forumda yazilan iletesim mail yönetime gelmiyor
Konuyu değerlendir:
Geçerli Reyting :
Görüntüleme : 12370
Yorumlar : 9
Bilgilendirme : Bu konuya son mesaj 4178 gün önce yazıldı . Eğer yazınız doğrudan bu konu ile ilgili değil ise yeni bir konu başlatmanızı tavsiye ederiz.
-
23.Haziran.2013, 20:38
forumda yazilan iletesim mail yönetime gelmiyor
iletesim mail gelmiyor üyelerin sorun veya üye olurken yasadiklari sorun ile göndermek istedikleri Yöneticiye iletesim Email gelmiyor
daha önce geliyordu simdi uzun zamadir gelmiyor vBülletin v 4.2.1 ayarlari normal serveden gelen Database hatasi mail geliyor siteden yazilan iletesim mailde geliyordu daha önce
ama son zamalarda gelmiyor sorun nerde olabilir yardimci olacak varmi.
kullandigim vBülletin v 4.2.1
tesekkürler
-
23.Haziran.2013, 20:38
iletesim mail gelmiyor üyelerin sorun veya üye olurken yasadiklari sorun ile göndermek istedikleri Yöneticiye iletesim Email gelmiyor
daha önce geliyordu simdi uzun zamadir gelmiyor vBülletin v 4.2.1 ayarlari normal serveden gelen Database hatasi mail geliyor siteden yazilan iletesim mailde geliyordu daha önce
ama son zamalarda gelmiyor sorun nerde olabilir yardimci olacak varmi.
kullandigim vBülletin v 4.2.1
tesekkürler
-
24.Haziran.2013, 16:13
Cevap: forumda yazilan iletesim mail yönetime gelmiyor
İletişim hattınızı kontrol ettim ve sıkıntı görünmüyor vbulletin ile alakalı ihtimaller ise vbulletin verdiğiniz iletişim mail adresinin doğruluğunu kontrol edin .Eğer doğru ise ve mail sizin alan adınıza ait ise mail adresininde mail göndermeyi deneyim bakın bakalım mail gönderebiliyor mu . Yani kısacası vbulletin ile ilgili bir sorun olduğunu sanmıyorum mail adersinizi başka mail adreslerinde mail alabildiğini ve mail göndere bildiğiniz deneyin derim ...
-
24.Haziran.2013, 16:13
İletişim hattınızı kontrol ettim ve sıkıntı görünmüyor vbulletin ile alakalı ihtimaller ise vbulletin verdiğiniz iletişim mail adresinin doğruluğunu kontrol edin .Eğer doğru ise ve mail sizin alan adınıza ait ise mail adresininde mail göndermeyi deneyim bakın bakalım mail gönderebiliyor mu . Yani kısacası vbulletin ile ilgili bir sorun olduğunu sanmıyorum mail adersinizi başka mail adreslerinde mail alabildiğini ve mail göndere bildiğiniz deneyin derim ...
-
25.Haziran.2013, 22:50
slm
cevapin icin tesekkürler eTiKet usta mail gönderdim gönderdigim mail gidiyor sorun yok sorun ise örnek siz bana site iletesimden mail göndermek istiyorsunuz iste o mailler gelmiyor sorun orda
bu sorun sanirim Vbülletin 4.2.1 güncelledikten sonra oldu nasil cözeriz?
tskler.
-
25.Haziran.2013, 22:50
slm
cevapin icin tesekkürler eTiKet usta mail gönderdim gönderdigim mail gidiyor sorun yok sorun ise örnek siz bana site iletesimden mail göndermek istiyorsunuz iste o mailler gelmiyor sorun orda
bu sorun sanirim Vbülletin 4.2.1 güncelledikten sonra oldu nasil cözeriz?
tskler.
-
25.Haziran.2013, 22:53
admincp >> vbulletin seçenekleri >>> Site ismi / URL / İletişim yolları alanını capslarmısınız ...
-
25.Haziran.2013, 22:53
admincp >> vbulletin seçenekleri >>> Site ismi / URL / İletişim yolları alanını capslarmısınız ...
-
26.Haziran.2013, 00:18
buyur eTiKet usta Site ismi / URL / İletişim yolları resim
Konu Wolf tarafından (01.Temmuz.2013 Saat 14:38 ) değiştirilmiştir.
-
26.Haziran.2013, 00:18
buyur eTiKet usta Site ismi / URL / İletişim yolları resim
-
26.Haziran.2013, 07:31
Tamam eger buradaki mail adresine gelmesini istiyorsanız maillerinizin Yönetici mail adresi alnın altındaki Contakt alanına da mail adresiniz girin.
-
26.Haziran.2013, 07:31
Tamam eger buradaki mail adresine gelmesini istiyorsanız maillerinizin Yönetici mail adresi alnın altındaki Contakt alanına da mail adresiniz girin.
-
26.Haziran.2013, 22:59
slm
yardimlarin icin cok tesekkürler eTiKeT usta dediginiz gibi yaptim Contakt mail adresi akledim yeni olmadi mail gelmiyor
-
26.Haziran.2013, 22:59
slm
yardimlarin icin cok tesekkürler eTiKeT usta dediginiz gibi yaptim Contakt mail adresi akledim yeni olmadi mail gelmiyor
-
27.Haziran.2013, 20:59
uzun Nickli Üyeden Alıntı
slm
O alana şu mail ekler misiniz etiket[at]vbulletin.web.tr
-
27.Haziran.2013, 20:59
uzun Nickli Üyeden Alıntı
slm
O alana şu mail ekler misiniz etiket[at]vbulletin.web.tr
-
27.Haziran.2013, 22:45
slm
mail adresi ekledim vbulletin.web.tr usta
deneme mail gönderdim
Konu Wolf tarafından (27.Haziran.2013 Saat 23:19 ) değiştirilmiştir.
-
27.Haziran.2013, 22:45
slm
mail adresi ekledim vbulletin.web.tr usta
deneme mail gönderdim
-
28.Haziran.2013, 07:46
Site hiç mail göndermiyor ne iletişim mail nede başka mailler eğer mail sistemi ayarları ile uğraşmadı iseniz hostunuza bildirin bu durumu ...
-
28.Haziran.2013, 07:46
Site hiç mail göndermiyor ne iletişim mail nede başka mailler eğer mail sistemi ayarları ile uğraşmadı iseniz hostunuza bildirin bu durumu ...