Merhaba, arkadaşlar..
Elimden geldiğince başımdan geçen sorunların çözümünü kendimce veya etrafımdaki bilgin kişilerden yola çıkarak edindiğim bilgileri sizlerle paylaşmaya çalışıyorum.. Geçtiğimiz günlerde Hata 324(net::ERR_EMPTY_RESPONSE) sorunu başıma geldiğinde hatayı google'a yazdığımda çözüme bir türlü ulaşamadım.. Yüklediğim bazı eklentiler yüzünden tablonun birini patlattım..
Patlattım ama sorunu bir türlü aşamadım.. Siteye giriliyordu ancak konulara tıkladığımızda ara ara aşağıdaki resimde gördüğünüz gibi Hata 324(net::ERR_EMPTY_RESPONSE) hatasını veriyordu..
Bu sorunu aşmanın yolu Admincp/Tabloları Tamir Et / Optimize Et
Kısmından tabloların Tümünü işaretleyerek aşağıdaki resimdeki seçenekleri seçip devam diyoruz..
Biraz uzun sürebilir; Ama sonuç başarılı..
Eğer Admincp kısmına erişemiyorsanız, PhpMyAdmine girerek tablolarınızı Tamir ve Optimize edebilirsiniz..
Forumlar
Blog
Store
Giriş & Kayıt ol
-
Hoş geldin Kayıtsız Üye
Facebook ile Baglan & Kayıt ol
Üyeliğinizi aktifleştirmek için e-posta iste
Üyeliğinizi aktif durma getirebilmek için e-posta adresinizin kontrol edilmesi gereklidir. Bu alandan kayıt sırasında vermiş olduğunuz e-posta adresinizi vererek tekrar aktifleştirme postası talep edebilirsiniz ve üyeliğinizi aktif hale getirebilirsiniz...
Facebook ile BaglanBize Yazin