includes/class_bbcode.php on line 2958 Sorunu

Konuyu değerlendir: Geçerli Reyting :

Görüntüleme : 2293

Yorumlar : 5

Bilgilendirme : Bu konuya son mesaj 602 gün önce yazıldı . Eğer yazınız doğrudan bu konu ile ilgili değil ise yeni bir konu başlatmanızı tavsiye ederiz.
  1. offline
    turkdesen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    includes/class_bbcode.php on line 2958 Sorunu

    Merhaba sayın vbulletin.web.tr sakinleri,

    Benim sorunum belkide vbulletin 4.2.2 kullanan bir çok arkadaşın sorunu.Forumda konu açtığımda resimsiz konu açarsam sorun olmuyor.Ama resimli konu açtığımda alttaki resimde gösterdiğim sorun oluşuyor.
    Bunun yanı sıra konu düzeltmeyi denediğimde ise mesaj düzenleme butonu öyle dönüyor ve donuyor.Bu sorunun nasıl üstesinden gelebilirim?
    Bu sorun sadece vbulletin 4.2.2 demi oluyor.Eğer öyle ise ne yapmalıyım?.Upgrade ile 5 e geçmeyi tavsiye etmeyin.Çünkü bunu denedim sitenin içine ettim.
    Ayrıca config.php ye alltaki koduda uyguladım.Bir faydası olmadı.

    PHP- Kodu:

    Bu alandaki kodları görebilmek için üye olmanız gereklidir.Üye Olmak İçin Tiklayın...

    Vbulletin 4.2.3 e yükseltirsem bu sorundan kurtulurmuyum?

    Konu turkdesen tarafından (14.Nisan.2016 Saat 20:58 ) değiştirilmiştir.
  2. #1
    Merhaba sayın vbulletin.web.tr sakinleri,

    Benim sorunum belkide vbulletin 4.2.2 kullanan bir çok arkadaşın sorunu.Forumda konu açtığımda resimsiz konu açarsam sorun olmuyor.Ama resimli konu açtığımda alttaki resimde gösterdiğim sorun oluşuyor.
    Bunun yanı sıra konu düzeltmeyi denediğimde ise mesaj düzenleme butonu öyle dönüyor ve donuyor.Bu sorunun nasıl üstesinden gelebilirim?
    Bu sorun sadece vbulletin 4.2.2 demi oluyor.Eğer öyle ise ne yapmalıyım?.Upgrade ile 5 e geçmeyi tavsiye etmeyin.Çünkü bunu denedim sitenin içine ettim.
    Ayrıca config.php ye alltaki koduda uyguladım.Bir faydası olmadı.

    PHP- Kodu:

    Bu alandaki kodları görebilmek için üye olmanız gereklidir.Üye Olmak İçin Tiklayın...

    Vbulletin 4.2.3 e yükseltirsem bu sorundan kurtulurmuyum?


  3. offline
    niho - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Cevap: includes/class_bbcode.php on line 2958 Sorunu

    Host panelinizden php sürümünüzü kontrol edin. Eğer 5.5 ise bu sorun olabilir. Bu nedenle PHP sürümünü düşürerek kontrol edin. Örneğin PHP 5.4 yapın. Düzelmesi lazım
  4. #2
    Host panelinizden php sürümünüzü kontrol edin. Eğer 5.5 ise bu sorun olabilir. Bu nedenle PHP sürümünü düşürerek kontrol edin. Örneğin PHP 5.4 yapın. Düzelmesi lazım

  5. offline
    turkdesen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Cevap: includes/class_bbcode.php on line 2958 Sorunu

       niho Nickli Üyeden Alıntı
    Host panelinizden php sürümünüzü kontrol edin. Eğer 5.5 ise bu sorun olabilir. Bu nedenle PHP sürümünü düşürerek kontrol edin. Örneğin PHP 5.4 yapın. Düzelmesi lazım
    Panelden php sürümünü nasıl düşürebilirim.?
  6. #3
       niho Nickli Üyeden Alıntı
    Host panelinizden php sürümünüzü kontrol edin. Eğer 5.5 ise bu sorun olabilir. Bu nedenle PHP sürümünü düşürerek kontrol edin. Örneğin PHP 5.4 yapın. Düzelmesi lazım
    Panelden php sürümünü nasıl düşürebilirim.?

  7. offline
    turkdesen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Cevap: includes/class_bbcode.php on line 2958 Sorunu

    Hostumla iletişime geçtim;

    "Ekonomi serisi sunucularda alternatif php sürümü bulunmamaktadır.

    Cpanel hosting paketlerinde ise Php 5.3 - 5.4 ve 5.5 olarak servis sağlanabilir. Geçiş yapmak istemeniz durumunda yeni paket ücreti değil ödediğiniz tutardan eksik kalan fark ücreti talep edilecektir."

    Dediler.Farkı ödüyeceğiz.Yeterki sorun halledilsin.
  8. #4
    Hostumla iletişime geçtim;

    "Ekonomi serisi sunucularda alternatif php sürümü bulunmamaktadır.

    Cpanel hosting paketlerinde ise Php 5.3 - 5.4 ve 5.5 olarak servis sağlanabilir. Geçiş yapmak istemeniz durumunda yeni paket ücreti değil ödediğiniz tutardan eksik kalan fark ücreti talep edilecektir."

    Dediler.Farkı ödüyeceğiz.Yeterki sorun halledilsin.

  9. offline
    eTiKeT™ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Cevap: includes/class_bbcode.php on line 2958 Sorunu

    Şu adım ile eklentilerden kaynaklı olmadığını doğrulayın öncelikle : vbulletin ip ucu Vbulletin 4 ve 3 Sürümlerinde Bütün Eklentileri Kapatmak - Deaktif Etmek
    Eğer düzelmez ise hostcunuz ile aranızda çözecek yada hostu değiştireceksiniz de bunun için ücret istemeleri de ayrı bir trajedi açıkçası ...
  10. #5
    Şu adım ile eklentilerden kaynaklı olmadığını doğrulayın öncelikle : vbulletin ip ucu Vbulletin 4 ve 3 Sürümlerinde Bütün Eklentileri Kapatmak - Deaktif Etmek
    Eğer düzelmez ise hostcunuz ile aranızda çözecek yada hostu değiştireceksiniz de bunun için ücret istemeleri de ayrı bir trajedi açıkçası ...

  11. offline
    bayrakkk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Cevap: includes/class_bbcode.php on line 2958 Sorunu

    Eğer Cpanel Kullanıyorsanız Cpanele Giriş Yapin Hostunuz Size Select PHP Version ayarını saglamıs ise burdan Current PHP version:5.3 kayıt edın hatalarının duzelmesı lazım eger plesk kullanıyorsanız hostunuzla iletişime gecebilirsiniz vb genelde 4.2.2 class_bbcode.php on line cesitli hataları verebiliyor en uygun php 5.3 secimi dir
  12. #6
    Eğer Cpanel Kullanıyorsanız Cpanele Giriş Yapin Hostunuz Size Select PHP Version ayarını saglamıs ise burdan Current PHP version:5.3 kayıt edın hatalarının duzelmesı lazım eger plesk kullanıyorsanız hostunuzla iletişime gecebilirsiniz vb genelde 4.2.2 class_bbcode.php on line cesitli hataları verebiliyor en uygun php 5.3 secimi dir

Benzer Konular
  1. public_html/includes/class_bbcode.php(561) : eval()'d code on line 24
    Konu Sahibi niho Forum vBulletin Sorunlarınız
    Cevap: 0
    Son Mesaj : 26.Ocak.2016, 15:41
  2. Çözüldü /xxxx/xxxxx/xxxxxxxxx/includes/class_bbcode.php(2989) : eval()'d code on line 7
    Konu Sahibi niho Forum Çözümü Bulunmuş Sorunlar
    Cevap: 0
    Son Mesaj : 06.Aralık.2015, 00:32
  3. Vbulletin 4.2.2 Hatası (/includes/functions.php on line 5105)
    Konu Sahibi lakap3212 Forum vBulletin Sorunlarınız
    Cevap: 3
    Son Mesaj : 21.Ekim.2014, 22:46
  4. Çözüldü public_html/includes/class_core.php on line 2977 hatası
    Konu Sahibi Erdem Aydin Forum vBulletin Sorunlarınız
    Cevap: 9
    Son Mesaj : 28.Temmuz.2013, 02:58
  5. vb5 yükseltirken includes/vb5/template.php on line 86 hatası verdi
    Konu Sahibi kocabey Forum vBulletin Sorunlarınız
    Cevap: 6
    Son Mesaj : 07.Aralık.2012, 13:12