Çözüldü
siteme girişte scriiptz-team.info sorunu
Konuyu değerlendir:
Geçerli Reyting :
Görüntüleme : 10496
Yorumlar : 7
Bilgilendirme : Bu konuya son mesaj 4245 gün önce yazıldı . Eğer yazınız doğrudan bu konu ile ilgili değil ise yeni bir konu başlatmanızı tavsiye ederiz.
-
merhaba siteme girişte aşağıdaki resimdeki hata cıkıyor iptal veya kullanıcı adını girince kayboluyor..
ve sadece mozillada cıkıyor.. anlamadım gitti neden olabilir ?
-
merhaba siteme girişte aşağıdaki resimdeki hata cıkıyor iptal veya kullanıcı adını girince kayboluyor..
ve sadece mozillada cıkıyor.. anlamadım gitti neden olabilir ?
-
Cevap: siteme girişte scriiptz-team.info sorunu
yada elinde sağlam seo olan varsa onun linkini vererebilirmisiniz onu terkrar yukleyeyım arkadaşlar virusuz temiz
bu seonun giriş sifresi nedir kullanıcı adı nedir admin panelede girince çıkan
-
yada elinde sağlam seo olan varsa onun linkini vererebilirmisiniz onu terkrar yukleyeyım arkadaşlar virusuz temiz
-
bylorci Nickli Üyeden Alıntı
Seo giriş şifresini biz bilmeyiz ilk kurulumda verilir vbseocp şifresi
Forumda null paylaşım yapmak da yasaktır ne yazık ki ...
-
bylorci Nickli Üyeden Alıntı
Seo giriş şifresini biz bilmeyiz ilk kurulumda verilir vbseocp şifresi
Forumda null paylaşım yapmak da yasaktır ne yazık ki ...
-
Ben unutmuşum usta kusura bakma
-
Ben unutmuşum usta kusura bakma
-
Database error in vBulletin :
mysql_connect() [<a href='function.mysql-connect'>function.mysql-connect</a>]: Too many connections
/home/gforum/public_html/includes/class_core.php on line 317
MySQL Error :
Error Number :
Request Date : Monday, April 29th 2013 @ 11:59:33 AM
Error Date : Monday, April 29th 2013 @ 11:59:37 AM
Script : Türkiye'nin İlk 4G Yardım Platformu
Referrer :
IP Address : ******
Username :
Classname : vB_Database
MySQL Version :
BUNLAR NE DEMEK BUNDAN 45 TANE MAİL GELMİŞ BUNUN ANLAMI NEDİR NASIL DÜZELTİLİR ARKADAŞLAR
ÖNCEKI KONUYU YENI NULL SEO İLE HALLETTİK
-
mysql_connect() [<a href='function.mysql-connect'>function.mysql-connect</a>]: Too many connections
MySQL Error :
Error Number :
Request Date : Monday, April 29th 2013 @ 11:59:33 AM
Error Date : Monday, April 29th 2013 @ 11:59:37 AM
Script : Türkiye'nin İlk 4G Yardım Platformu
Referrer :
IP Address : ******
Username :
Classname : vB_Database
MySQL Version :
BUNLAR NE DEMEK BUNDAN 45 TANE MAİL GELMİŞ BUNUN ANLAMI NEDİR NASIL DÜZELTİLİR ARKADAŞLAR
ÖNCEKI KONUYU YENI NULL SEO İLE HALLETTİK
-
silinen dosyaları geri getirme programı MESALA BURDADA MESAJ KAYMIŞ BUNU NASIL DUZELTECEM BUNLARI HABER VERIYOR BU GELEN MESAJLAR
-
silinen dosyaları geri getirme programı MESALA BURDADA MESAJ KAYMIŞ BUNU NASIL DUZELTECEM BUNLARI HABER VERIYOR BU GELEN MESAJLAR
-
Dostum Öncelikle merhabalar ;
BU Şeklide Bir Konu Altinda Ayri Ayri Mesajlar İle tüm sorunlarini yazarsan bu şekilde bir Yardım ve Çözüm maalesefki Bulamazsin.
Bu Seferlik Tüm Sorunların Bu Konu Altinda Cevapliyorum ama bir daha bu şekilde lütfen konu açmayınız Tüm Sorunlarını Ayri Konu Açın Konu açilmaktan yana bir Limitimiz Yok
1. Probleminiz.; " scriiptz-team.info " Sorunu:
vBseo Eklentiniz Bu Sisteme Ait Bir Kod İçerdiği İçin Redirect Yane yonlendirme problemi yaşiyorsunuz Çözümü: Temiz Bir vBseo Kurmak.
2. Probleminiz;
Hatasi Genellikle Sistem Sql'niz Aşırı Şekilde Sunucunuz Tarafından belirlenmiş Baglanti Limitini Aştiği zaman Sistem Sahibinin mail ADresine Bu Uyari hatasini gönderir,
Sunucunuz İle ALakalı Bir Ayardir. Yogunlaştiği zaman size bu bildirim gönderir zarari varmidir derseniz. Belli Olmaz Ayni anda onlarca mail alirasaniz mysql sunucunuz zarar görebilir. Çözümü nedir Datalarınızı Arada düzenli onarmak ve sunucunuzun " mysql sunucu degerlerini ve ayarlarini " gözden geçirmek
3. Probleminiz:
Url'lerdeki karakter Problemi Nedeniyle Uyumsuz Şekilde İçerik Görüntülüyor vermiş oldugunuz linkte.
http://www.4gforum.net/programlar-b%...rogram%FD.html
Ama bu linkte problem yok. Url Karakter problemi ve seo ayariniz ile alakalı.
sitenizin www ve www olmadan hangisi ise ayariniz ona göre grafik yollariniz ve vbseo eklentiniz ayarlanmali.
Konu LaDezs tarafından (29.Nisan.2013 Saat 13:14 ) değiştirilmiştir.
-
Dostum Öncelikle merhabalar ;
BU Şeklide Bir Konu Altinda Ayri Ayri Mesajlar İle tüm sorunlarini yazarsan bu şekilde bir Yardım ve Çözüm maalesefki Bulamazsin.
Bu Seferlik Tüm Sorunların Bu Konu Altinda Cevapliyorum ama bir daha bu şekilde lütfen konu açmayınız Tüm Sorunlarını Ayri Konu Açın Konu açilmaktan yana bir Limitimiz Yok
1. Probleminiz.; " scriiptz-team.info " Sorunu:
vBseo Eklentiniz Bu Sisteme Ait Bir Kod İçerdiği İçin Redirect Yane yonlendirme problemi yaşiyorsunuz Çözümü: Temiz Bir vBseo Kurmak.
2. Probleminiz;
Hatasi Genellikle Sistem Sql'niz Aşırı Şekilde Sunucunuz Tarafından belirlenmiş Baglanti Limitini Aştiği zaman Sistem Sahibinin mail ADresine Bu Uyari hatasini gönderir,
Sunucunuz İle ALakalı Bir Ayardir. Yogunlaştiği zaman size bu bildirim gönderir zarari varmidir derseniz. Belli Olmaz Ayni anda onlarca mail alirasaniz mysql sunucunuz zarar görebilir. Çözümü nedir Datalarınızı Arada düzenli onarmak ve sunucunuzun " mysql sunucu degerlerini ve ayarlarini " gözden geçirmek
3. Probleminiz:
Url'lerdeki karakter Problemi Nedeniyle Uyumsuz Şekilde İçerik Görüntülüyor vermiş oldugunuz linkte.
http://www.4gforum.net/programlar-b%...rogram%FD.html
Ama bu linkte problem yok. Url Karakter problemi ve seo ayariniz ile alakalı.
sitenizin www ve www olmadan hangisi ise ayariniz ona göre grafik yollariniz ve vbseo eklentiniz ayarlanmali.
-
usta çok saol allah razı olsun
-
usta çok saol allah razı olsun