Üyeliğinizi aktif durma getirebilmek için e-posta adresinizin kontrol edilmesi gereklidir.
Bu alandan kayıt sırasında vermiş olduğunuz e-posta adresinizi vererek tekrar aktifleştirme postası talep edebilirsiniz ve üyeliğinizi aktif hale getirebilirsiniz...
Çözüldü
vbulletin 3.8.7 türkçe dil paketi lazım üstad
Konuyu değerlendir:Geçerli Reyting :
Görüntüleme : 14504
Yorumlar : 9
Bilgilendirme : Bu konuya son mesaj 3766 gün önce yazıldı . Eğer yazınız doğrudan bu konu ile ilgili değil ise yeni bir konu başlatmanızı tavsiye ederiz.
Cevap: vbulletin 3.8.7 türkçe dil paketi lazım üstad
EfenDy Nickli Üyeden Alıntı
Buyur ben yardımcı olayım
Paylasim icin tesekkur ederim ama verdigin dil dosyasini yukledigimde hos geldiniz kismi karisiyor, ayrica eksik ceviri yapiyor ? verdiginiz dil dosyasindami sorun var bende mi ?
Paylasim icin tesekkur ederim ama verdigin dil dosyasini yukledigimde hos geldiniz kismi karisiyor, ayrica eksik ceviri yapiyor ? verdiginiz dil dosyasindami sorun var bende mi ?
nasil sorunsuz kuruldu ben anlamadimki ben hepsini denedim türkce karakter sorunundan sanirsam harfler görülmüyo bende % yok ilk türkce karaktere kadar yaziyo ondan sonrasi yok mesela "konuyu yukarı taşı" ı harfi türkce karakter ve "konuyu yukar" seklinde gösteriyor
nasil sorunsuz kuruldu ben anlamadimki ben hepsini denedim türkce karakter sorunundan sanirsam harfler görülmüyo bende % yok ilk türkce karaktere kadar yaziyo ondan sonrasi yok mesela "konuyu yukarı taşı" ı harfi türkce karakter ve "konuyu yukar" seklinde gösteriyor
solider90 Nickli Üyeden Alıntı