ajax tabs konu içined nasıl yapabiliriz mesaj yazma yerinde

Konuyu değerlendir: Geçerli Reyting :

Görüntüleme : 3600

Yorumlar : 7

Bilgilendirme : Bu konuya son mesaj 1330 gün önce yazıldı . Eğer yazınız doğrudan bu konu ile ilgili değil ise yeni bir konu başlatmanızı tavsiye ederiz.
  1. offline
    GuneyKORE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    ajax tabs konu içined nasıl yapabiliriz mesaj yazma yerinde

    ajax tabs konu içined nasıl yapabiliriz mesaj yazma yerinde konu açılan bölümde daha doğrusu


    kaynak link
  2. #1
    ajax tabs konu içined nasıl yapabiliriz mesaj yazma yerinde konu açılan bölümde daha doğrusu


    kaynak link

  3. offline
    eTiKeT™ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Cevap: ajax tabs konu içined nasıl yapabiliriz mesaj yazma yerinde

    Ekde bulunan eklentiyi kurarak kullanabilirsiniz.
    Ekde bulunan FTP upload klasöründekileri FTP forumun kurulu olduğu dizene atın ve xml ürün yöneticisinden içeri alın

    Örnek yayınlama kodu bu kod üzerinden kurulum sonrası test yapabilir inceleyebilirsiniz
    PHP- Kodu:

    Bu alandaki kodları görebilmek için üye olmanız gereklidir.Üye Olmak İçin Tiklayın...

    Eklenen Resimlerin Önizlemeleri Eklenen Resimlerin Önizlemeleri Demo forum' - vbulletin_web_tr_vbulletin3demo_showthread_php_p=15&styleid=3#post15.png  
    Eklenen Dosyalar Eklenen Dosyalar
  4. #2
    Ekde bulunan eklentiyi kurarak kullanabilirsiniz.
    Ekde bulunan FTP upload klasöründekileri FTP forumun kurulu olduğu dizene atın ve xml ürün yöneticisinden içeri alın

    Örnek yayınlama kodu bu kod üzerinden kurulum sonrası test yapabilir inceleyebilirsiniz
    PHP- Kodu:

    Bu alandaki kodları görebilmek için üye olmanız gereklidir.Üye Olmak İçin Tiklayın...

    Eklenen Resimlerin Önizlemeleri Eklenen Resimlerin Önizlemeleri Demo forum' - vbulletin_web_tr_vbulletin3demo_showthread_php_p=15&styleid=3#post15.png  
    Eklenen Dosyalar Eklenen Dosyalar

  5. offline
    GuneyKORE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Cevap: ajax tabs konu içined nasıl yapabiliriz mesaj yazma yerinde

       eTiKeT™ Nickli Üyeden Alıntı
    Ekde bulunan eklentiyi kurarak kullanabilirsiniz.
    Ekde bulunan FTP upload klasöründekileri FTP forumun kurulu olduğu dizene atın ve xml ürün yöneticisinden içeri alın

    Örnek yayınlama kodu bu kod üzerinden kurulum sonrası test yapabilir inceleyebilirsiniz
    PHP- Kodu:

    Bu alandaki kodları görebilmek için üye olmanız gereklidir.Üye Olmak İçin Tiklayın...

    abi bu bendede var ama işime yaramıyor

    mantıken bu olcak

    mesela birinci tab a.selected yada clas="selected" koduyla açık olarak gelcek


    kaynak linkte bulunan gibi yapamazmısınız yada onu konu açarkenki kısma uyarlıyamazmısınız

    Demo #3- All contents fetched via "IFRAME"

    Dynamic Drive DHTML Scripts- Ajax Tabs Content Script (v 2.2)
  6. #3
       eTiKeT™ Nickli Üyeden Alıntı
    Ekde bulunan eklentiyi kurarak kullanabilirsiniz.
    Ekde bulunan FTP upload klasöründekileri FTP forumun kurulu olduğu dizene atın ve xml ürün yöneticisinden içeri alın

    Örnek yayınlama kodu bu kod üzerinden kurulum sonrası test yapabilir inceleyebilirsiniz
    PHP- Kodu:

    Bu alandaki kodları görebilmek için üye olmanız gereklidir.Üye Olmak İçin Tiklayın...

    abi bu bendede var ama işime yaramıyor

    mantıken bu olcak

    mesela birinci tab a.selected yada clas="selected" koduyla açık olarak gelcek


    kaynak linkte bulunan gibi yapamazmısınız yada onu konu açarkenki kısma uyarlıyamazmısınız

    Demo #3- All contents fetched via "IFRAME"

    Dynamic Drive DHTML Scripts- Ajax Tabs Content Script (v 2.2)

  7. offline
    GuneyKORE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Cevap: ajax tabs konu içined nasıl yapabiliriz mesaj yazma yerinde

    @eTiKeT™

    abi konuya gelip bu sitede anadizinindede var ajaxtabs die klasör klasörün içindeki dosyalarda bunlar daha bir kac tanede var onlarda hepsi yine kaynaktaki zipin içinde hepsi mevcut kurulumunu yapamıyorum yardımcı olurmusun

    http://yeppudaa.com/ajaxtabs/
    http://yeppudaa.com/ajaxtabs/indentbg.gif
    http://yeppudaa.com/ajaxtabs/ajaxtabs.css
    http://yeppudaa.com/ajaxtabs/ajaxtabs.js


    Dynamic Drive DHTML Scripts- Ajax Tabs Content Script (v 2.2)
    Eklenen Dosyalar Eklenen Dosyalar
  8. #4
    @eTiKeT™

    abi konuya gelip bu sitede anadizinindede var ajaxtabs die klasör klasörün içindeki dosyalarda bunlar daha bir kac tanede var onlarda hepsi yine kaynaktaki zipin içinde hepsi mevcut kurulumunu yapamıyorum yardımcı olurmusun

    http://yeppudaa.com/ajaxtabs/
    http://yeppudaa.com/ajaxtabs/indentbg.gif
    http://yeppudaa.com/ajaxtabs/ajaxtabs.css
    http://yeppudaa.com/ajaxtabs/ajaxtabs.js


    Dynamic Drive DHTML Scripts- Ajax Tabs Content Script (v 2.2)
    Eklenen Dosyalar Eklenen Dosyalar

  9. offline
    eTiKeT™ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Cevap: ajax tabs konu içined nasıl yapabiliriz mesaj yazma yerinde

    Bu iş sizin düşündüğünüz bir yöntemle olmaz ne yazık ki ya bunu BBCODE çevirmek yada plug-in haline getirmeli ve bununla ne zaman uğraşırım bilmiyorum.
  10. #5
    Bu iş sizin düşündüğünüz bir yöntemle olmaz ne yazık ki ya bunu BBCODE çevirmek yada plug-in haline getirmeli ve bununla ne zaman uğraşırım bilmiyorum.

  11. offline
    GuneyKORE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Cevap: ajax tabs konu içined nasıl yapabiliriz mesaj yazma yerinde

    @eTiKeT™ Hmm anlıyorum abi eğer öyle diyorsanız sizin dediğiniz gibidir

    yapılabilme imkanı varmıdır acaba bunun bana çok lazım

    Sanırsam bunu yapsak diyelim bile o bildigimiz <embed></embed> bu kodu kabul etmicektir

    <a href istedigi için html yolu istiyor bu yüzden wordpresin crybook teması devreye giriyor

    <a href="http://online.yeppudaa.com/empress-ki-1-bolum-vk.html" rel="#iframe" class="selected">1 Bölüm Vk</a>
    bu şekildeki gibi subdomaine kurmus crybook temayı orda videoyu html ceviriyor

    İnşallah yaparsınız bir gün ben full beklemedeyim.
    Saygılar.
  12. #6
    @eTiKeT™ Hmm anlıyorum abi eğer öyle diyorsanız sizin dediğiniz gibidir

    yapılabilme imkanı varmıdır acaba bunun bana çok lazım

    Sanırsam bunu yapsak diyelim bile o bildigimiz <embed></embed> bu kodu kabul etmicektir

    <a href istedigi için html yolu istiyor bu yüzden wordpresin crybook teması devreye giriyor

    <a href="http://online.yeppudaa.com/empress-ki-1-bolum-vk.html" rel="#iframe" class="selected">1 Bölüm Vk</a>
    bu şekildeki gibi subdomaine kurmus crybook temayı orda videoyu html ceviriyor

    İnşallah yaparsınız bir gün ben full beklemedeyim.
    Saygılar.

  13. offline
    eTiKeT™ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Cevap: ajax tabs konu içined nasıl yapabiliriz mesaj yazma yerinde

       lakarak Nickli Üyeden Alıntı
    @eTiKeT™ Hmm anlıyorum abi eğer öyle diyorsanız sizin dediğiniz gibidir

    yapılabilme imkanı varmıdır acaba bunun bana çok lazım

    Sanırsam bunu yapsak diyelim bile o bildigimiz <embed></embed> bu kodu kabul etmicektir

    <a href istedigi için html yolu istiyor bu yüzden wordpresin crybook teması devreye giriyor

    <a href="http://online.yeppudaa.com/empress-ki-1-bolum-vk.html" rel="#iframe" class="selected">1 Bölüm Vk</a>
    bu şekildeki gibi subdomaine kurmus crybook temayı orda videoyu html ceviriyor

    İnşallah yaparsınız bir gün ben full beklemedeyim.
    Saygılar.
    Elbette ya onuda bbcode içine ilave ederek bbcode ile çevirim yapılacak yada HTML izni verilecek HTML izni verilemeyeceğine göre tak şans bbcode entegre etmektir.
    Anacak açıkca söylemek gerekir ise benim bunun ile uğraşma şu sıralar oldukça zor bunu da belirteyim burdan size benden fazla umutlanmayın ...
  14. #7
       lakarak Nickli Üyeden Alıntı
    @eTiKeT™ Hmm anlıyorum abi eğer öyle diyorsanız sizin dediğiniz gibidir

    yapılabilme imkanı varmıdır acaba bunun bana çok lazım

    Sanırsam bunu yapsak diyelim bile o bildigimiz <embed></embed> bu kodu kabul etmicektir

    <a href istedigi için html yolu istiyor bu yüzden wordpresin crybook teması devreye giriyor

    <a href="http://online.yeppudaa.com/empress-ki-1-bolum-vk.html" rel="#iframe" class="selected">1 Bölüm Vk</a>
    bu şekildeki gibi subdomaine kurmus crybook temayı orda videoyu html ceviriyor

    İnşallah yaparsınız bir gün ben full beklemedeyim.
    Saygılar.
    Elbette ya onuda bbcode içine ilave ederek bbcode ile çevirim yapılacak yada HTML izni verilecek HTML izni verilemeyeceğine göre tak şans bbcode entegre etmektir.
    Anacak açıkca söylemek gerekir ise benim bunun ile uğraşma şu sıralar oldukça zor bunu da belirteyim burdan size benden fazla umutlanmayın ...

  15. offline
    GuneyKORE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Cevap: ajax tabs konu içined nasıl yapabiliriz mesaj yazma yerinde

       eTiKeT™ Nickli Üyeden Alıntı
    Elbette ya onuda bbcode içine ilave ederek bbcode ile çevirim yapılacak yada HTML izni verilecek HTML izni verilemeyeceğine göre tak şans bbcode entegre etmektir.
    Anacak açıkca söylemek gerekir ise benim bunun ile uğraşma şu sıralar oldukça zor bunu da belirteyim burdan size benden fazla umutlanmayın ...
    Saglık olsun diyelim
  16. #8
       eTiKeT™ Nickli Üyeden Alıntı
    Elbette ya onuda bbcode içine ilave ederek bbcode ile çevirim yapılacak yada HTML izni verilecek HTML izni verilemeyeceğine göre tak şans bbcode entegre etmektir.
    Anacak açıkca söylemek gerekir ise benim bunun ile uğraşma şu sıralar oldukça zor bunu da belirteyim burdan size benden fazla umutlanmayın ...
    Saglık olsun diyelim

Benzer Konular
  1. Çözüldü Ana Sayfada Konu ve Mesaj sayısının altına Konu ve Mesaj nasıl yazarım ? Resim ekte var
    Konu Sahibi KAPTAN Forum vBulletin Sorunlarınız
    Cevap: 8
    Son Mesaj : 23.Ocak.2015, 14:12
  2. Çözüldü Mesaj ve konu yazma panelindeki eksikler
    Konu Sahibi CivicTr Forum vBulletin Sorunlarınız
    Cevap: 14
    Son Mesaj : 09.Aralık.2014, 20:16
  3. vB 4.X.X Günlük konu açma,Mesaj yazma sınırlama sistemi - TÜRKÇE
    Konu Sahibi eTiKeT™ Forum vBulletin 4.x Ürünler & Eklentiler
    Cevap: 3
    Son Mesaj : 14.Kasım.2014, 16:49
  4. Ajax Tabs Content Script (v 2.2)
    Konu Sahibi GuneyKORE Forum vBulletin Sorunlarınız
    Cevap: 2
    Son Mesaj : 23.Nisan.2014, 17:02
  5. Hızlı Paylaşım Yapabilmek için Yeni Konu Aç butonu nasıl yapabiliriz
    Konu Sahibi KLavy3 Forum vBulletin Sorunlarınız
    Cevap: 8
    Son Mesaj : 19.Eylül.2012, 17:24