Üyeliğinizi aktif durma getirebilmek için e-posta adresinizin kontrol edilmesi gereklidir.
Bu alandan kayıt sırasında vermiş olduğunuz e-posta adresinizi vererek tekrar aktifleştirme postası talep edebilirsiniz ve üyeliğinizi aktif hale getirebilirsiniz...
vBulletin'de mesaj sayısına bağlı olarak kullanıcı grubunun değiştirile bildiğini biliyormuydunuz ? Bakınız...
Alan adınızın önemli bir SEO değeri olduğunu biliyor muydunuz?
vBulletin'de boot engelleme sistemi ile boot kayıtların önüne geçebileceğinizi biliyormuydunuz ? Bakınız...
Duyarlı (Responsive) tasarımaların forumunuza çok daha fazla trafik sağladığını biliyormuydunuz ?
vBulletin'de zaten bir uyarı sisteminin olduğunu ve bunu grup,konu,forum gibi alanlara özelleştirebileceğinizi biliyormuydunuz ? Bakınız...
Google Sandbox'a düşen siteler ani hit ve index kaybına uğrayabileceğini aramalarda gerilere düşebilceğini biliyormuydunuz ?
vBulletin'de 301 Yönlendirmesi ile eski alan adınızı yeni alan adınıza hiç kayıpsız geçirebilceğinizi biliyormuydunuz ? Bakınız...
Kopya içerikten dolayı forumunuzun arama motorlarında arka plana atılailceğiniz biliyormuydunuz ?
Default temada sorun
Konuyu değerlendir:Geçerli Reyting :
Görüntüleme : 4974
Yorumlar : 8
Bilgilendirme : Bu konuya son mesaj 3019 gün önce yazıldı . Eğer yazınız doğrudan bu konu ile ilgili değil ise yeni bir konu başlatmanızı tavsiye ederiz.
Ustadım sizin bedava dagıttıgınız temayı kurdum ie de hata veriyordu . fakat bugun default temaya dondum aynı hatayı veriyor. sizn tema ile alakalı degilmiş bu sorunu nasıl giderebiliriz . şimdiden teşekkur ederim.
Ustadım sizin bedava dagıttıgınız temayı kurdum ie de hata veriyordu . fakat bugun default temaya dondum aynı hatayı veriyor. sizn tema ile alakalı degilmiş bu sorunu nasıl giderebiliriz . şimdiden teşekkur ederim.