Çözüldü
Kaydırılacak Forum - Konu Kaydırma Sorunu Çözümü
Konuyu değerlendir:
Geçerli Reyting :
Görüntüleme : 5925
Yorumlar : 4
Bilgilendirme : Bu konuya son mesaj 2647 gün önce yazıldı . Eğer yazınız doğrudan bu konu ile ilgili değil ise yeni bir konu başlatmanızı tavsiye ederiz.
-
Kaydırılacak Forum - Konu Kaydırma Sorunu Çözümü
Merhaba arkadaşlar kısa zaman önce konuları kaydırırken kaydırılacak forum seçimi ile ilgili bir sorunla karşılaştım ve çok zamanımı aldı şimdi bu sorunun çözümünü sizinle paylaşacağım.
Bu sorun genelde vBulletin 4.2.0 'dan 4.2.1 e upgrade yaptığımızda oluşuyor bunun çözümü ise şu şekilde.
Admin CP>Stiller ve Temalar >Varsayılan Temanın Yanındaki Şablonları Düzenle>option şablonunu buluyoruz ve aşağıdaki kodu değiştiriyoruz.
Önce Bu kodu bulalım
Daha sonra bununla değiştirelim.
Yardımcı olduysam ne mutlu bana.
Saygılarımla.
-
Merhaba arkadaşlar kısa zaman önce konuları kaydırırken kaydırılacak forum seçimi ile ilgili bir sorunla karşılaştım ve çok zamanımı aldı şimdi bu sorunun çözümünü sizinle paylaşacağım.
Bu sorun genelde vBulletin 4.2.0 'dan 4.2.1 e upgrade yaptığımızda oluşuyor bunun çözümü ise şu şekilde.
Admin CP>Stiller ve Temalar >Varsayılan Temanın Yanındaki Şablonları Düzenle>option şablonunu buluyoruz ve aşağıdaki kodu değiştiriyoruz.
Önce Bu kodu bulalım
Daha sonra bununla değiştirelim.
Yardımcı olduysam ne mutlu bana.
Saygılarımla.
-
Cevap: Kaydırılacak Forum - Konu Kaydırma Sorunu Çözümü
Paylaşımın İçin Teşekkürler Kardeşim Bu Problemi yaşayan Arkadaşlarımız Vardı. İlaç Olucak bu : )
-
Paylaşımın İçin Teşekkürler Kardeşim Bu Problemi yaşayan Arkadaşlarımız Vardı. İlaç Olucak bu : )
-
Anlatım için teşekkürler evet yeni sürümde daha bir çok sorun var ama çok citti olanlara henüz rastlamadım. Konu çözümü bulunmuşlar kategorisine taşındı ....
-
Anlatım için teşekkürler evet yeni sürümde daha bir çok sorun var ama çok citti olanlara henüz rastlamadım. Konu çözümü bulunmuşlar kategorisine taşındı ....
-
Teşekkür ederim hocam elimden geldiğince çözümünü bulduklarımı eklerim.
-
Teşekkür ederim hocam elimden geldiğince çözümünü bulduklarımı eklerim.
-
Teşekkürler sorun bende de vardı çözdüm.
-
Teşekkürler sorun bende de vardı çözdüm.