resimde görülen kısımdan gruplarıma e-mail gönderiyorum ama gönderici olarak vbulletin.web.tr değilde VBulletin Destek yazmasını istiyorum
bunu hotmailde yapabiliyorum ve bu kısımdan göndermek isteyince yapamıyorum malesef.
hosting ime sorum ve aşağıdaki yanıtı aldım :
AlıntıMerhaba,
Bahsi geçen durumla ilgili olarak, anılan durumla ilgili sağlanabilinecek bir hizmet bulunmamaktadır. vBulletin yapılandırmanızla ilgili ya da anılan eposta adresi kontrol ettiğiniz hotmail kişi listesinde bulunuyor olmasına bağlı olarak görüntülenebiliyor olabilir. Bu durum tarafımızca sağlanmayan bir web siteniz üzerinde gerçekleştiğinden malesef kontrol etme durumumuz bulunmamaktadır. Ancak belirttiğimiz gibi bu isim bilgisi websitesi üzerindeki php mail formunda $headers değişkeninde belirlenmektedir. Konuyla ilgili vbulletin ekibine ticket oluşturmanız halinde daha ayrıntılı bilgi iletebileceklerdir.
İyi Çalışmalar
Forumlar
Blog
Store
Giriş & Kayıt ol
-
Hoş geldin Kayıtsız Üye
Facebook ile Baglan & Kayıt ol
Üyeliğinizi aktifleştirmek için e-posta iste
Üyeliğinizi aktif durma getirebilmek için e-posta adresinizin kontrol edilmesi gereklidir. Bu alandan kayıt sırasında vermiş olduğunuz e-posta adresinizi vererek tekrar aktifleştirme postası talep edebilirsiniz ve üyeliğinizi aktif hale getirebilirsiniz...
Facebook ile BaglanBize Yazin