firefox login problemi

Konuyu değerlendir: Geçerli Reyting :

Görüntüleme : 3798

Yorumlar : 4

Bilgilendirme : Bu konuya son mesaj 1653 gün önce yazıldı . Eğer yazınız doğrudan bu konu ile ilgili değil ise yeni bir konu başlatmanızı tavsiye ederiz.
  1. offline
    Tunna Bulutlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    firefox login problemi

    lütfen yardım edin sadece firefox da login olmuyor.
    şifre kulanıcı adı girince donuyor falan ama pat aynı yere dusuyor hiç hata da vermiyor.
    chorme İE de sorun yok.

    fark ettiğim şu ki : aşağıdaki arama kodumu silince düzeliyor.
    acaba arama kodumda ne yaparsam sorun düzelir

       Alıntı
    <li style="float: right"><form action="search.php?{vb:raw session.sessionurl}do=process" method="post"> <input type="hidden" name="securitytoken" value="{vb:raw bbuserinfo.securitytoken}" /> <input type="hidden" name="do" value="process" /> <input class="searchinput" type="text" name="query" tabindex="1004" value="" onfocus="if (this.value == '') this.value = '';" onblur="if (this.value == '') this.value = '';" size="19" /> <span class="searchButton"><input type="submit" value="Ara" alt="" onclick="this.submit();" /></span></form></li>
  2. #1
    lütfen yardım edin sadece firefox da login olmuyor.
    şifre kulanıcı adı girince donuyor falan ama pat aynı yere dusuyor hiç hata da vermiyor.
    chorme İE de sorun yok.

    fark ettiğim şu ki : aşağıdaki arama kodumu silince düzeliyor.
    acaba arama kodumda ne yaparsam sorun düzelir

       Alıntı
    <li style="float: right"><form action="search.php?{vb:raw session.sessionurl}do=process" method="post"> <input type="hidden" name="securitytoken" value="{vb:raw bbuserinfo.securitytoken}" /> <input type="hidden" name="do" value="process" /> <input class="searchinput" type="text" name="query" tabindex="1004" value="" onfocus="if (this.value == '') this.value = '';" onblur="if (this.value == '') this.value = '';" size="19" /> <span class="searchButton"><input type="submit" value="Ara" alt="" onclick="this.submit();" /></span></form></li>

  3. offline
    LaDezs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Cevap: firefox login problemi

    ya bu kısım.
    PHP- Kodu:

    Bu alandaki kodları görebilmek için üye olmanız gereklidir.Üye Olmak İçin Tiklayın...

    yada

    PHP- Kodu:

    Bu alandaki kodları görebilmek için üye olmanız gereklidir.Üye Olmak İçin Tiklayın...

    bu kısımı çikartip deneme yanılma yontemi ile kontrol ediniz.
  4. #2
    ya bu kısım.
    PHP- Kodu:

    Bu alandaki kodları görebilmek için üye olmanız gereklidir.Üye Olmak İçin Tiklayın...

    yada

    PHP- Kodu:

    Bu alandaki kodları görebilmek için üye olmanız gereklidir.Üye Olmak İçin Tiklayın...

    bu kısımı çikartip deneme yanılma yontemi ile kontrol ediniz.

  5. offline
    Tunna Bulutlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Cevap: firefox login problemi

       LaDezs Nickli Üyeden Alıntı
    ya bu kısım.
    PHP- Kodu:

    Bu alandaki kodları görebilmek için üye olmanız gereklidir.Üye Olmak İçin Tiklayın...

    yada

    PHP- Kodu:

    Bu alandaki kodları görebilmek için üye olmanız gereklidir.Üye Olmak İçin Tiklayın...

    bu kısımı çikartip deneme yanılma yontemi ile kontrol ediniz.
    hocam ben ustten biri cıkardım oldu ama bu seferde armaa sistemi ile arama yapılınca sanki uye adı kullanıcı adı girişi yapmısız gibi algılıyor.

    mesela arama motruna giriş yapmamıslar bişe yazıp arayınca işte 3 deneme hakkınız kaldı 2 kaldı gibi diyor

    navbar ın full hali asagıda acaba bakabilir misin?

       Alıntı
    <ul id="navtabs" class="navtabs floatcontainer<vb:if condition="$show['member'] AND $notifications_total"> notify</vb:if>"> {vb:raw template_hook.navtab_start} {vb:raw navigation} {vb:raw template_hook.navtab_end}

    <li style="float: right"><form action="search.php?{vb:raw session.sessionurl}do=process" method="post"> <input type="hidden" name="securitytoken" value="{vb:raw bbuserinfo.securitytoken}" /> <input class="searchinput" type="text" name="query" tabindex="1004" value="" onfocus="if (this.value == '') this.value = '';" onblur="if (this.value == '') this.value = '';" size="19" /> <span class="searchButton"><input type="submit" value="Ara" alt="" onclick="this.submit();" /></span></form></li>

    <li class="toplevel"><div class=" fb-like"data-href="http://www.siteadi.net" data-send="false" data-layout="button_count"></div></li>

    </ul>

    </div></div></div>

    {vb:raw template_hook.ylmzfadebar}
  6. #3
       LaDezs Nickli Üyeden Alıntı
    ya bu kısım.
    PHP- Kodu:

    Bu alandaki kodları görebilmek için üye olmanız gereklidir.Üye Olmak İçin Tiklayın...

    yada

    PHP- Kodu:

    Bu alandaki kodları görebilmek için üye olmanız gereklidir.Üye Olmak İçin Tiklayın...

    bu kısımı çikartip deneme yanılma yontemi ile kontrol ediniz.
    hocam ben ustten biri cıkardım oldu ama bu seferde armaa sistemi ile arama yapılınca sanki uye adı kullanıcı adı girişi yapmısız gibi algılıyor.

    mesela arama motruna giriş yapmamıslar bişe yazıp arayınca işte 3 deneme hakkınız kaldı 2 kaldı gibi diyor

    navbar ın full hali asagıda acaba bakabilir misin?

       Alıntı
    <ul id="navtabs" class="navtabs floatcontainer<vb:if condition="$show['member'] AND $notifications_total"> notify</vb:if>"> {vb:raw template_hook.navtab_start} {vb:raw navigation} {vb:raw template_hook.navtab_end}

    <li style="float: right"><form action="search.php?{vb:raw session.sessionurl}do=process" method="post"> <input type="hidden" name="securitytoken" value="{vb:raw bbuserinfo.securitytoken}" /> <input class="searchinput" type="text" name="query" tabindex="1004" value="" onfocus="if (this.value == '') this.value = '';" onblur="if (this.value == '') this.value = '';" size="19" /> <span class="searchButton"><input type="submit" value="Ara" alt="" onclick="this.submit();" /></span></form></li>

    <li class="toplevel"><div class=" fb-like"data-href="http://www.siteadi.net" data-send="false" data-layout="button_count"></div></li>

    </ul>

    </div></div></div>

    {vb:raw template_hook.ylmzfadebar}

  7. offline
    Tunna Bulutlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Cevap: firefox login problemi

    not login iken 5 kez arama kutusuna sevgi yazıp arattım aşağıdaki oldu

       Alıntı
    Geçersiz bir Kullanıcı ismi yada Şifre verdiniz. Öngörülen hatalı giriş deneme adetiniz doldu. Yeniden giriş yapmak için 15 Dakika beklemelisiniz. Şifre yazılımında Büyük ve Küçük harfli yazılıma dikkat ediniz. Şifrenizi unuttuysanız buraya tıklayın
    anlamadıgım sey giriş yaptıktan sonra arıyor sorun yok
  8. #4
    not login iken 5 kez arama kutusuna sevgi yazıp arattım aşağıdaki oldu

       Alıntı
    Geçersiz bir Kullanıcı ismi yada Şifre verdiniz. Öngörülen hatalı giriş deneme adetiniz doldu. Yeniden giriş yapmak için 15 Dakika beklemelisiniz. Şifre yazılımında Büyük ve Küçük harfli yazılıma dikkat ediniz. Şifrenizi unuttuysanız buraya tıklayın
    anlamadıgım sey giriş yaptıktan sonra arıyor sorun yok

  9. offline
    eTiKeT™ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Cevap: firefox login problemi

    Bu şablonun kodlarının tamamını verir misiniz ...
  10. #5
    Bu şablonun kodlarının tamamını verir misiniz ...

Benzer Konular
  1. Güncel vBulletin 3.8.8 Login Problemi
    Konu Sahibi SeckinShell Forum vBulletin Sorunlarınız
    Cevap: 2
    Son Mesaj : 23.Kasım.2015, 19:53
  2. vBulletin firefox çizgi
    Konu Sahibi Tural Forum vBulletin 3.x Şablon Değişiklikleri
    Cevap: 0
    Son Mesaj : 20.Şubat.2015, 16:41
  3. vbulletin 5 Connect - CSS3 Firefox Button
    Konu Sahibi vbulletin Gezer Forum vBulletin.org Modifikasyonlar
    Cevap: 0
    Son Mesaj : 28.Ocak.2015, 00:22
  4. vbulletin 4 - Login Restriction - Restrict a user's login to a country or IP address.
    Konu Sahibi vbulletin Gezer Forum vBulletin.org Modifikasyonlar
    Cevap: 0
    Son Mesaj : 31.Mayıs.2014, 00:58
  5. vbulletin 4 - Login log - Log successful login attempts
    Konu Sahibi vbulletin Gezer Forum vBulletin.org Modifikasyonlar
    Cevap: 0
    Son Mesaj : 28.Mayıs.2014, 18:33