Konu: Bilğilendirme vbulletin 3 ile 404 - page not found Hata sayfası nasıl oluşturulur ?

Bu konu 1436 kez görüntülendi 3 yorum aldı ...

Giriş

• Bilgilendirme : Bu konuya son mesaj 386 gün önce yazıldı . Eğer yazınız doğrudan bu konu ile ilgili değil ise yeni bir konu başlatmanızı tavsiye ederiz.

vBulletin 4 ile 404 Hata sayfası nasıl oluşturulur ? ================================================== ======= İşlemi çok basit forumda silinmiş yada ahata linkler bu sayfaya yönlendirilir arama motorları içinde önemli bir uygulamadır . Temada şablon oluşturma ============================ Admincp >> Stiller & Temalar >> Stil Yönetimi >> Sizin temanız >> Şablonları değiştir >> Yeni şablon ekle Şablon başlığı : custom_404

Bu konu 1436 kez görüntülendi 3 yorum aldı ...
    vbulletin 3 ile 404 - page not found Hata sayfası nasıl oluşturulur ? 5.00 1436 Reviews

Konuyu değerlendir: vbulletin 3 ile 404 - page not found Hata sayfası nasıl oluşturulur ?

5 üzerinden 5.00 | Toplam: 1 kişi oyladı ve 1436 kez incelendi.

1. vw follower
      Nereden
      İstanbul

vbulletin 3 ile 404 - page not found Hata sayfası nasıl oluşturulur ?

vBulletin 4 ile 404 Hata sayfası nasıl oluşturulur ?
      ================================================== =======
      İşlemi çok basit forumda silinmiş yada ahata linkler bu sayfaya yönlendirilir arama motorları içinde önemli bir uygulamadır .

Temada şablon oluşturma
      ============================

Admincp >> Stiller & Temalar >> Stil Yönetimi >> Sizin temanız >> Şablonları değiştir >> Yeni şablon ekle

Şablon başlığı : custom_404
      Şablon Kodu :

[Kodeleri Görebilmek İçin Üye Olmanız Gerekmektedir. Üye Olmak İçin Tiklayın...]
      Eger birden fazla temanız var ise bunu her tema için uygulamalısınız !

Hataları yönlendirme
      ============================

FTP Forum kurulu olduğu dizinde bulunan .htaccess dosyasını açın ve uygun bir yerine aşağıdaki kodu ekleyin

[Kodeleri Görebilmek İçin Üye Olmanız Gerekmektedir. Üye Olmak İçin Tiklayın...]

PHP dosyası oluşturma
      ==========================
      404.php adında bir dosya oluşturun ve içeriğine aşağıdaki kod ekleyin

Eğer oluşturamıyorsanız aşağıdaki ekte 404.php ve .htaccess dosyası bulunmaktadır .. içlerini kendinize göre düzenleyin. sorunsuz çalışmaktadır arkadaşlar anlatıma göre yapınca herşey tıkır tıkır çalışıyor.

http://www.frmkeyfi.com/404.php demo

Eklenen Resimlerin Önizlemeleri Eklenen Resimlerin Önizlemeleri Adsız.png  
      Eklenen Dosyalar Eklenen Dosyalar
      bay_talha, eTiKeT™ Bunu beğendi.

2. vw master
      Nereden
      core/includes/

Cevap: vbulletin 3 ile 404 - page not found Hata sayfası nasıl oluşturulur ?

Teşekkür ederim bu bilgilendirme için
      #-----------------
      # Lütfen destek için özel mesaj atmayın.Özel mesaj sistemini sadece hassas ayrıntılar için kullanın FTP,ADMİNCP Login gibi !
      #
      Sorun çözümleri için isteğimin FTP,ADMİNPC gibi loginleri benim işim bittikten sonra değiştirmeyi kesinlikle unutmayın !

#-----------------
      ReaL Bunu beğendi.

3. uzun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
      vw kullanıcı

slm

--------------------------------------------------------------------------------

islemleri yazıldığı gibi yaptım

Temada şablon oluşturdum

konuda yazılan kodları ekledim
      htaccess dosyasını açdım ve uygun yere kodları ekledim
      404.php dosyayı ftp attım

ama olmadı? nerde hata yaptık?

4. vw master
      Nereden
      core/includes/

uzun Nickli Üyeden Alıntı
      slm

--------------------------------------------------------------------------------

islemleri yazıldığı gibi yaptım

Temada şablon oluşturdum

konuda yazılan kodları ekledim
      htaccess dosyasını açdım ve uygun yere kodları ekledim
      404.php dosyayı ftp attım

ama olmadı? nerde hata yaptık?
      vbulletin 4 için bunu kurmalısınız vBulletin bilğilendirme vBulletin 4 ile 404 - page not found Hata sayfası nasıl oluşturulur ?
      #-----------------
      # Lütfen destek için özel mesaj atmayın.Özel mesaj sistemini sadece hassas ayrıntılar için kullanın FTP,ADMİNCP Login gibi !
      #
      Sorun çözümleri için isteğimin FTP,ADMİNPC gibi loginleri benim işim bittikten sonra değiştirmeyi kesinlikle unutmayın !

#-----------------
      uzun Bunu beğendi.