Çözüldü Tarayıcıya göre gozukmeyen mesaj

Konuyu değerlendir: Geçerli Reyting :

Görüntüleme : 1991

Yorumlar : 3

Bilgilendirme : Bu konuya son mesaj 607 gün önce yazıldı . Eğer yazınız doğrudan bu konu ile ilgili değil ise yeni bir konu başlatmanızı tavsiye ederiz.
  1. offline
    Bhs Tktk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Tarayıcıya göre gozukmeyen mesaj

    Merhabalar arkadaslar,
    Kullanıdğım versiyon VB.4.2.2 ya kullandığım bir plugin yada yaptığım bir kodlama hatası postları Internet Explerer de gostermiyor. Bu sorunu nasıl cozebilirim. Hiç bir kullanıcının postu internet explerer de gozukmezken chorme ve mozillada gozukluyor

    fikri olan var mı
    eTiKeT™ Bunu beğendi.
  2. #1
    Merhabalar arkadaslar,
    Kullanıdğım versiyon VB.4.2.2 ya kullandığım bir plugin yada yaptığım bir kodlama hatası postları Internet Explerer de gostermiyor. Bu sorunu nasıl cozebilirim. Hiç bir kullanıcının postu internet explerer de gozukmezken chorme ve mozillada gozukluyor

    fikri olan var mı
    eTiKeT™ Bunu beğendi.

  3. offline
    uysal027 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Cevap: Tarayıcıya göre gozukmeyen mesaj

    Plungleri devre dışı bırakarak Öncelikle Sorunun Kaynağını bulmak gerekir.

    Eğer sorun plunglerde ise tek tek etkinleştirip hangisi oldugunu bulup kaldırın.

    Egerki yaptıgınız kodlamada ise tekrar geriye alın.

    Buyuk ihtimal postbit_legacy ile oynama yapmıssınızdır. Default temadan alıp deneyın
    eTiKeT™ Bunu beğendi.
  4. #2
    Plungleri devre dışı bırakarak Öncelikle Sorunun Kaynağını bulmak gerekir.

    Eğer sorun plunglerde ise tek tek etkinleştirip hangisi oldugunu bulup kaldırın.

    Egerki yaptıgınız kodlamada ise tekrar geriye alın.

    Buyuk ihtimal postbit_legacy ile oynama yapmıssınızdır. Default temadan alıp deneyın
    eTiKeT™ Bunu beğendi.

  5. offline
    Bhs Tktk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Cevap: Tarayıcıya göre gozukmeyen mesaj

    konu ile ilgili çözümü yaptım. Sorunla karşılaşan olursa söylediklerimi mutlak suretle yapsınlar

    1- Legacy alanında skypeicon kodunun altında kesinlikle oynama yapmayın ya da en azından oynama yaparsanız div kodunu kullanmayın. Kullandığınız div kodu sizin tarayıcınızda düzgün gözükse de diğer tarayıcılarda mutlaka problem çıkartabilir.
    2- Header şablonu üzerinde son satırda div ve table kodu ile başlangıç yaparsanız mutlaka div kodunu yada table kodunu bitirin asla ama asla br kodu kullanmayın. Emin olun chorme harici tüm tarayıcılarda problem çıkaracaktır.
    3- Versiyona uygun olmayan kullanılan eklentier de bu sorunu ortaya çıkarmaktadır.

    Tavsiye ( Kendinize bir excel dosyası açın kurduğunuz eklentiyi yaptığınız değişiklikleri not edin tarih gün saat olarak, böylelikle ne zaman nerde değişiklik yaptınız nokta atışı yaparak bulacak ve sorunu çözmek için zaman kazanacaksınız)
    eTiKeT™ Bunu beğendi.
  6. #3
    konu ile ilgili çözümü yaptım. Sorunla karşılaşan olursa söylediklerimi mutlak suretle yapsınlar

    1- Legacy alanında skypeicon kodunun altında kesinlikle oynama yapmayın ya da en azından oynama yaparsanız div kodunu kullanmayın. Kullandığınız div kodu sizin tarayıcınızda düzgün gözükse de diğer tarayıcılarda mutlaka problem çıkartabilir.
    2- Header şablonu üzerinde son satırda div ve table kodu ile başlangıç yaparsanız mutlaka div kodunu yada table kodunu bitirin asla ama asla br kodu kullanmayın. Emin olun chorme harici tüm tarayıcılarda problem çıkaracaktır.
    3- Versiyona uygun olmayan kullanılan eklentier de bu sorunu ortaya çıkarmaktadır.

    Tavsiye ( Kendinize bir excel dosyası açın kurduğunuz eklentiyi yaptığınız değişiklikleri not edin tarih gün saat olarak, böylelikle ne zaman nerde değişiklik yaptınız nokta atışı yaparak bulacak ve sorunu çözmek için zaman kazanacaksınız)
    eTiKeT™ Bunu beğendi.

  7. offline
    netr0n - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Cevap: Tarayıcıya göre gozukmeyen mesaj

    Chrome gibi Firefox gibi tarayıcılar girilen bazı hatalı etiketleri kendileri tamamlayabiliyor. Ama aynı durum explorer için geçerli olmayabilir. Girilen etiketlerin mutlaka ama mutlaka kapatılması gerekir. Hiç bir tarayıcı düzgün yazılan html etiketlerine olumsuz yanıt vermez. Html5 ile gelen yeni etiketlerin %90 üzerinde destekler ve tüm tarayıcılar. <div></div>, <table></table> gibi etiketleri tanır. Muhtemelen kod yapısında hata yaptınız. vBulletin iç içe şablonlardan oluşur, bir div header'da açılmışsa, footer'da kapanabilir. Eğer siz içeride oluşturmuş olduğunuz div'i en dışarıda kapatırsanız yine hata alırsınız.
    MySimS3k® Bunu beğendi.
  8. #4
    Chrome gibi Firefox gibi tarayıcılar girilen bazı hatalı etiketleri kendileri tamamlayabiliyor. Ama aynı durum explorer için geçerli olmayabilir. Girilen etiketlerin mutlaka ama mutlaka kapatılması gerekir. Hiç bir tarayıcı düzgün yazılan html etiketlerine olumsuz yanıt vermez. Html5 ile gelen yeni etiketlerin %90 üzerinde destekler ve tüm tarayıcılar. <div></div>, <table></table> gibi etiketleri tanır. Muhtemelen kod yapısında hata yaptınız. vBulletin iç içe şablonlardan oluşur, bir div header'da açılmışsa, footer'da kapanabilir. Eğer siz içeride oluşturmuş olduğunuz div'i en dışarıda kapatırsanız yine hata alırsınız.
    MySimS3k® Bunu beğendi.

Benzer Konular
  1. Mesaj sayısına göre link gösterme
    Konu Sahibi safakozt Forum vBulletin Sorunlarınız
    Cevap: 2
    Son Mesaj : 09.Mart.2015, 09:11
  2. kategoriye göre arama yapılabilinir mi ?
    Konu Sahibi Tunna Bulutlu Forum vBulletin Sorunlarınız
    Cevap: 6
    Son Mesaj : 17.Şubat.2015, 11:01
  3. Yaş a göre kategori gizleme
    Konu Sahibi yunus3277 Forum vBulletin Sorunlarınız
    Cevap: 4
    Son Mesaj : 20.Haziran.2014, 18:07
  4. Çözüldü Rep gücü Rep Puanına göre artmıyor?
    Konu Sahibi cla5 Forum vBulletin Sorunlarınız
    Cevap: 1
    Son Mesaj : 04.Nisan.2013, 21:49
  5. Güncel Mesaj sayısına göre rütbe
    Konu Sahibi mymurat1 Forum vBulletin Sorunlarınız
    Cevap: 1
    Son Mesaj : 16.Şubat.2013, 08:17