Vbulletin Tema Sorunu
Konuyu değerlendir:
Geçerli Reyting :
Görüntüleme : 6591
Yorumlar : 8
Bilgilendirme : Bu konuya son mesaj 3036 gün önce yazıldı . Eğer yazınız doğrudan bu konu ile ilgili değil ise yeni bir konu başlatmanızı tavsiye ederiz.
-
Vbulletin Tema Sorunu
Merhaba arkdaslar ben forumuma yeni bir tema yükledim ancak çalışmayan bazı butonlar var mesela anasayfaya tıklayınca başka yere gönderiyor bu butonların yönlendirdikleri siteyi nasıl değişebilirim şimdiden teşekkürler
-
Merhaba arkdaslar ben forumuma yeni bir tema yükledim ancak çalışmayan bazı butonlar var mesela anasayfaya tıklayınca başka yere gönderiyor bu butonların yönlendirdikleri siteyi nasıl değişebilirim şimdiden teşekkürler
-
Sitenizin linklini ekleyin ve mümkün ise temaya seçimi için açık bırakınız temayı ..
-
Sitenizin linklini ekleyin ve mümkün ise temaya seçimi için açık bırakınız temayı ..
-
İlginizden dolayı teşekkür ederim ücretsiz bir siteye kurdum ayarlamalar bitince normal alıcam http/:http://www.oyunforum.botetr.com
-
-
-
Şimdilik Ücretsiz bi site kurdum temayı fln ayarladıktan herşeyi oturttuktan sonra ücretli alıcam
-
Şimdilik Ücretsiz bi site kurdum temayı fln ayarladıktan herşeyi oturttuktan sonra ücretli alıcam
-
mogerkolic Nickli Üyeden Alıntı
Sitenize erişemiyorum..
-
mogerkolic Nickli Üyeden Alıntı
Sitenize erişemiyorum..
-
çok özür dilerim hep unutuyorum oyunforum.botetr.com/forum.php
-
çok özür dilerim hep unutuyorum oyunforum.botetr.com/forum.php
-
Tema ile alakalı bir sorun değil bu ne yazık ki bu sunucu yetkileri ile alakalı sunucunuz size müsade etmiyor yönlendirilen linkler doğru sorun yok
-
Tema ile alakalı bir sorun değil bu ne yazık ki bu sunucu yetkileri ile alakalı sunucunuz size müsade etmiyor yönlendirilen linkler doğru sorun yok
-
Peki Hepsini oyunforum.botetr.com/forum.php ye yönlendiremezmiyiz
-
Peki Hepsini oyunforum.botetr.com/forum.php ye yönlendiremezmiyiz