Güncel Warning: Invalid argument supplied for foreach() in [path]/global.php(37) : eval()'d code on line 31

Konuyu değerlendir: Geçerli Reyting :

Görüntüleme : 3201

Yorumlar : 9

Bilgilendirme : Bu konuya son mesaj 1043 gün önce yazıldı . Eğer yazınız doğrudan bu konu ile ilgili değil ise yeni bir konu başlatmanızı tavsiye ederiz.
  1. offline
    freewalle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in [path]/global.php(37) : eval()'d code on line 31

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in [path]/global.php(37) : eval()'d code on line 319

    Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [path]/includes/class_core.php:5615) in [path]/includes/functions.php on line 4513

    bu nedemek arakdaşlar çözemedim ben bunu :s
  2. #1
    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in [path]/global.php(37) : eval()'d code on line 319

    Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [path]/includes/class_core.php:5615) in [path]/includes/functions.php on line 4513

    bu nedemek arakdaşlar çözemedim ben bunu :s

  3. offline
    eTiKeT™ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Cevap: Warning: Invalid argument supplied for foreach() in [path]/global.php(37) : eval()'d code on

    Konu başlığınız değiştirilmiştir !



    Nerede hangi durumlarda alıyorsunuz bu hatayı ?
  4. #2
    Konu başlığınız değiştirilmiştir !



    Nerede hangi durumlarda alıyorsunuz bu hatayı ?

  5. offline
    freewalle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Cevap: Warning: Invalid argument supplied for foreach() in [path]/global.php(37) : eval()'d code on

    üstadım bir sitemin yedeğini başka bir hosta aktardığımda aldım çözemedim hala olayı

       eTiKeT™ Nickli Üyeden Alıntı
    Konu başlığınız değiştirilmiştir !



    Nerede hangi durumlarda alıyorsunuz bu hatayı ?
  6. #3
    üstadım bir sitemin yedeğini başka bir hosta aktardığımda aldım çözemedim hala olayı

       eTiKeT™ Nickli Üyeden Alıntı
    Konu başlığınız değiştirilmiştir !



    Nerede hangi durumlarda alıyorsunuz bu hatayı ?

  7. offline
    eTiKeT™ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Cevap: Warning: Invalid argument supplied for foreach() in [path]/global.php(37) : eval()'d code on

       freewalle Nickli Üyeden Alıntı
    üstadım bir sitemin yedeğini başka bir hosta aktardığımda aldım çözemedim hala olayı
    İlk oalrak şunu yapın : vbulletin ip ucu Vbulletin 4 ve 3 Sürümlerinde Bütün Eklentileri Kapatmak - Deaktif Etmek

    Sonra aynı sürüm içinde vbulletin upgrade edin yani FTP tüm vbulletin dosyalarını yenileri ile değiştirin ...
    freewalle Bunu beğendi.
  8. #4
       freewalle Nickli Üyeden Alıntı
    üstadım bir sitemin yedeğini başka bir hosta aktardığımda aldım çözemedim hala olayı
    İlk oalrak şunu yapın : vbulletin ip ucu Vbulletin 4 ve 3 Sürümlerinde Bütün Eklentileri Kapatmak - Deaktif Etmek

    Sonra aynı sürüm içinde vbulletin upgrade edin yani FTP tüm vbulletin dosyalarını yenileri ile değiştirin ...
    freewalle Bunu beğendi.

  9. offline
    freewalle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Cevap: Warning: Invalid argument supplied for foreach() in [path]/global.php(37) : eval()'d code on

    teşekkür ederim üstadım hemen deniyorum

       eTiKeT™ Nickli Üyeden Alıntı
    İlk oalrak şunu yapın : vbulletin ip ucu Vbulletin 4 ve 3 Sürümlerinde Bütün Eklentileri Kapatmak - Deaktif Etmek

    Sonra aynı sürüm içinde vbulletin upgrade edin yani FTP tüm vbulletin dosyalarını yenileri ile değiştirin ...
    eTiKeT™ Bunu beğendi.
  10. #5
    teşekkür ederim üstadım hemen deniyorum

       eTiKeT™ Nickli Üyeden Alıntı
    İlk oalrak şunu yapın : vbulletin ip ucu Vbulletin 4 ve 3 Sürümlerinde Bütün Eklentileri Kapatmak - Deaktif Etmek

    Sonra aynı sürüm içinde vbulletin upgrade edin yani FTP tüm vbulletin dosyalarını yenileri ile değiştirin ...
    eTiKeT™ Bunu beğendi.

  11. offline
    acer123 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Cevap: Warning: Invalid argument supplied for foreach() in [path]/global.php(37) : eval()'d code on

    Bende şuan server değişikliğinde Türkçe karakter sorunu ve konulara girince alttaki hatayı alıyorum ne yapmam lazım acaba?

    Warning: Illegal string offset 'name' in [path]/includes/functions.php on line 6988

    Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [path]/includes/class_core.php:1) in [path]/includes/functions.php on line 4513
  12. #6
    Bende şuan server değişikliğinde Türkçe karakter sorunu ve konulara girince alttaki hatayı alıyorum ne yapmam lazım acaba?

    Warning: Illegal string offset 'name' in [path]/includes/functions.php on line 6988

    Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [path]/includes/class_core.php:1) in [path]/includes/functions.php on line 4513

  13. offline
    Gladius - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Cevap: Warning: Invalid argument supplied for foreach() in [path]/global.php(37) : eval()'d code on

       acer123 Nickli Üyeden Alıntı
    Bende şuan server değişikliğinde Türkçe karakter sorunu ve konulara girince alttaki hatayı alıyorum ne yapmam lazım acaba?

    Warning: Illegal string offset 'name' in [path]/includes/functions.php on line 6988

    Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [path]/includes/class_core.php:1) in [path]/includes/functions.php on line 4513

    clas_core.php dosyasında en baştaki <?php satırının altına aşşağıda vermiş olduğum kodu eklermisiniz.

    PHP- Kodu:

    Bu alandaki kodları görebilmek için üye olmanız gereklidir.Üye Olmak İçin Tiklayın...

  14. #7
       acer123 Nickli Üyeden Alıntı
    Bende şuan server değişikliğinde Türkçe karakter sorunu ve konulara girince alttaki hatayı alıyorum ne yapmam lazım acaba?

    Warning: Illegal string offset 'name' in [path]/includes/functions.php on line 6988

    Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [path]/includes/class_core.php:1) in [path]/includes/functions.php on line 4513

    clas_core.php dosyasında en baştaki <?php satırının altına aşşağıda vermiş olduğum kodu eklermisiniz.

    PHP- Kodu:

    Bu alandaki kodları görebilmek için üye olmanız gereklidir.Üye Olmak İçin Tiklayın...


  15. offline
    acer123 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Cevap: Warning: Invalid argument supplied for foreach() in [path]/global.php(37) : eval()'d code on

    Onu ekleyince Üstteki hata gitti, Türkçe karakter ve alttaki hata var.

    Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [path]/includes/class_core.php:1) in [path]/includes/functions.php on line 4513
  16. #8
    Onu ekleyince Üstteki hata gitti, Türkçe karakter ve alttaki hata var.

    Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [path]/includes/class_core.php:1) in [path]/includes/functions.php on line 4513

  17. offline
    acer123 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Cevap: Warning: Invalid argument supplied for foreach() in [path]/global.php(37) : eval()'d code on

    Bu arada yeni sunucum PHP 5.4 sürümü ondan sanırım.
  18. #9
    Bu arada yeni sunucum PHP 5.4 sürümü ondan sanırım.

  19. offline
    eTiKeT™ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Cevap: Warning: Invalid argument supplied for foreach() in [path]/global.php(37) : eval()'d code on

       acer123 Nickli Üyeden Alıntı
    Bu arada yeni sunucum PHP 5.4 sürümü ondan sanırım.
    Hayır sunucu değişiminde taşıma işlemini siz yapmış olabilir misiniz ? yani taşıma kaynaklı bir sorun ve tekrar taşımanız en mantıklı çözüm ancak siz değil sunucu yönetimi taşımalı sorun istemiyorsanız ...
  20. #10
       acer123 Nickli Üyeden Alıntı
    Bu arada yeni sunucum PHP 5.4 sürümü ondan sanırım.
    Hayır sunucu değişiminde taşıma işlemini siz yapmış olabilir misiniz ? yani taşıma kaynaklı bir sorun ve tekrar taşımanız en mantıklı çözüm ancak siz değil sunucu yönetimi taşımalı sorun istemiyorsanız ...

Benzer Konular
  1. Çözüldü /xxxx/xxxxx/xxxxxxxxx/includes/class_bbcode.php(2989) : eval()'d code on line 7
    Konu Sahibi niho Forum Çözümü Bulunmuş Sorunlar
    Cevap: 0
    Son Mesaj : 06.Aralık.2015, 00:32
  2. Cevap: 1
    Son Mesaj : 17.Aralık.2014, 21:34
  3. Çözüldü forum bölümlerde hata [path]/includes/functions.php on line 6845
    Konu Sahibi Wolf Forum vBulletin Sorunlarınız
    Cevap: 4
    Son Mesaj : 16.Aralık.2014, 18:34
  4. [path]\includes\class_mail.php on line 713 hatasını nasıl düzeltirim
    Konu Sahibi dreambaxboy Forum vBulletin Sorunlarınız
    Cevap: 1
    Son Mesaj : 16.Aralık.2014, 01:43
  5. Cevap: 18
    Son Mesaj : 11.Aralık.2014, 16:50