Güncel vb 4.2 ödeme bildirimi hatası

Konuyu değerlendir: Geçerli Reyting :

Görüntüleme : 3894

Yorumlar : 8

Bilgilendirme : Bu konuya son mesaj 1461 gün önce yazıldı . Eğer yazınız doğrudan bu konu ile ilgili değil ise yeni bir konu başlatmanızı tavsiye ederiz.
  1. offline
    bersan_kemal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Question vb 4.2 ödeme bildirimi hatası

    mrb arkadaşlar vb4.2.0 sitemde ödeme bildirimi yollandığında bu hatayı alıyorum sebebi nedir acaba yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar teşekkürler

    Warning: mail() has been disabled for security reasons in /home/divxmark/public_html/odemebildirimi/index.php on line 30
    E-Mail gönderilemedi!
  2. #1
    mrb arkadaşlar vb4.2.0 sitemde ödeme bildirimi yollandığında bu hatayı alıyorum sebebi nedir acaba yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar teşekkürler

    Warning: mail() has been disabled for security reasons in /home/divxmark/public_html/odemebildirimi/index.php on line 30
    E-Mail gönderilemedi!

  3. offline
    LaDezs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Cevap: vb 4.2 ödeme bildirimi hatası

    Kod:

    Bu alandaki kodları görebilmek için üye olmanız gereklidir.Üye Olmak İçin Tiklayın...

    bu index.php dosyasının 30. satırında yazan kodları paylaşırmısınız.
  4. #2
    Kod:

    Bu alandaki kodları görebilmek için üye olmanız gereklidir.Üye Olmak İçin Tiklayın...

    bu index.php dosyasının 30. satırında yazan kodları paylaşırmısınız.

  5. offline
    bersan_kemal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Cevap: vb 4.2 ödeme bildirimi hatası

    kardeşim index deki kodları kople buraya yazıyorum

    PHP- Kodu:

    Bu alandaki kodları görebilmek için üye olmanız gereklidir.Üye Olmak İçin Tiklayın...

  6. #3
    kardeşim index deki kodları kople buraya yazıyorum

    PHP- Kodu:

    Bu alandaki kodları görebilmek için üye olmanız gereklidir.Üye Olmak İçin Tiklayın...


  7. offline
    LaDezs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Cevap: vb 4.2 ödeme bildirimi hatası

    Kullanmiş Oldugun Mail Adresini Hotmail uzantili değilde site adi uzantili olarak denermisin. KOdlarda 1 problem yok.

    Egerki form'da sıkıntı varsa ondanda olabilir.

    Ben php sistemlerine form hazirlarken şu siteyi kullaniyorum. ve gayet başarılı oluyor.

    http://turk.jotform.com/

    önerim : buradan hazir 1 tanesini alip veya kendi isteğine göre düzenleyip türkçeleştirebilrsin ve problemsiz çalişiyor test ettim defalarca.
    Konu LaDezs tarafından (22.Ağustos.2013 Saat 20:54 ) değiştirilmiştir.
  8. #4
    Kullanmiş Oldugun Mail Adresini Hotmail uzantili değilde site adi uzantili olarak denermisin. KOdlarda 1 problem yok.

    Egerki form'da sıkıntı varsa ondanda olabilir.

    Ben php sistemlerine form hazirlarken şu siteyi kullaniyorum. ve gayet başarılı oluyor.

    http://turk.jotform.com/

    önerim : buradan hazir 1 tanesini alip veya kendi isteğine göre düzenleyip türkçeleştirebilrsin ve problemsiz çalişiyor test ettim defalarca.

  9. offline
    Tunna Bulutlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Cevap: vb 4.2 ödeme bildirimi hatası

       LaDezs Nickli Üyeden Alıntı
    Kullanmiş Oldugun Mail Adresini Hotmail uzantili değilde site adi uzantili olarak denermisin. KOdlarda 1 problem yok.

    Egerki form'da sıkıntı varsa ondanda olabilir.

    Ben php sistemlerine form hazirlarken şu siteyi kullaniyorum. ve gayet başarılı oluyor.

    http://turk.jotform.com/

    önerim : buradan hazir 1 tanesini alip veya kendi isteğine göre düzenleyip türkçeleştirebilrsin ve problemsiz çalişiyor test ettim defalarca.
    belirttiğiniz site tamamen ücretsiz mi acaba? ve ben yalnızca stmp gönderebiliyorum acaba aydınlatırmısınız cok sevinirim
  10. #5
       LaDezs Nickli Üyeden Alıntı
    Kullanmiş Oldugun Mail Adresini Hotmail uzantili değilde site adi uzantili olarak denermisin. KOdlarda 1 problem yok.

    Egerki form'da sıkıntı varsa ondanda olabilir.

    Ben php sistemlerine form hazirlarken şu siteyi kullaniyorum. ve gayet başarılı oluyor.

    http://turk.jotform.com/

    önerim : buradan hazir 1 tanesini alip veya kendi isteğine göre düzenleyip türkçeleştirebilrsin ve problemsiz çalişiyor test ettim defalarca.
    belirttiğiniz site tamamen ücretsiz mi acaba? ve ben yalnızca stmp gönderebiliyorum acaba aydınlatırmısınız cok sevinirim

  11. offline
    bersan_kemal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Cevap: vb 4.2 ödeme bildirimi hatası

    JotForm Form Builder

    yaptım gayet sorunsuz çalıştı çok teşekkürler
    Konu bersan_kemal tarafından (23.Ağustos.2013 Saat 00:15 ) değiştirilmiştir.
  12. #6
    JotForm Form Builder

    yaptım gayet sorunsuz çalıştı çok teşekkürler

  13. offline
    bersan_kemal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Cevap: vb 4.2 ödeme bildirimi hatası

    mrb ödeme sistemi oldu ama buseferde bu hatayı alıyorum siteyi açarken ödeme bildirimini kaldırdım yine aynı ilk defa aldım bu hatayı aldığım hata

    Hata! Google Chrome divxmarket.net sitesine bağlanamadı

    divxmarket.*net/*forum.*php sitesinin önbelleğe alınmış kopyasına erişin
  14. #7
    mrb ödeme sistemi oldu ama buseferde bu hatayı alıyorum siteyi açarken ödeme bildirimini kaldırdım yine aynı ilk defa aldım bu hatayı aldığım hata

    Hata! Google Chrome divxmarket.net sitesine bağlanamadı

    divxmarket.*net/*forum.*php sitesinin önbelleğe alınmış kopyasına erişin

  15. offline
    bersan_kemal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Cevap: vb 4.2 ödeme bildirimi hatası

    verdiğiniz siteden aldığım bu forumu işlem bitince forum sayfasına nasıl yönlendiririm aldığım kod

    <script type="text/javascript" src="http://turk.jotform.com/jsform/32336868821360"></script>
  16. #8
    verdiğiniz siteden aldığım bu forumu işlem bitince forum sayfasına nasıl yönlendiririm aldığım kod

    <script type="text/javascript" src="http://turk.jotform.com/jsform/32336868821360"></script>

  17. offline
    bersan_kemal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Cevap: vb 4.2 ödeme bildirimi hatası

    forumu yaptığımda çalışıyordu ve hatta msj da geliyoru emailime Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  dvc.PNG
Görüntüleme: 2
Büyüklüğü:  26.1 KB (Kilobyte) ama artık ödeme bildirimi tıklandığında 404 Not Found

    The resource requested could not be found on this server!
    Powered By LiteSpeed Web Server
    LiteSpeed Technologies is not responsible for administration and contents of this web site!

    hatası veriyor neden kaynaklanır yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar teşejjürler
  18. #9
    forumu yaptığımda çalışıyordu ve hatta msj da geliyoru emailime Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  dvc.PNG
Görüntüleme: 2
Büyüklüğü:  26.1 KB (Kilobyte) ama artık ödeme bildirimi tıklandığında 404 Not Found

    The resource requested could not be found on this server!
    Powered By LiteSpeed Web Server
    LiteSpeed Technologies is not responsible for administration and contents of this web site!

    hatası veriyor neden kaynaklanır yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar teşejjürler

Benzer Konular
  1. Güncel ödeme yapıldı sürümler geldi fakat ödeme alınmamış gözüküyor
    Konu Sahibi Mert Keske Forum vBulletin Sorunlarınız
    Cevap: 1
    Son Mesaj : 22.Aralık.2015, 00:56
  2. vb4.2 ödeme bildirimi
    Konu Sahibi bersan_kemal Forum vBulletin Sorunlarınız
    Cevap: 0
    Son Mesaj : 21.Şubat.2014, 21:27
  3. Güncel vb4 ödeme bildirimi
    Konu Sahibi bersan_kemal Forum vBulletin Sorunlarınız
    Cevap: 5
    Son Mesaj : 21.Ağustos.2013, 19:18
  4. Çözüldü Vb 4.2 için "Kırık Link Bildirimi"
    Konu Sahibi misery Forum vBulletin Sorunlarınız
    Cevap: 6
    Son Mesaj : 15.Nisan.2013, 21:25
  5. VSa - Advanced 'New Posts' 3.0.3 (AJAX) navbarda yeni konu bildirimi.
    Konu Sahibi Trafikci258 Forum vBulletin 4.x Ürünler & Eklentiler
    Cevap: 0
    Son Mesaj : 13.Ocak.2013, 15:07