Çözüldü
Heder İsteğim
Konuyu değerlendir:
Geçerli Reyting :
Görüntüleme : 21566
Yorumlar : 8
Bilgilendirme : Bu konuya son mesaj 4317 gün önce yazıldı . Eğer yazınız doğrudan bu konu ile ilgili değil ise yeni bir konu başlatmanızı tavsiye ederiz.
-
Heder İsteğim
Merhaba bana bu forumdaki gibi header verir misiniz
-
Merhaba bana bu forumdaki gibi header verir misiniz
-
Cevap: Heder İsteğim
Konunuz vBulletin Sorunlarınız bölümüne taşınmıştır.. Lütfen konu açarken daha dikkatli olalım..
Sorunuza gelecek olursak; Buradaki tema ücretli bir temadır ve Temanın hiç bir özelliği paylaşılmıyor.. Bu temayı veya temanın özellikleri hakkında bilgi almak için, @eTiKeT™ üstadla iletişime geçebilirsiniz..
-
Konunuz vBulletin Sorunlarınız bölümüne taşınmıştır.. Lütfen konu açarken daha dikkatli olalım..
Sorunuza gelecek olursak; Buradaki tema ücretli bir temadır ve Temanın hiç bir özelliği paylaşılmıyor.. Bu temayı veya temanın özellikleri hakkında bilgi almak için, @eTiKeT™ üstadla iletişime geçebilirsiniz..
-
Bende zaten bu headeri dememiştim gibi dedim yani benzer
-
Bende zaten bu headeri dememiştim gibi dedim yani benzer
-
kardeş ben satın aldım sende satın al kafan rahat olsun
-
kardeş ben satın aldım sende satın al kafan rahat olsun
-
aynısını paylaşırım ama etiket ustaya ayıp olur nede olsa tema onun ve burada paylaşmak etik olmaz. ama nasıl birşey istediğini söylersen faklı bişeyler yapabiliriz. yada site adresini ver bi bakıyım nasıl bişey oluyor
-
aynısını paylaşırım ama etiket ustaya ayıp olur nede olsa tema onun ve burada paylaşmak etik olmaz. ama nasıl birşey istediğini söylersen faklı bişeyler yapabiliriz. yada site adresini ver bi bakıyım nasıl bişey oluyor
-
CatlaX Nickli Üyeden Alıntı
VBulletin Forum Türkiye
bu forumdaki gibi mesela
-
CatlaX Nickli Üyeden Alıntı
VBulletin Forum Türkiye
bu forumdaki gibi mesela
-
@Walkvery sitenin header kodlarını ekle yapayım aynısını
-
@Walkvery sitenin header kodlarını ekle yapayım aynısını
-
-
-
zaten varmış sitede