve chorme kullanıyorum her ikisi ilede baksam hep aynı bu enterasan bişey çok tuhaf oldum
bir format mı atsam acaba?
Dostum Sitenizi İncelediğimde Herhangi bir Problem Göremedim
Mozilla Tarayıcısında Bir Problem görünmüyor.
Ama google Chromede BU problem dediğinzi gibi mevcut
Tarayıcı PRoblemine Çözüm Yolu Default temada Nadirdir.
Değiştirmiş Oldugunuz Bir şAblon var ise eger Orjinale döndürün.
Veya BU bbcode'nin kodlarını Buraya Ekleyin Birlikte İnceleyelim.
Tüm tarayıcılara uyumlu olmayan bir kodlama içermekte.
Ek Bir Not: Belirtmiş Oldugunuz Şekildeki Problemi Bir Kaç forumdada önizledim onlardada Bu şekilde Sadece Google Chrome tarayıcısında Aynı şekilde ama mozilla ve İE'de bir problem görünmüyor.
Dostum Sitenizi İncelediğimde Herhangi bir Problem Göremedim
Mozilla Tarayıcısında Bir Problem görünmüyor.
Ama google Chromede BU problem dediğinzi gibi mevcut
Tarayıcı PRoblemine Çözüm Yolu Default temada Nadirdir.
Değiştirmiş Oldugunuz Bir şAblon var ise eger Orjinale döndürün.
Veya BU bbcode'nin kodlarını Buraya Ekleyin Birlikte İnceleyelim.
Tüm tarayıcılara uyumlu olmayan bir kodlama içermekte.
Ek Bir Not: Belirtmiş Oldugunuz Şekildeki Problemi Bir Kaç forumdada önizledim onlardada Bu şekilde Sadece Google Chrome tarayıcısında Aynı şekilde ama mozilla ve İE'de bir problem görünmüyor.