bbcode mi headerde çalıştıramıyorum ?

Konuyu değerlendir: Geçerli Reyting :

Görüntüleme : 3348

Yorumlar : 8

Bilgilendirme : Bu konuya son mesaj 1153 gün önce yazıldı . Eğer yazınız doğrudan bu konu ile ilgili değil ise yeni bir konu başlatmanızı tavsiye ederiz.
  1. offline
    Tunna Bulutlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    bbcode mi headerde çalıştıramıyorum ?

    şablonlarda çalışmıyormu [hide]test[/hide] ?

    buradaki hide bbcodeyi kullanıyorum. css li olan
  2. #1
    şablonlarda çalışmıyormu [hide]test[/hide] ?

    buradaki hide bbcodeyi kullanıyorum. css li olan

  3. offline
    bay_talha - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Cevap: bbcode mi headerde çalıştıramıyorum ?

    bbcodeler yalnızca forum içi kullanımda çalışır şablon kodları için php yada html kodu gerek
  4. #2
    bbcodeler yalnızca forum içi kullanımda çalışır şablon kodları için php yada html kodu gerek

  5. offline
    Tunna Bulutlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Re: Cevap: bbcode mi headerde çalıştıramıyorum ?

       bay_talha Nickli Üyeden Alıntı
    bbcodeler yalnızca forum içi kullanımda çalışır şablon kodları için php yada html kodu gerek
    sanırım oaliliyorz dimi yani umidi kesmiyim.peki bu php yada gerekli kodları nasıl edinirim acaba.kod buradaki kod idi.

    sonucta yine vb nin içinde örneğin headerde yapıcam bunu mesela...
  6. #3
       bay_talha Nickli Üyeden Alıntı
    bbcodeler yalnızca forum içi kullanımda çalışır şablon kodları için php yada html kodu gerek
    sanırım oaliliyorz dimi yani umidi kesmiyim.peki bu php yada gerekli kodları nasıl edinirim acaba.kod buradaki kod idi.

    sonucta yine vb nin içinde örneğin headerde yapıcam bunu mesela...

  7. offline
    bay_talha - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Cevap: Re: Cevap: bbcode mi headerde çalıştıramıyorum ?

       Tunna Bulutlu Nickli Üyeden Alıntı
    sanırım oaliliyorz dimi yani umidi kesmiyim.peki bu php yada gerekli kodları nasıl edinirim acaba.kod buradaki kod idi.

    sonucta yine vb nin içinde örneğin headerde yapıcam bunu mesela...


    Buyrun burayı inceleyin
  8. #4
       Tunna Bulutlu Nickli Üyeden Alıntı
    sanırım oaliliyorz dimi yani umidi kesmiyim.peki bu php yada gerekli kodları nasıl edinirim acaba.kod buradaki kod idi.

    sonucta yine vb nin içinde örneğin headerde yapıcam bunu mesela...


    Buyrun burayı inceleyin

  9. offline
    Tunna Bulutlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Re: Cevap: Re: Cevap: bbcode mi headerde çalıştıramıyorum ?

       bay_talha Nickli Üyeden Alıntı


    Buyrun burayı inceleyin
    teşekkürler evet koşullamalrı biliyordum.
    bbcode lazımdı

    çünkü 1 adet bb code ile tüm siteye hukmede biliyosunuz 1 işlemle.bu şekilde heryere bu kodu koymak gerekiyor malesef

    bahsettiğiniz php gibi çözümlere ulaşabilirsem çok süper olacaktı
  10. #5
       bay_talha Nickli Üyeden Alıntı


    Buyrun burayı inceleyin
    teşekkürler evet koşullamalrı biliyordum.
    bbcode lazımdı

    çünkü 1 adet bb code ile tüm siteye hukmede biliyosunuz 1 işlemle.bu şekilde heryere bu kodu koymak gerekiyor malesef

    bahsettiğiniz php gibi çözümlere ulaşabilirsem çok süper olacaktı

  11. offline
    bay_talha - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Cevap: Re: Cevap: Re: Cevap: bbcode mi headerde çalıştıramıyorum ?

       Tunna Bulutlu Nickli Üyeden Alıntı
    teşekkürler evet koşullamalrı biliyordum.
    bbcode lazımdı

    çünkü 1 adet bb code ile tüm siteye hukmede biliyosunuz 1 işlemle.bu şekilde heryere bu kodu koymak gerekiyor malesef

    bahsettiğiniz php gibi çözümlere ulaşabilirsem çok süper olacaktı
    Php kodu olsa da gizlemek istediğin her yere o kodu kopyalaman gerekecek yani değişen bir şey olmaycak
  12. #6
       Tunna Bulutlu Nickli Üyeden Alıntı
    teşekkürler evet koşullamalrı biliyordum.
    bbcode lazımdı

    çünkü 1 adet bb code ile tüm siteye hukmede biliyosunuz 1 işlemle.bu şekilde heryere bu kodu koymak gerekiyor malesef

    bahsettiğiniz php gibi çözümlere ulaşabilirsem çok süper olacaktı
    Php kodu olsa da gizlemek istediğin her yere o kodu kopyalaman gerekecek yani değişen bir şey olmaycak

  13. offline
    Tunna Bulutlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Re: Cevap: Re: Cevap: Re: Cevap: bbcode mi headerde çalıştıramıyorum ?

       bay_talha Nickli Üyeden Alıntı
    Php kodu olsa da gizlemek istediğin her yere o kodu kopyalaman gerekecek yani değişen bir şey olmaycak
    ama şöyle bir fark var sanırım ,

    hide kodumda genel olarak 1 link koyuyorum (admincpden konudan değil) tüm sitemde..

    yani hide arasında bişey yazmıyorum.bb codeden hallediyorum.bbcode icersine örnek bir link yazdıgımda gruplara görünen herkes linki görüyor.değişmek istediğimde bbcodeye uğruyorum ve nereden hide var ise hükmediyor..
    linki değiştiğimde 1200 konu linki anında değişiyor hepsi aynı link tabi.

    işte eğer php içersine hide mi koyabilrsem bbde den orayada hükmedebilcektim.bu türk garip kombinlerim vardı
  14. #7
       bay_talha Nickli Üyeden Alıntı
    Php kodu olsa da gizlemek istediğin her yere o kodu kopyalaman gerekecek yani değişen bir şey olmaycak
    ama şöyle bir fark var sanırım ,

    hide kodumda genel olarak 1 link koyuyorum (admincpden konudan değil) tüm sitemde..

    yani hide arasında bişey yazmıyorum.bb codeden hallediyorum.bbcode icersine örnek bir link yazdıgımda gruplara görünen herkes linki görüyor.değişmek istediğimde bbcodeye uğruyorum ve nereden hide var ise hükmediyor..
    linki değiştiğimde 1200 konu linki anında değişiyor hepsi aynı link tabi.

    işte eğer php içersine hide mi koyabilrsem bbde den orayada hükmedebilcektim.bu türk garip kombinlerim vardı

  15. offline
    Pisadam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Cevap: bbcode mi headerde çalıştıramıyorum ?

    bbcode olan HIDE etiketini headerda çalıştıramazsınız,

    Yapmak istediğiniz eğer içeriği misafirlere kapatmaksa aşağıdaki kodu kullanabilirsiniz.



    <if condition="$bbuserinfo['usergroupid'] != 1">

    Misafirlerin görüntülemesini istemediğiniz içeriğiniz

    </if>
  16. #8
    bbcode olan HIDE etiketini headerda çalıştıramazsınız,

    Yapmak istediğiniz eğer içeriği misafirlere kapatmaksa aşağıdaki kodu kullanabilirsiniz.



    <if condition="$bbuserinfo['usergroupid'] != 1">

    Misafirlerin görüntülemesini istemediğiniz içeriğiniz

    </if>

  17. offline
    Tunna Bulutlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Re: Cevap: bbcode mi headerde çalıştıramıyorum ?

       Pisadam Nickli Üyeden Alıntı
    bbcode olan HIDE etiketini headerda çalıştıramazsınız,

    Yapmak istediğiniz eğer içeriği misafirlere kapatmaksa aşağıdaki kodu kullanabilirsiniz.



    <if condition="$bbuserinfo['usergroupid'] != 1">

    Misafirlerin görüntülemesini istemediğiniz içeriğiniz

    </if>
    anladım evet yukardkai koşlları biliyorum (sanırım bu kod vb3 için dimi)


    ben size bişey sorcaktım php de gizleme yapabilrmiyiz ? bbcode değil yani herhangi bişekilde üyelere "cümle/link" gizleme

    phpden kastım bir klasörüm var adı "taleb_gonder" içersinde kendi kodlarım var bir sayfa yani. siteadi/"taleb_gonder" şeklinde giriliyor sayfaya.
    fakat bu sayfada bazı kelimeleri x üye gruplarına gizleyemiyorum
  18. #9
       Pisadam Nickli Üyeden Alıntı
    bbcode olan HIDE etiketini headerda çalıştıramazsınız,

    Yapmak istediğiniz eğer içeriği misafirlere kapatmaksa aşağıdaki kodu kullanabilirsiniz.



    <if condition="$bbuserinfo['usergroupid'] != 1">

    Misafirlerin görüntülemesini istemediğiniz içeriğiniz

    </if>
    anladım evet yukardkai koşlları biliyorum (sanırım bu kod vb3 için dimi)


    ben size bişey sorcaktım php de gizleme yapabilrmiyiz ? bbcode değil yani herhangi bişekilde üyelere "cümle/link" gizleme

    phpden kastım bir klasörüm var adı "taleb_gonder" içersinde kendi kodlarım var bir sayfa yani. siteadi/"taleb_gonder" şeklinde giriliyor sayfaya.
    fakat bu sayfada bazı kelimeleri x üye gruplarına gizleyemiyorum

Benzer Konular
  1. Cevap: 1
    Son Mesaj : 10.Kasım.2015, 11:23
  2. İstediğin Kategorideki Son Konuları headerde gosterme
    Konu Sahibi uysal027 Forum vBulletin Sorunlarınız
    Cevap: 4
    Son Mesaj : 21.Ekim.2015, 11:51
  3. vk bbcode
    Konu Sahibi bay_talha Forum vBulletin bbcode
    Cevap: 0
    Son Mesaj : 02.Aralık.2014, 16:08
  4. vBulletin BBCode
    Konu Sahibi Batıkan Bildim Forum vBulletin Sorunlarınız
    Cevap: 1
    Son Mesaj : 09.Ekim.2014, 16:49
  5. Tune.pk Video Sitesi BBCode - Embed BBCode Tune.pk Videos
    Konu Sahibi LaDezs Forum vBulletin bbcode
    Cevap: 0
    Son Mesaj : 01.Eylül.2013, 21:28