Mesaj Yazma Sorunu
Konuyu değerlendir:
Geçerli Reyting :
Görüntüleme : 2725
Yorumlar : 3
Bilgilendirme : Bu konuya son mesaj 2152 gün önce yazıldı . Eğer yazınız doğrudan bu konu ile ilgili değil ise yeni bir konu başlatmanızı tavsiye ederiz.
-
Mesaj Yazma Sorunu
Arkadaslar vbulletin 5.1.5 herhangi bir yeni konu veya eski konuya cevap vermeye veya yeni konu acmaya kalktigimda su hata geliyo anliyamadim gitti??????
Ungültige Knoten-ID angegeben.
-
Arkadaslar vbulletin 5.1.5 herhangi bir yeni konu veya eski konuya cevap vermeye veya yeni konu acmaya kalktigimda su hata geliyo anliyamadim gitti??????
Ungültige Knoten-ID angegeben.
-
Cevap: Mesaj Yazma Sorunu
Sanırım php sürümünden bahsediyor... Yada aktivasyonda olabilir tam anlamadım işin doğrusu
Böyle bir açıklama buldum önce php sürümünüzü kontrol edin hocam...
Sürüm 6.3.0 Tivoli Storage Manager sunucusunun ANR haberleri sayısal artan düzende listelenir. Mesajın tüm unsurları mesaj kimliği, mesaj metninde, Açıklama, Sistem Aksiyon ve kullanıcı eylemi dahil olmak üzere, belgelenmiştir.
-
Sanırım php sürümünden bahsediyor... Yada aktivasyonda olabilir tam anlamadım işin doğrusu
Böyle bir açıklama buldum önce php sürümünüzü kontrol edin hocam...
Sürüm 6.3.0 Tivoli Storage Manager sunucusunun ANR haberleri sayısal artan düzende listelenir. Mesajın tüm unsurları mesaj kimliği, mesaj metninde, Açıklama, Sistem Aksiyon ve kullanıcı eylemi dahil olmak üzere, belgelenmiştir.
-
Valla ustam bende anlamis degilim biraz daha arastiralim bakalim insallah biseyler bulabiliriz veya yardim eden olur yoksa tekrar 4.2.2 gecmek zorunda kalacam
ilgilendigin icin sagol var ol
-
Valla ustam bende anlamis degilim biraz daha arastiralim bakalim insallah biseyler bulabiliriz veya yardim eden olur yoksa tekrar 4.2.2 gecmek zorunda kalacam
-
tzan1970 Nickli Üyeden Alıntı
Hocam bence zorunda kalma .... Hiiiiç durma derdim geç geç
-
tzan1970 Nickli Üyeden Alıntı
Hocam bence zorunda kalma .... Hiiiiç durma derdim geç geç