Üyeliğinizi aktif durma getirebilmek için e-posta adresinizin kontrol edilmesi gereklidir.
Bu alandan kayıt sırasında vermiş olduğunuz e-posta adresinizi vererek tekrar aktifleştirme postası talep edebilirsiniz ve üyeliğinizi aktif hale getirebilirsiniz...
ipucu
vbulletin 5 sistemlerde otomatik config.php düzenleme sistemi - Full türkçe
Konuyu değerlendir:Geçerli Reyting :
Görüntüleme : 29953
Yorumlar : 12
Bilgilendirme : Bu konuya son mesaj 2033 gün önce yazıldı . Eğer yazınız doğrudan bu konu ile ilgili değil ise yeni bir konu başlatmanızı tavsiye ederiz.
Adam kendinden ödün vererek heryere yetişmeye çalışıyor vbulletin turko gibi bir sitede modluğu var oradaki insanlarada yardım ediyor üstelik bizlere burdanda yardım etmeye çalışıyor daha ne yapsın bulabiliyorsanız daha iyisini durmayın kardeşim o zaman .
Adam kendinden ödün vererek heryere yetişmeye çalışıyor vbulletin turko gibi bir sitede modluğu var oradaki insanlarada yardım ediyor üstelik bizlere burdanda yardım etmeye çalışıyor daha ne yapsın bulabiliyorsanız daha iyisini durmayın kardeşim o zaman .
Cevap: vbulletin 5 sistemlerde otomatik config.php düzenleme sistemi - Full türkçe
Trafikci258 Nickli Üyeden Alıntı
etiket hocam bendeki merkezklasör yolumu uzun banamı öle geliyor:?
Konuyu iyi okumadınız sanırsam inculudesin içindeki config.php.new veya farklı uzantılıysa onun adını tekrardan config.php yapın demiş onu yaptınızmı ?
etiket hocam bendeki merkezklasör yolumu uzun banamı öle geliyor:?
Konuyu iyi okumadınız sanırsam inculudesin içindeki config.php.new veya farklı uzantılıysa onun adını tekrardan config.php yapın demiş onu yaptınızmı ?
Cevap: vbulletin 5 sistemlerde otomatik config.php düzenleme sistemi - Full türkçe
Orhan Eser Nickli Üyeden Alıntı