Üyeliğinizi aktif durma getirebilmek için e-posta adresinizin kontrol edilmesi gereklidir.
Bu alandan kayıt sırasında vermiş olduğunuz e-posta adresinizi vererek tekrar aktifleştirme postası talep edebilirsiniz ve üyeliğinizi aktif hale getirebilirsiniz...
Çözüldü
vBulletin 5 kurdum fakat resimler gözükmüyor
Konuyu değerlendir:Geçerli Reyting :
Görüntüleme : 11385
Yorumlar : 9
Bilgilendirme : Bu konuya son mesaj 4183 gün önce yazıldı . Eğer yazınız doğrudan bu konu ile ilgili değil ise yeni bir konu başlatmanızı tavsiye ederiz.
Sevgili arkadaşlar siteme vBulletin 5 kurdum fakat resimler gözükmüyor. FTP dizinindeki yolu doğru fakat açtığımda küçük resim bozuk ikonu geliyor. Bu sorunu nasıl düzeltebilirim .?
Sevgili arkadaşlar siteme vBulletin 5 kurdum fakat resimler gözükmüyor. FTP dizinindeki yolu doğru fakat açtığımda küçük resim bozuk ikonu geliyor. Bu sorunu nasıl düzeltebilirim .?
Cevap: vBulletin 5 kurdum fakat resimler gözükmüyor
Yok hayır olmadı. Chmod ayarlarından kaynaklı bir durum değil ilk baştada öyleydi. Bir gün önce vb5'i tekrar kurmuştum bu sorun yoktu ama bu kurduğumda böyle bir hata ile karşılaştım sildim tekrar attım ama aynı yeni bir mysql açıp tekrar deneyeceğim yardımlarınız için teşekkürler.
Yok hayır olmadı. Chmod ayarlarından kaynaklı bir durum değil ilk baştada öyleydi. Bir gün önce vb5'i tekrar kurmuştum bu sorun yoktu ama bu kurduğumda böyle bir hata ile karşılaştım sildim tekrar attım ama aynı yeni bir mysql açıp tekrar deneyeceğim yardımlarınız için teşekkürler.
Cevap: vBulletin 5 kurdum fakat resimler gözükmüyor
Sorunu kendim çözdüm arkadaşlar sorunun çözümünü hemen yazayım. FTP'ye dosyaları FileZilla programı ile atarken aşağıdan aktarım tipinden ASCII yapmışım onu Otomatik yaptım düzeldi böyle bir sorunla karşılaşiırsanız böyle yapınız herkese iyi forumlar teşekkürler
vBulletin.Web.TR ve ilgilenen arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ederim...
Sorunu kendim çözdüm arkadaşlar sorunun çözümünü hemen yazayım. FTP'ye dosyaları FileZilla programı ile atarken aşağıdan aktarım tipinden ASCII yapmışım onu Otomatik yaptım düzeldi böyle bir sorunla karşılaşiırsanız böyle yapınız herkese iyi forumlar teşekkürler
vBulletin.Web.TR ve ilgilenen arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ederim...