Üyeliğinizi aktif durma getirebilmek için e-posta adresinizin kontrol edilmesi gereklidir.
Bu alandan kayıt sırasında vermiş olduğunuz e-posta adresinizi vererek tekrar aktifleştirme postası talep edebilirsiniz ve üyeliğinizi aktif hale getirebilirsiniz...
Vbulletin Soru ve Cevap eklentisi - Discuss!! A Yahoo Answers Clone
Konuyu değerlendir:Geçerli Reyting :
Görüntüleme : 11151
Yorumlar : 6
Bilgilendirme : Bu konuya son mesaj 4482 gün önce yazıldı . Eğer yazınız doğrudan bu konu ile ilgili değil ise yeni bir konu başlatmanızı tavsiye ederiz.
Vbulletin Soru ve Cevap eklentisi - Discuss!! A Yahoo Answers Clone
Merhaba arkadaşlar;
Sizlere Vbulletin.org üzeirnden paylaşılan bir eklentiyi hatırlatmak adına paylaşıyorum. Bu eklentini en güzel tarafı direk olarak forumunuza soru ve cevap şeklinde bir forum oluşturuyor. Görüntüsü ile oldukça keyifli bir görüntüye saip. Eklenti ingilizce panelinizden çok kısa bir sürenizi vererek türkçeleştirebilirsiniz.
Özellikle forumlarınıda yoğunluk olan arkadaşların bu eklentiyle forumlarına yeni bir hava katabilirler. CSS düzenlemeleri ile sistemi yormayan bir yapıya sahip resimleri ekliyorum eklentinin download linki yerine diren linkini vericem
Sizlere Vbulletin.org üzeirnden paylaşılan bir eklentiyi hatırlatmak adına paylaşıyorum. Bu eklentini en güzel tarafı direk olarak forumunuza soru ve cevap şeklinde bir forum oluşturuyor. Görüntüsü ile oldukça keyifli bir görüntüye saip. Eklenti ingilizce panelinizden çok kısa bir sürenizi vererek türkçeleştirebilirsiniz.
Özellikle forumlarınıda yoğunluk olan arkadaşların bu eklentiyle forumlarına yeni bir hava katabilirler. CSS düzenlemeleri ile sistemi yormayan bir yapıya sahip resimleri ekliyorum eklentinin download linki yerine diren linkini vericem