Vbulletin 4.2.2 Resim yukleyince ustte hata kodu cıkıyor

Konuyu değerlendir: Geçerli Reyting :

Görüntüleme : 2914

Yorumlar : 8

Bilgilendirme : Bu konuya son mesaj 729 gün önce yazıldı . Eğer yazınız doğrudan bu konu ile ilgili değil ise yeni bir konu başlatmanızı tavsiye ederiz.
  1. offline
    kays5 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Vbulletin 4.2.2 Resim yukleyince ustte hata kodu cıkıyor

    Cumleten S.a

    Arkadaslar foruma resim yukleyince ustte hata kodu cıkıyor halledemedim bi turlu lutfen yardımcı olun?

    Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  Resimhata.png
Görüntüleme: 20
Büyüklüğü:  159.3 KB (Kilobyte)
  2. #1
    Cumleten S.a

    Arkadaslar foruma resim yukleyince ustte hata kodu cıkıyor halledemedim bi turlu lutfen yardımcı olun?

    Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  Resimhata.png
Görüntüleme: 20
Büyüklüğü:  159.3 KB (Kilobyte)

  3. offline
    netr0n - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Cevap: Vbulletin 4.2.2 Resim yukleyince ustte hata kodu cıkıyor

    includes/config.php dosyasını editör yardımı ile açın <?php satırının hemen altına aşağıdaki kodu ekleyip kayıt edin bakalım hata gidecek mi?


    PHP- Kodu:

    Bu alandaki kodları görebilmek için üye olmanız gereklidir.Üye Olmak İçin Tiklayın...

    Ayrıca php sürümünüz kaç?
  4. #2
    includes/config.php dosyasını editör yardımı ile açın <?php satırının hemen altına aşağıdaki kodu ekleyip kayıt edin bakalım hata gidecek mi?


    PHP- Kodu:

    Bu alandaki kodları görebilmek için üye olmanız gereklidir.Üye Olmak İçin Tiklayın...

    Ayrıca php sürümünüz kaç?

  5. offline
    kays5 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Cevap: Vbulletin 4.2.2 Resim yukleyince ustte hata kodu cıkıyor

    Hocam olmadı
    php Surum de 5.5.26
  6. #3
    Hocam olmadı
    php Surum de 5.5.26

  7. offline
    vBarsiv - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Cevap: Vbulletin 4.2.2 Resim yukleyince ustte hata kodu cıkıyor

    @kays5 @netr0n php sürümünüzden dolayı hata almaktasınız , cpanelinizden kendiniz php sürüm düşürme imkanız var ise oradan 5.3 veya 5.4'e düşürün, yok ise hosting firmanıza söyleyin. 5.4 sürümüne düşürsünler.
  8. #4
    @kays5 @netr0n php sürümünüzden dolayı hata almaktasınız , cpanelinizden kendiniz php sürüm düşürme imkanız var ise oradan 5.3 veya 5.4'e düşürün, yok ise hosting firmanıza söyleyin. 5.4 sürümüne düşürsünler.

  9. offline
    netr0n - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Cevap: Vbulletin 4.2.2 Resim yukleyince ustte hata kodu cıkıyor

       kays5 Nickli Üyeden Alıntı
    Hocam olmadı
    php Surum de 5.5.26
    Forumunuzu 4.2.2 versiyondan 4.2.3 versiyona upgrade edin. Sorun düzelir.
  10. #5
       kays5 Nickli Üyeden Alıntı
    Hocam olmadı
    php Surum de 5.5.26
    Forumunuzu 4.2.2 versiyondan 4.2.3 versiyona upgrade edin. Sorun düzelir.

  11. offline
    kays5 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Cevap: Vbulletin 4.2.2 Resim yukleyince ustte hata kodu cıkıyor

    Hocam upgrade yapacam ama bi kod istiyor onu napacaz


    "Please Enter Your Customer Number"
  12. #6
    Hocam upgrade yapacam ama bi kod istiyor onu napacaz


    "Please Enter Your Customer Number"

  13. offline
    netr0n - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Cevap: Vbulletin 4.2.2 Resim yukleyince ustte hata kodu cıkıyor

       kays5 Nickli Üyeden Alıntı
    Hocam upgrade yapacam ama bi kod istiyor onu napacaz


    "Please Enter Your Customer Number"
    Lisans id numaranızı istiyor. vBulletin.com üzerinden giriş yaptığınızda panelinizde görünmekte. Kopyalayıp upgrade alanına yapıştırın
  14. #7
       kays5 Nickli Üyeden Alıntı
    Hocam upgrade yapacam ama bi kod istiyor onu napacaz


    "Please Enter Your Customer Number"
    Lisans id numaranızı istiyor. vBulletin.com üzerinden giriş yaptığınızda panelinizde görünmekte. Kopyalayıp upgrade alanına yapıştırın

  15. offline
    kays5 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Cevap: Vbulletin 4.2.2 Resim yukleyince ustte hata kodu cıkıyor

       netr0n Nickli Üyeden Alıntı
    Lisans id numaranızı istiyor. vBulletin.com üzerinden giriş yaptığınızda panelinizde görünmekte. Kopyalayıp upgrade alanına yapıştırın
    Vbulletin derken vbulletin.com a mi girecem bu siteye gidecem demi yanlis anlamadim

    Hocam son bi istegim var Aralik yazisini nasil duzeltirim
    Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  Screenshot_2015-12-18-00-38-20.png
Görüntüleme: 2
Büyüklüğü:  60.0 KB (Kilobyte)
  16. #8
       netr0n Nickli Üyeden Alıntı
    Lisans id numaranızı istiyor. vBulletin.com üzerinden giriş yaptığınızda panelinizde görünmekte. Kopyalayıp upgrade alanına yapıştırın
    Vbulletin derken vbulletin.com a mi girecem bu siteye gidecem demi yanlis anlamadim

    Hocam son bi istegim var Aralik yazisini nasil duzeltirim
    Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  Screenshot_2015-12-18-00-38-20.png
Görüntüleme: 2
Büyüklüğü:  60.0 KB (Kilobyte)

  17. offline
    digimy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Cevap: Vbulletin 4.2.2 Resim yukleyince ustte hata kodu cıkıyor

    türkçe karakter sorunu onu varsa eğer vbseo ayarından yapabilirsin...
  18. #9
    türkçe karakter sorunu onu varsa eğer vbseo ayarından yapabilirsin...

Benzer Konular
  1. Yeni Konu Açarken Resim Eklediğimde Direk Çıkıyor
    Konu Sahibi Tevfik Forum vBulletin Sorunlarınız
    Cevap: 11
    Son Mesaj : 24.Aralık.2014, 19:28
  2. Çözüldü Değişik Bir Spoiler Kodu (Resim var )
    Konu Sahibi OnLy Forum vBulletin Sorunlarınız
    Cevap: 4
    Son Mesaj : 09.Temmuz.2013, 19:30
  3. Resim eklentide hata var
    Konu Sahibi s@@n Forum vBulletin Sorunlarınız
    Cevap: 5
    Son Mesaj : 19.Mart.2013, 00:04
  4. Database Error Hata Kodu 1054
    Konu Sahibi Tr.Server1 Forum vBulletin Sorunlarınız
    Cevap: 4
    Son Mesaj : 20.Şubat.2013, 17:47
  5. linkle resim yüklerken hata
    Konu Sahibi Orhan Eser Forum vBulletin Sorunlarınız
    Cevap: 2
    Son Mesaj : 07.Kasım.2012, 23:42