Sidebarda Profil Kutusu Konusunda Yardım...
Konuyu değerlendir:
Geçerli Reyting :
Görüntüleme : 6749
Yorumlar : 2
Bilgilendirme : Bu konuya son mesaj 4268 gün önce yazıldı . Eğer yazınız doğrudan bu konu ile ilgili değil ise yeni bir konu başlatmanızı tavsiye ederiz.
-
Sidebarda Profil Kutusu Konusunda Yardım...
Vb 4 te forumun bloğunda üye profilinde yer alan şu menünün çıkmasını istiyorum:
Özel Mesaj Gönder
Mesajları göster
Konuları göster
Alınan Beğeniler ()
Beğendikleri ()
yardımcı olursanız, sevinirim.
-
Vb 4 te forumun bloğunda üye profilinde yer alan şu menünün çıkmasını istiyorum:
Özel Mesaj Gönder
Mesajları göster
Konuları göster
Alınan Beğeniler ()
Beğendikleri ()
-
Cevap: Sidebarda Profil Kutusu Konusunda Yardım...
nfrtnm Nickli Üyeden Alıntı
Özel Mesaj Gönder
Mesajları göster
Konuları göster
Alınan Beğeniler ()
Beğendikleri ()
Side bar alanında bir HTML Şablon oluşturun e html kodları ile istediğiniz gibi linkleyerek kullanıma açın . Ama orda şöyle bir durum var ziyaretçilere bunu sınırlayacaksınız bunu da tam olarak başaramazsınız linkleri gizlersiniz ama side bar kalacaktır öyle boş boş durumda. Eger gördüğünüz örnek vs bir şey var ise inceleyebiliriz ....
-
nfrtnm Nickli Üyeden Alıntı
Özel Mesaj Gönder
Mesajları göster
Konuları göster
Alınan Beğeniler ()
Beğendikleri ()
Side bar alanında bir HTML Şablon oluşturun e html kodları ile istediğiniz gibi linkleyerek kullanıma açın . Ama orda şöyle bir durum var ziyaretçilere bunu sınırlayacaksınız bunu da tam olarak başaramazsınız linkleri gizlersiniz ama side bar kalacaktır öyle boş boş durumda. Eger gördüğünüz örnek vs bir şey var ise inceleyebiliriz ....
-
Cevap: Sidebarda Profil Kutusu Konusunda Yardım...
anladım demek istediğinizi, fikirdi benimkisi henüz bir örneğini görmedim, görürsem burdan iletirim.
-
anladım demek istediğinizi, fikirdi benimkisi henüz bir örneğini görmedim, görürsem burdan iletirim.