Çözüldü Internal Server 500 Hatası

Konuyu değerlendir: Geçerli Reyting :

Görüntüleme : 2085

Yorumlar : 8

  1. offline
    commandotore - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Internal Server 500 Hatası

    Merhaba arkadaşlar,
    hiç bir sorun yok iken ertesi gün bu hata ile karşılaşmaya başladım. AdminCp'ye girebiliyorum. Ama forum ana sayfaya maalesef girmiyor. Host olarak isimtescil ile çalışmaktayım. Htaccess mevcut değil. Site içinde arattım ancak bulduğum konular isim olarak benzer içerik olarak benzer değildi. Bu yüzden konu açma ihtiyacı hissettim. Bu konuda yardımlarınızı rica edeceğim.
  2. #1
    Merhaba arkadaşlar,
    hiç bir sorun yok iken ertesi gün bu hata ile karşılaşmaya başladım. AdminCp'ye girebiliyorum. Ama forum ana sayfaya maalesef girmiyor. Host olarak isimtescil ile çalışmaktayım. Htaccess mevcut değil. Site içinde arattım ancak bulduğum konular isim olarak benzer içerik olarak benzer değildi. Bu yüzden konu açma ihtiyacı hissettim. Bu konuda yardımlarınızı rica edeceğim.

  3. offline
    commandotore - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Cevap: Internal Server 500 Hatası

    İsimtescil'e yazdım ve bana server ile ilgili hata olmadığını aşağıda ki hatanın alındığını yazdı.

    Error_log hatası;
    PHP Fatal error: Class 'vB_Cache_Db' not found in /home/xxxxxx/public_html/vb/cache.php on line 128
  4. #2
    İsimtescil'e yazdım ve bana server ile ilgili hata olmadığını aşağıda ki hatanın alındığını yazdı.

    Error_log hatası;
    PHP Fatal error: Class 'vB_Cache_Db' not found in /home/xxxxxx/public_html/vb/cache.php on line 128

  5. offline
    netr0n - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Cevap: Internal Server 500 Hatası

    config.php içerisindeki cache konfigürasyon alanları aşağıdaki şekilde değil mi yani hepsinin önünde iki tane // var.


    Kod:

    Bu alandaki kodları görebilmek için üye olmanız gereklidir.Üye Olmak İçin Tiklayın...

  6. #3
    config.php içerisindeki cache konfigürasyon alanları aşağıdaki şekilde değil mi yani hepsinin önünde iki tane // var.


    Kod:

    Bu alandaki kodları görebilmek için üye olmanız gereklidir.Üye Olmak İçin Tiklayın...


  7. offline
    commandotore - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Cevap: Internal Server 500 Hatası

       netr0n Nickli Üyeden Alıntı
    config.php içerisindeki cache konfigürasyon alanları aşağıdaki şekilde değil mi yani hepsinin önünde iki tane // var.


    Kod:

    Bu alandaki kodları görebilmek için üye olmanız gereklidir.Üye Olmak İçin Tiklayın...


    Cevabınız için teşekkür ederim. Aynen aşağıda ki şekildedir.
    Kod:

    Bu alandaki kodları görebilmek için üye olmanız gereklidir.Üye Olmak İçin Tiklayın...

  8. #4
       netr0n Nickli Üyeden Alıntı
    config.php içerisindeki cache konfigürasyon alanları aşağıdaki şekilde değil mi yani hepsinin önünde iki tane // var.


    Kod:

    Bu alandaki kodları görebilmek için üye olmanız gereklidir.Üye Olmak İçin Tiklayın...


    Cevabınız için teşekkür ederim. Aynen aşağıda ki şekildedir.
    Kod:

    Bu alandaki kodları görebilmek için üye olmanız gereklidir.Üye Olmak İçin Tiklayın...


  9. offline
    commandotore - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Cevap: Internal Server 500 Hatası

    isimtescil'den hosting alarak hata yaptığımı anladım. Godaddy'de beni üzmüştü. Şu an A2 Hosting'e taşınmaya karar verdim ama son bir şans o kadar emeğin boşa gitmemesi için uğraşıyorum. Login olmazsam login sayfasını görebiliyorum. Ancak login olduğum anda foruma yönleniyor ve internal server 500 hatası veriyor.
    Konu commandotore tarafından (22.Mayıs.2016 Saat 15:45 ) değiştirilmiştir.
  10. #5
    isimtescil'den hosting alarak hata yaptığımı anladım. Godaddy'de beni üzmüştü. Şu an A2 Hosting'e taşınmaya karar verdim ama son bir şans o kadar emeğin boşa gitmemesi için uğraşıyorum. Login olmazsam login sayfasını görebiliyorum. Ancak login olduğum anda foruma yönleniyor ve internal server 500 hatası veriyor.

  11. offline
    commandotore - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Cevap: Internal Server 500 Hatası

    Arkadaşlar olayı adım adım deneye deneye çözdüm.

    Error_log hatası;
    "PHP Fatal error: Class 'vB_Cache_Db' not found in /home/xxxxxx/public_html/vb/cache.php on line 128" hatasını aldığınızda, public_html->vb->cache-> dosyası içinde ki db.php ve observer.php dosyalarını ilk kurulumda gelen halleri ile değiştirin. Dosyaları düzenledikten sonra sorun çözüldü.
    eTiKeT™ Bunu beğendi.
  12. #6
    Arkadaşlar olayı adım adım deneye deneye çözdüm.

    Error_log hatası;
    "PHP Fatal error: Class 'vB_Cache_Db' not found in /home/xxxxxx/public_html/vb/cache.php on line 128" hatasını aldığınızda, public_html->vb->cache-> dosyası içinde ki db.php ve observer.php dosyalarını ilk kurulumda gelen halleri ile değiştirin. Dosyaları düzenledikten sonra sorun çözüldü.
    eTiKeT™ Bunu beğendi.

  13. offline
    commandotore - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Cevap: Internal Server 500 Hatası

    Arkadaşlar garip bir şekilde bugün sitemiz yine internal server 500 hatası verdi. FTP'den bağlandığımda yüklediğim dosyaların silindiğini gördüm. Silinmeye ne sebep olabilir? İlk karşılaşıyorum böyle bir durumla.
  14. #7
    Arkadaşlar garip bir şekilde bugün sitemiz yine internal server 500 hatası verdi. FTP'den bağlandığımda yüklediğim dosyaların silindiğini gördüm. Silinmeye ne sebep olabilir? İlk karşılaşıyorum böyle bir durumla.

  15. offline
    netr0n - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Cevap: Internal Server 500 Hatası

    Olayı sunucunuzla görüşün. Önerim isimtescilden uzak durun.
    commandotore Bunu beğendi.
  16. #8
    Olayı sunucunuzla görüşün. Önerim isimtescilden uzak durun.
    commandotore Bunu beğendi.

  17. offline
    bjk_serdar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Cevap: Internal Server 500 Hatası

    PHP Fatal error: require(): Failed opening required '/home/karaagac26/public_html/frm/e360mods/markup/hooks/init_startup.php' (include_path='.:/opt/cpanel/ea-php56/root/usr/share/pear') in /home/karaagac26/public_html/frm/includes/init.php(351) : eval()'d code on line 30

    hatası alıyorum, kullandığı dil utf8 ürün yönetimiyle bi ürün ekledikten sonra oldu, silemiyorum da o ürünü admin paneli beyaz
  18. #9
    PHP Fatal error: require(): Failed opening required '/home/karaagac26/public_html/frm/e360mods/markup/hooks/init_startup.php' (include_path='.:/opt/cpanel/ea-php56/root/usr/share/pear') in /home/karaagac26/public_html/frm/includes/init.php(351) : eval()'d code on line 30

    hatası alıyorum, kullandığı dil utf8 ürün yönetimiyle bi ürün ekledikten sonra oldu, silemiyorum da o ürünü admin paneli beyaz

Benzer Konular
  1. Internal Server Error
    Konu Sahibi Enes Ferreira Forum vBulletin Sorunlarınız
    Cevap: 11
    Son Mesaj : 03.Ekim.2014, 21:36
  2. Internal Server Error hatası
    Konu Sahibi Gsmfrm Forum vBulletin Sorunlarınız
    Cevap: 6
    Son Mesaj : 12.Temmuz.2013, 00:56
  3. Çözüldü Internal Server Error Sorunu
    Konu Sahibi ozeluye34 Forum vBulletin Sorunlarınız
    Cevap: 1
    Son Mesaj : 22.Nisan.2013, 01:34
  4. 500 İnvertal Server Hatası Alıyorum
    Konu Sahibi Life Deat Forum vBulletin Sorunlarınız
    Cevap: 6
    Son Mesaj : 22.Ocak.2013, 20:57
  5. Open Internal Links in Same Tab - Ported by BOP5 (VB 4.x & VB 3.x)
    Konu Sahibi vbulletin Gezer Forum vBulletin.org Modifikasyonlar
    Cevap: 0
    Son Mesaj : 05.Ağustos.2012, 17:51