Farklı çözünürlüklerede temada hata
Konuyu değerlendir:
Geçerli Reyting :
Görüntüleme : 13252
Yorumlar : 11
Bilgilendirme : Bu konuya son mesaj 4196 gün önce yazıldı . Eğer yazınız doğrudan bu konu ile ilgili değil ise yeni bir konu başlatmanızı tavsiye ederiz.
-
17.Ağustos.2013, 09:35
Farklı çözünürlüklerede temada hata
Arkadaşlar temamda farklı çözünürlüklerde hata alıyorum mesela altta kaydırma çubuğu çıkan çözünürlüklerde tema sağa doğru kayıyor kaydırma çubuğu çıkmayan çözünürlüklerde böyle bir sorun yok default temadada sorun yok sadece kendi editlemiş olduğum temada oluyor bunu nasıl çözebilirim teşekkürler..
-
17.Ağustos.2013, 09:35
Arkadaşlar temamda farklı çözünürlüklerde hata alıyorum mesela altta kaydırma çubuğu çıkan çözünürlüklerde tema sağa doğru kayıyor kaydırma çubuğu çıkmayan çözünürlüklerde böyle bir sorun yok default temadada sorun yok sadece kendi editlemiş olduğum temada oluyor bunu nasıl çözebilirim teşekkürler..
-
17.Ağustos.2013, 10:19
Cevap: Farklı çözünürlüklerede temada hata
tema genişliğini % li olarak yaparsan sorun ortadan kalkacaktır. atıyorum %96 gibi bir değer verirsen sadece %96 lık kısımda gözükecektir. istediğin kadar daraltıp genişlete bilirsin hiçbir değişim olmaz.
-
17.Ağustos.2013, 10:19
tema genişliğini % li olarak yaparsan sorun ortadan kalkacaktır. atıyorum %96 gibi bir değer verirsen sadece %96 lık kısımda gözükecektir. istediğin kadar daraltıp genişlete bilirsin hiçbir değişim olmaz.
-
17.Ağustos.2013, 12:21
CatlaX Nickli Üyeden Alıntı
denedim ama gene aynı ilgilendiğin için teşekkürler
-
17.Ağustos.2013, 12:21
denedim ama gene aynı ilgilendiğin için teşekkürler
-
17.Ağustos.2013, 20:44
@ziyan
.skinWrap
.navWrap
css dosyalarının arasından yukarıdaki class ları bul width değerlerini 95% diye ayarla düzelmesi gerekiyor.
-
17.Ağustos.2013, 20:44
@ziyan
.skinWrap
.navWrap
css dosyalarının arasından yukarıdaki class ları bul width değerlerini 95% diye ayarla düzelmesi gerekiyor.
-
17.Ağustos.2013, 22:49
@
ziyan
.skinWrap
.navWrap
öncelikle teşekkürler ama bir türlü halledemedim ya çok sağa kayıyor yada aynı yerinde kalıyor
-
17.Ağustos.2013, 22:49
@
ziyan
.skinWrap
.navWrap
öncelikle teşekkürler ama bir türlü halledemedim ya çok sağa kayıyor yada aynı yerinde kalıyor
-
18.Ağustos.2013, 20:26
CSS'deki ilgili bölüm ile oradaki görseli aynı boyutta yapmayı denediniz mi?
-
18.Ağustos.2013, 20:26
-
19.Ağustos.2013, 13:14
WmLord Nickli Üyeden Alıntı
tam olarak neresi oluyor acaba çünkü temanın baştan aşağıya kadar tamamında kayma oluyor navbarmı forumhome'mi biraz daha açıklarmısınız teşekkürler
-
19.Ağustos.2013, 13:14
WmLord Nickli Üyeden Alıntı
tam olarak neresi oluyor acaba çünkü temanın baştan aşağıya kadar tamamında kayma oluyor navbarmı forumhome'mi biraz daha açıklarmısınız teşekkürler
-
19.Ağustos.2013, 13:22
Tamamında kayma oluyorsa, sorunlu eklenti(ler) vardır. Admin Paneli =>Vbulletin seçenekler=>den Plugin/hook 'u kapatıp denerseniz, eklenti kaynaklı olup olmadığı ortaya çıkar.
Benim de başıma geldi, sorunlu bir eklenti, aynı sonuca yol açmıştı. Adını hatırlayamadım şimdi eklentinin. Sadece onunla da kalmadı, doğru çalışan bir kaç eklentiyi de bozdu o zaman.
-
19.Ağustos.2013, 13:22
Tamamında kayma oluyorsa, sorunlu eklenti(ler) vardır. Admin Paneli =>Vbulletin seçenekler=>den Plugin/hook 'u kapatıp denerseniz, eklenti kaynaklı olup olmadığı ortaya çıkar.
Benim de başıma geldi, sorunlu bir eklenti, aynı sonuca yol açmıştı. Adını hatırlayamadım şimdi eklentinin. Sadece onunla da kalmadı, doğru çalışan bir kaç eklentiyi de bozdu o zaman.
-
19.Ağustos.2013, 13:46
plugin hook sistemin ve eklentilerin tamamını config.php den kapattım değişen bişi olmadı
-
19.Ağustos.2013, 13:46
plugin hook sistemin ve eklentilerin tamamını config.php den kapattım değişen bişi olmadı
-
19.Ağustos.2013, 13:52
temenın resmi sitesindeki demoyu aynı çözünürlükte denedim onda bile kayma oldu galiba temanın kodlamasından kaynaklanıyor http://www.completevb.com/demovb4/forum.php?styleid=48