Güncel
Portal Tarzı Tema Hakkında
Konuyu değerlendir:
Geçerli Reyting :
Görüntüleme : 11359
Yorumlar : 7
Bilgilendirme : Bu konuya son mesaj 3769 gün önce yazıldı . Eğer yazınız doğrudan bu konu ile ilgili değil ise yeni bir konu başlatmanızı tavsiye ederiz.
-
02.Ağustos.2013, 22:52
Portal Tarzı Tema Hakkında
Arkadaşlar Yazlık Saç Modelleri bu sitede olduğu gibi yazı sayfalarını portal gibi yani blog gibi olan tasarım nasıl oluyor 3.8.x seri için önereceğiniz tema vs var mı . Ya da nasıl birşey yapabiliriz..
-
02.Ağustos.2013, 22:52
Arkadaşlar Yazlık Saç Modelleri bu sitede olduğu gibi yazı sayfalarını portal gibi yani blog gibi olan tasarım nasıl oluyor 3.8.x seri için önereceğiniz tema vs var mı . Ya da nasıl birşey yapabiliriz..
-
02.Ağustos.2013, 23:37
Cevap: Portal Tarzı Tema Hakkında
Bu Örnek Sitede Özel Tasarım Gibi Birşey Yapilmiş
Yane Bildiğimiz Gibi Sitemizde KOnu Açma bölümü Şablonu Sadeleştirilmiş ve özel işlem için kullanilmiş. Sitedeki
Tüm KOnulara girdiğimizde Bu örnek linkteki Ekranla Karşilaşiyoruz.
Php dosyasini Özel Bir Düzenlemeyle Bu Hale getirmişler.
Yane BU şekilde Bir Tema Yoktur. Herhangi Bir Temayi Bu Şekilde Düzenleme İmkaniniz Vardir.
Bu Gibi Konulardan ANlayan @Etiket hocam & Üyelerimiz vardir Onlarda BU konuyu incelerler ve yorumlar yazarlar ise
Daha aciklayici Olacağini Düşünüyorum.
-
02.Ağustos.2013, 23:37
Bu Örnek Sitede Özel Tasarım Gibi Birşey Yapilmiş
Yane Bildiğimiz Gibi Sitemizde KOnu Açma bölümü Şablonu Sadeleştirilmiş ve özel işlem için kullanilmiş. Sitedeki
Tüm KOnulara girdiğimizde Bu örnek linkteki Ekranla Karşilaşiyoruz.
Php dosyasini Özel Bir Düzenlemeyle Bu Hale getirmişler.
Yane BU şekilde Bir Tema Yoktur. Herhangi Bir Temayi Bu Şekilde Düzenleme İmkaniniz Vardir.
Bu Gibi Konulardan ANlayan @Etiket hocam & Üyelerimiz vardir Onlarda BU konuyu incelerler ve yorumlar yazarlar ise
Daha aciklayici Olacağini Düşünüyorum.
-
03.Ağustos.2013, 07:44
Temada özel bir görünüm yok bir kaç değişiklik yapmışlar . Ama derseniz ki vbulletin 3 için olacak o zaman çok büyük bir işe kalkışmış olursunuz ne yazık ki bunada degecek bir tema değil bence . size direk şu tema diye tavsiyede bulunamam sizin göz zevkinize göre bulmanız gerekli bu durumda...
-
03.Ağustos.2013, 07:44
Temada özel bir görünüm yok bir kaç değişiklik yapmışlar . Ama derseniz ki vbulletin 3 için olacak o zaman çok büyük bir işe kalkışmış olursunuz ne yazık ki bunada degecek bir tema değil bence . size direk şu tema diye tavsiyede bulunamam sizin göz zevkinize göre bulmanız gerekli bu durumda...
-
03.Ağustos.2013, 12:58
etiket üstad buna yakın görünümlü 3 serisi için var mı örnek sizin gördüğünüz.
-
03.Ağustos.2013, 12:58
-
03.Ağustos.2013, 13:09
zerro Nickli Üyeden Alıntı
İnanın o yönüm biraz zayıf görsem hatırlamıyorum hatırlasam nerede gördüğümü hatırlamıyorum yani bende size hayır gelmez bu konuda
...
-
03.Ağustos.2013, 13:09
zerro Nickli Üyeden Alıntı
İnanın o yönüm biraz zayıf görsem hatırlamıyorum hatırlasam nerede gördüğümü hatırlamıyorum yani bende size hayır gelmez bu konuda
...
-
O site vBulletin değil xenForo teknopat'ın kullandığı forum sistemi ilgilenirsen PM at yardımcı olmaya çalışırım.
-
O site vBulletin değil xenForo teknopat'ın kullandığı forum sistemi ilgilenirsen PM at yardımcı olmaya çalışırım.
-
byercanx Nickli Üyeden Alıntı
Konu tarihi : 08-02-2013
yani eskiden vbulletin idi sistem
...
-
byercanx Nickli Üyeden Alıntı
...
-
eTiKeT™ Nickli Üyeden Alıntı

...
@eTiKeT™ doğrudur ben teknopat'ın vbulletin kullandığı zamana denk gelmedim doğrusu
-
eTiKeT™ Nickli Üyeden Alıntı

...
@eTiKeT™ doğrudur ben teknopat'ın vbulletin kullandığı zamana denk gelmedim doğrusu