Çözüldü
vbulletin 3.8.7. yardım
Konuyu değerlendir:
Geçerli Reyting :
Görüntüleme : 11231
Yorumlar : 5
Bilgilendirme : Bu konuya son mesaj 4242 gün önce yazıldı . Eğer yazınız doğrudan bu konu ile ilgili değil ise yeni bir konu başlatmanızı tavsiye ederiz.
-
vbulletin 3.8.7. yardım
mrb arkadaşlar vbulletin 3.8.7 kurulu sitemde açtığım konulara cevap yazılınca yazılan cevaplar konunun önüne geçiyor ve böyleliklede konu enson sayfada oluyor ve bende bundan rahatsız oluyorum nekadar uğraştıysam sorunu çözemedim bana bu konuda yardımcı olabilirmisiniz arkadaşlar
-
mrb arkadaşlar vbulletin 3.8.7 kurulu sitemde açtığım konulara cevap yazılınca yazılan cevaplar konunun önüne geçiyor ve böyleliklede konu enson sayfada oluyor ve bende bundan rahatsız oluyorum nekadar uğraştıysam sorunu çözemedim bana bu konuda yardımcı olabilirmisiniz arkadaşlar
-
Cevap: vbulletin 3.8.7. yardım
Şu adımları inceleyin değişik olanın aynı yapınız
1.admicp >> vbulletin seçenekleri >> Üye Yönetimi: Yeni Üyelik

2. vbulletin Destek - Vbulletin Temaları ve Eklentileri indir

Alanlarını kontrol eder misiniz ...
-
Şu adımları inceleyin değişik olanın aynı yapınız
1.admicp >> vbulletin seçenekleri >> Üye Yönetimi: Yeni Üyelik

2. vbulletin Destek - Vbulletin Temaları ve Eklentileri indir

Alanlarını kontrol eder misiniz ...
-
kardeşim öncelikle knumu dikkate alıp cvp yazdığın için teşekkür ederim bu ayarları kontrol ettim bunlar normal gözüküyor başka ne yapa bilirim ?
-
kardeşim öncelikle knumu dikkate alıp cvp yazdığın için teşekkür ederim bu ayarları kontrol ettim bunlar normal gözüküyor başka ne yapa bilirim ?
-
bersan_kemal Nickli Üyeden Alıntı
Siteye girme için bir login ekler misiniz ...
-
bersan_kemal Nickli Üyeden Alıntı
Siteye girme için bir login ekler misiniz ...
-
kardeşim buyr Film indir - Tv Dizi indir - Tek Link Film indir - Hd indir -DivxMarket yanlız vip üyelik olduğ için konu içeriğini normal üyeler göremez üye olup bana ösel msj atarsa sana katagorieri görmen için izin vereyim teşekkürler
-
sorunu çözdüm arkadaşlar profil ayarında yenimesajlar önce sekmesi tıklıymış konuyu kapata bilirsiniz teşekkürler
-
sorunu çözdüm arkadaşlar profil ayarında yenimesajlar önce sekmesi tıklıymış konuyu kapata bilirsiniz teşekkürler