En Son Haberler/Konular/Gönderiler Şeridi

Konuyu değerlendir: Geçerli Reyting :

Görüntüleme : 4058

Yorumlar : 9

Bilgilendirme : Bu konuya son mesaj 254 gün önce yazıldı . Eğer yazınız doğrudan bu konu ile ilgili değil ise yeni bir konu başlatmanızı tavsiye ederiz.
  1. offline
    gizlionlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Question En Son Haberler/Konular/Gönderiler Şeridi

    Forumun üstünde yer alan bir son CMS veya Forumlar veya Gönderiler şeklinde kayan bant tarzı bir ürün veya eklenti var mı?
  2. #1
    Forumun üstünde yer alan bir son CMS veya Forumlar veya Gönderiler şeklinde kayan bant tarzı bir ürün veya eklenti var mı?

  3. offline
    gizlionlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    En son Haber/Forum/Gönderi kayan bant yazısı

    Bazı haber sitelerinde olduğu gibi bu tip bazı seçtiğim konuların veya gönderilerin görünmesini istediğim bir kayan yazılar bantı var mıdır? Bu konuda yardımcı olabilir misiniz?
  4. #2
    Bazı haber sitelerinde olduğu gibi bu tip bazı seçtiğim konuların veya gönderilerin görünmesini istediğim bir kayan yazılar bantı var mıdır? Bu konuda yardımcı olabilir misiniz?

  5. offline
    eTiKeT™ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Cevap: En Son Haberler/Konular/Gönderiler Şeridi

    Örnek kayan son konular

    FORUMHOME şablonunda bul

    PHP- Kodu:

    Bu alandaki kodları görebilmek için üye olmanız gereklidir.Üye Olmak İçin Tiklayın...


    Altına ekle
    PHP- Kodu:

    Bu alandaki kodları görebilmek için üye olmanız gereklidir.Üye Olmak İçin Tiklayın...

  6. #3
    Örnek kayan son konular

    FORUMHOME şablonunda bul

    PHP- Kodu:

    Bu alandaki kodları görebilmek için üye olmanız gereklidir.Üye Olmak İçin Tiklayın...


    Altına ekle
    PHP- Kodu:

    Bu alandaki kodları görebilmek için üye olmanız gereklidir.Üye Olmak İçin Tiklayın...


  7. offline
    manifesto - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Cevap: En Son Haberler/Konular/Gönderiler Şeridi

       eTiKeT™ Nickli Üyeden Alıntı
    Örnek kayan son konular

    FORUMHOME şablonunda bul

    PHP- Kodu:

    Bu alandaki kodları görebilmek için üye olmanız gereklidir.Üye Olmak İçin Tiklayın...


    Altına ekle
    PHP- Kodu:

    Bu alandaki kodları görebilmek için üye olmanız gereklidir.Üye Olmak İçin Tiklayın...

    EKLENTİYİ şimdi kurdum, şöyle bir şey ortaya çıktı navbar altında bir yerde.



    burada konular kayarak gidecek mi? yoksa konuları kendimiz mi seçiyoruz. eklenti ayarı var mı?
  8. #4
       eTiKeT™ Nickli Üyeden Alıntı
    Örnek kayan son konular

    FORUMHOME şablonunda bul

    PHP- Kodu:

    Bu alandaki kodları görebilmek için üye olmanız gereklidir.Üye Olmak İçin Tiklayın...


    Altına ekle
    PHP- Kodu:

    Bu alandaki kodları görebilmek için üye olmanız gereklidir.Üye Olmak İçin Tiklayın...

    EKLENTİYİ şimdi kurdum, şöyle bir şey ortaya çıktı navbar altında bir yerde.



    burada konular kayarak gidecek mi? yoksa konuları kendimiz mi seçiyoruz. eklenti ayarı var mı?

  9. offline
    netr0n - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Cevap: En Son Haberler/Konular/Gönderiler Şeridi

       manifesto Nickli Üyeden Alıntı
    EKLENTİYİ şimdi kurdum, şöyle bir şey ortaya çıktı navbar altında bir yerde.



    burada konular kayarak gidecek mi? yoksa konuları kendimiz mi seçiyoruz. eklenti ayarı var mı?
    Kod:

    Bu alandaki kodları görebilmek için üye olmanız gereklidir.Üye Olmak İçin Tiklayın...

    Site adınızı düzenleyip tekrar dener misiniz?
  10. #5
       manifesto Nickli Üyeden Alıntı
    EKLENTİYİ şimdi kurdum, şöyle bir şey ortaya çıktı navbar altında bir yerde.



    burada konular kayarak gidecek mi? yoksa konuları kendimiz mi seçiyoruz. eklenti ayarı var mı?
    Kod:

    Bu alandaki kodları görebilmek için üye olmanız gereklidir.Üye Olmak İçin Tiklayın...

    Site adınızı düzenleyip tekrar dener misiniz?

  11. offline
    manifesto - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Cevap: En Son Haberler/Konular/Gönderiler Şeridi

       netr0n Nickli Üyeden Alıntı
    Kod:

    Bu alandaki kodları görebilmek için üye olmanız gereklidir.Üye Olmak İçin Tiklayın...

    Site adınızı düzenleyip tekrar dener misiniz?
    iki yerde siteadı.com yazıyormuş, onları düzelttim ama yine aynı, konular gelmiyor. eklenti yönetimi var mı acaba veya ekran görüntüsü
  12. #6
       netr0n Nickli Üyeden Alıntı
    Kod:

    Bu alandaki kodları görebilmek için üye olmanız gereklidir.Üye Olmak İçin Tiklayın...

    Site adınızı düzenleyip tekrar dener misiniz?
    iki yerde siteadı.com yazıyormuş, onları düzelttim ama yine aynı, konular gelmiyor. eklenti yönetimi var mı acaba veya ekran görüntüsü

  13. offline
    manifesto - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Cevap: En Son Haberler/Konular/Gönderiler Şeridi

    evet sorunu hallettim, kodlarda ufak tefek oynamalar yapıldı, melez bir kod oldu ama çalışıyor ;

    Kod:

    Bu alandaki kodları görebilmek için üye olmanız gereklidir.Üye Olmak İçin Tiklayın...

    Bu koddan sonra vbulletin seçenekler-----> harici data sağlayıcı , ya giriyoruz Konu Kesme 1 , Cashe Ömrü 1
    Maksimum Harici Kayıt 15 ( konu sayısı 15 istediğiniz kadar yapın)

    görüntüsü ;

  14. #7
    evet sorunu hallettim, kodlarda ufak tefek oynamalar yapıldı, melez bir kod oldu ama çalışıyor ;

    Kod:

    Bu alandaki kodları görebilmek için üye olmanız gereklidir.Üye Olmak İçin Tiklayın...

    Bu koddan sonra vbulletin seçenekler-----> harici data sağlayıcı , ya giriyoruz Konu Kesme 1 , Cashe Ömrü 1
    Maksimum Harici Kayıt 15 ( konu sayısı 15 istediğiniz kadar yapın)

    görüntüsü ;


  15. offline
    farukyasar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Cevap: En Son Haberler/Konular/Gönderiler Şeridi

    Merhaba,
    Son konularda üye adını çekiyorum, rengini yeşil yapıp üye sayfasına yönlendiriyorum.
    <a style="color:green;" href="/forum/members/"+threads[x].poster+".html">"+threads[x].poster+"</a>

    Fakat site de "kırık" isimli bir üye var diyelim. +threads[x].poster+ yukardaki yönlendirmeye göre http://www.siteadi.com/forum/members/kırık.html olarak gidiyor. Yani üye adını +threads[x].poster+ alıp gidiyor. aslında kod işini yapıyor. Ama url çalışmadığı için işimi görmüyor.
    member.php/üyeid-kırık olarak yönlendirme yaptığım zaman evet çalışıyor
    "/member.php/3-kırık = members/kirik.html "
    Fakat bu son konular da üye id yi nereden çekeceğimi bulamadım.

    Bu konuda yardımcı olabilir misiniz ?
    @eTiKeT™
    Konu farukyasar tarafından (27.Ocak.2017 Saat 11:05 ) değiştirilmiştir. Sebep: eTiKeT™ hala çözülmedi
  16. #8
    Merhaba,
    Son konularda üye adını çekiyorum, rengini yeşil yapıp üye sayfasına yönlendiriyorum.
    <a style="color:green;" href="/forum/members/"+threads[x].poster+".html">"+threads[x].poster+"</a>

    Fakat site de "kırık" isimli bir üye var diyelim. +threads[x].poster+ yukardaki yönlendirmeye göre http://www.siteadi.com/forum/members/kırık.html olarak gidiyor. Yani üye adını +threads[x].poster+ alıp gidiyor. aslında kod işini yapıyor. Ama url çalışmadığı için işimi görmüyor.
    member.php/üyeid-kırık olarak yönlendirme yaptığım zaman evet çalışıyor
    "/member.php/3-kırık = members/kirik.html "
    Fakat bu son konular da üye id yi nereden çekeceğimi bulamadım.

    Bu konuda yardımcı olabilir misiniz ?
    @eTiKeT™

  17. offline
    farukyasar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Cevap: En Son Haberler/Konular/Gönderiler Şeridi

    Hala bir çözüm bulamadım.

  18. offline
    farukyasar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Cevap: En Son Haberler/Konular/Gönderiler Şeridi

    Sorunu çözdüm;
    head tagının altına jquery i import edin.
    Kod:

    Bu alandaki kodları görebilmek için üye olmanız gereklidir.Üye Olmak İçin Tiklayın...

    external php çağırdığınız yerin hemen üstüne türkçe karakterleri ingilizce karakterlere çeviren metodumuzu ekleyelim.
    <script type="text/javascript" src="external.php?type=js&count=50&&fulldesc=1"></script>
    Kod:

    Bu alandaki kodları görebilmek için üye olmanız gereklidir.Üye Olmak İçin Tiklayın...

    daha sonra for döngümüzden önce bir değişken tanımlayalım bu değişken ile metoda veriyi gönderip href in içine alacağız.
    Kod:

    Bu alandaki kodları görebilmek için üye olmanız gereklidir.Üye Olmak İçin Tiklayın...

    for döngümüzde href in içine bu değişkeni çekelim.

    Kod:

    Bu alandaki kodları görebilmek için üye olmanız gereklidir.Üye Olmak İçin Tiklayın...

    Burda dikkat etmeniz gereken siteadresiniz.com yazan yere kendi adresinizi çağırmanız.

    bu şekilde arasında boşluk olan linklere - atıyor.
    türkçe mesela içinde ı olan markıs ı markis yapıyor.

    Çözemezseniz yardımcı olurum.

    Kod:

    Bu alandaki kodları görebilmek için üye olmanız gereklidir.Üye Olmak İçin Tiklayın...

  19. #10
    Sorunu çözdüm;
    head tagının altına jquery i import edin.
    Kod:

    Bu alandaki kodları görebilmek için üye olmanız gereklidir.Üye Olmak İçin Tiklayın...

    external php çağırdığınız yerin hemen üstüne türkçe karakterleri ingilizce karakterlere çeviren metodumuzu ekleyelim.
    <script type="text/javascript" src="external.php?type=js&count=50&&fulldesc=1"></script>
    Kod:

    Bu alandaki kodları görebilmek için üye olmanız gereklidir.Üye Olmak İçin Tiklayın...

    daha sonra for döngümüzden önce bir değişken tanımlayalım bu değişken ile metoda veriyi gönderip href in içine alacağız.
    Kod:

    Bu alandaki kodları görebilmek için üye olmanız gereklidir.Üye Olmak İçin Tiklayın...

    for döngümüzde href in içine bu değişkeni çekelim.

    Kod:

    Bu alandaki kodları görebilmek için üye olmanız gereklidir.Üye Olmak İçin Tiklayın...

    Burda dikkat etmeniz gereken siteadresiniz.com yazan yere kendi adresinizi çağırmanız.

    bu şekilde arasında boşluk olan linklere - atıyor.
    türkçe mesela içinde ı olan markıs ı markis yapıyor.

    Çözemezseniz yardımcı olurum.

    Kod:

    Bu alandaki kodları görebilmek için üye olmanız gereklidir.Üye Olmak İçin Tiklayın...


Benzer Konular
  1. Nasıl Yapılır ? vbulletin film şeridi eklentisi
    Konu Sahibi PRoFeSSioNaL Forum vBulletin'de Nasıl Yapılır ?
    Cevap: 21
    Son Mesaj : 25.Mart.2016, 22:57
  2. Cevap: 17
    Son Mesaj : 29.Aralık.2013, 19:36
  3. Güncel Bu Forumdaki Rastgele konular ve aynı kategorideki benzer konular
    Konu Sahibi santor Forum vBulletin Sorunlarınız
    Cevap: 6
    Son Mesaj : 25.Eylül.2013, 12:51
  4. Cevap: 2
    Son Mesaj : 02.Temmuz.2013, 13:54
  5. vBulletin.com Son Haberler Hakkında !
    Konu Sahibi eTiKeT™ Forum vBulletin.com Son Haberler
    Cevap: 0
    Son Mesaj : 29.Şubat.2012, 12:07