Üstadlar
sitede bulunan birincil temada çok fazla reklam var. ve bu temanın aynısını reklamsız olarak belirli gruplara seçtirmek ve kullandırmak istiyorum. örneğin sitedeki vip üyelere.
sitedeki bütün reklam kodlarını aşağıdaki kod içine aldığımda sanırım ya da buna benzer bi kod ile sadece istediğim gruplara reklamlı temayı gösterebilirim. geri kalanlara ise reklamsız temayı gösterebilirim.
aklımda bunu yapabileceğim bi fikir var ama bu sadece tema seçimini göstermio üyelere.PHP- Kodu:
kodları kırmızı içerisine aldığımda sonuc başarılı...PHP- Kodu:
ANCAK istediğim gibi değil.
sadece default tema kullanımına izinli yapıyor ve tek temada kalıyor kullanıcılar. izin verilenler ise geri kalan temaları kullanabiliyorlar. normal durumda.
istediğim üye grubuna tema seçimini kapatıyorum.
benim yapmak istediğim şu.
üyelere göre tema belirleme mesela diyelim ki sitede A,B,C,D,E şeklinde tema var...
mesela A temasını üyeler
B temasını modlar
C temasını Adminler vs
çeşitli şekilde verebileyim.
bunun için bir iki eklenti var vbulletin orgda...
Restrict Style To Usergroup - vBulletin.org Forum
Force Style for Selected Users or Groups - vBulletin.org Forum bunlar sanırım eski sürümlere göre.
on numara eklentiler ama ...uyumsuz.
Restrict Style to Usergroup - vBulletin.org Forum bu eklenti 4.2.0 uyumluymuş...
ama indirilebilir durumda değil benim için deneyemedim.
bu şekilde de olmayabilir ...
bu kodları belli gruplara göre görülebilir hale getirebilir miyiz acaba?PHP- Kodu:
PHP- Kodu:
yardımlarınızı bekliyorum
Forumlar
Blog
Store
Giriş & Kayıt ol
-
Hoş geldin Kayıtsız Üye
Facebook ile Baglan & Kayıt ol
Üyeliğinizi aktifleştirmek için e-posta iste
Üyeliğinizi aktif durma getirebilmek için e-posta adresinizin kontrol edilmesi gereklidir. Bu alandan kayıt sırasında vermiş olduğunuz e-posta adresinizi vererek tekrar aktifleştirme postası talep edebilirsiniz ve üyeliğinizi aktif hale getirebilirsiniz...
Facebook ile BaglanBize Yazin